Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו - סדק בבלוק מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחר שגיליתי שיש נזילה ניקיתי את האזור טוב טוב , וגילית סדק מהבלוק מנוע מתחת לפילטר שמן :idea:

אפשר לתקן דבר כזה ?, מרתכים? אולי אפקוסי פלסטלינה? מחליפים בלוק מנוע ?

התייאשתי מהתקלות באוטו הזה :-(

הרכב שנת 98

ראו תמונות :

IMG_2014.jpg

IMG_2088.jpg

IMG_2045.jpg

Suzuki Jimny

פורסם
אהלן, לאחר שגיליתי שיש נזילה ניקיתי את האזור טוב טוב , וגילית סדק מהבלוק מנוע מתחת לפילטר שמן :idea:

אפשר לתקן דבר כזה ?, מרתכים? אולי אפקוסי פלסטלינה? מחליפים בלוק מנוע ?

התייאשתי מהתקלות באוטו הזה :-(

הרכב שנת 98

ראו תמונות :

סוד ההצלחה הוא נקיון השטח ,מומלץ לפרק את העוקה .

אחרי שתיהיה בטוח שניקית יסודי תחשוב שלא ניקית .חפש חומצה בה משתמשים פחחי תעלות פח ,רק אחרי כן אפוקסי ,אתה תצליח אם תשמור היטב על כללי הנקיון , אני אטמתי מקומות לא קלים עם הפלטלינה .

נקיון נקיון לא לשכוח ,קנה מברשת פלדה עגולה קטנה שמתלבשת על מברגה לשיוף יסודי.

אני ממליץ גם ליצור שקע קטן לאורך קו השבר עם פצירה קונית שתולבש על מברגה .

פורסם

פרנז, הכוונה שלך היא לפרק את האגן שמן לגמרי, לנקות את כל האזור משמן, לשייף את האזור , אח"כ פצירה

קונית ע"י דרמל עם מברגה ואח"כ לאטום?, האם אתה ממליץ לאטום עם האפוקסי גם מתוך המנוע ?

האם הסדק יכול לנבוע מטיפול רשלני במוסך? כמו שאתם רואים המוסך תיקן בעזרת דבק שחור, לא בעזרת אטם כלשהוא.

Suzuki Jimny

פורסם

יכול להיות שזה נוצר עקב חיזוק יתר של אחד הברגים באיזור, אבל בטח שיכולות להיות עוד סיבת...

פורסם
פרנז, הכוונה שלך היא לפרק את האגן שמן לגמרי, לנקות את כל האזור משמן, לשייף את האזור , אח"כ פצירה

קונית ע"י דרמל עם מברגה ואח"כ לאטום?, האם אתה ממליץ לאטום עם האפוקסי גם מתוך המנוע ?

האם הסדק יכול לנבוע מטיפול רשלני במוסך? כמו שאתם רואים המוסך תיקן בעזרת דבק שחור, לא בעזרת אטם כלשהוא.

רק בחוץ בשלב הראשוני.

אל תשכח להרטיב עם חומצה לפני ההדבקה ,תזהר על העיניים ,תקנה מכחול ואיתו תרטיב את השטח.

תזהר על העיניים.

אני מאמין שתצליח .

לא יודע להעריך למה הסדק ,לך תבין מה קרה שם ..

פורסם

קודם תפרק את המסנן שמן ותבדוק האם הסדק ממשיך היכן שהאורינג של המסנן יושב.

אם זה המצב, התיקון יגרום לנזילת שמן מהמסנן שמן ויהיה כדאי להתחיל לחפש מנוע מפירוק.

פורסם

ניקיתי כמה שיכלתי עם ספריי קרבורטורים, ורק בזמן חושך אני פנוי,

מישהו יודע אם הבלוק הוא אלומיניום ? ברזל ?, והאם להשתמש באופקסי פלסטלינה או אפוקסי שמערבבים ?

Suzuki Jimny

פורסם

לפי מה שהבנתי הבלוק מאלומיניום.

וזה קצת בעייתי שאתה עושה את כל העבודה בחושך, תנסה לעשות את זה ביום בשבוע שיש לך זמן

אולי שישי בבוקר.

פורסם

you can buy:

its called:

likuid iron

its cost 40ns ,you can find it in home center

once you put it, after 1 day its become iron

super strong!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ניקיתי כמה שיכלתי עם ספריי קרבורטורים, ורק בזמן חושך אני פנוי,

מישהו יודע אם הבלוק הוא אלומיניום ? ברזל ?, והאם להשתמש באופקסי פלסטלינה או אפוקסי שמערבבים ?

אפוקסי פלסטלינה גם מערבבים.

אם תשים לב, באפוקסימה פלסטלינה יש 2 צבעים, ברגע שאתה חותך חתיכה אתה צריך ללוש(מילה מתאימה?) אותה טוב טוב עד קבלת צבע אחיד.

אבל בכל מקרה לדעתי הפלסטלינה עדיפה.

• תוכן חדש...