Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקבל ייעוץ ממנוסים כאן.

בכביש מעט תלול כלפי למעלה חיכיתי לרמזור ירוק, בעודי מחכה נהג אמבולנס פרטי התנגש בי מאחורה,

המכה הייתה חזקה, פגוש אחורי שלי נפגע.

החלפנו פרטים כגון ת"ז, מס טלפון. הוא אמר שישלם על התיקון, אמרתי שזה בלתי אפשרי לתקן.

עשיתי זכרון דברים בו נכתב שהוא אשם והטמבון אחורי שלי נפגע. הוא סירב לחתום.

אני מציין שאני בן 18 חסר ניסיון. ביקשתי ממנו את פוליסת ביטוח ומאחר מכן דעתי הוסחה.

כמובן שצילמתי את תרחיש התאונה באייפון4, ומשום שהנהג ראה זאת החליט לצלם גם את האזור הפגיעה(בפגוש).

בהמשך יום הצוואר התחיל לכאוב לי, פניתי לט.ר.מ, מילאו לי דו"ח רפואי.

לאחר מס ימים נסעתי לקמור ונתנו לי הצעת מחיר בשווי 8 אלף. מדובר בב.מ.וו E30 316I מודל 90. משם הלכתי לשמאי, עשה לי הערכת נזק בשווי 5 אלף. הוא אמר שלא ניתן לקבל חדש (ביהמש גם לא יאשר חדש) הסברתי לו שלא הצלחתי למצוא משומש.

בנוסף לכך, מאחר שהמחירון של הבמוו הוא 8800 לדבריו לא ניתן לקבל מהביטוח יותר מה4000 שח, במקרה שלי הוא יוכרז כטוטאלוס(כמובן שהוא לא המליץ על טוטאלוס ואינני מוכן לטוטלוס)

הוא התקשר לנהג אמבולנס כדי לבקש פרטים של פוליסת ביטוח שלו, הוא אמר שיתקן , השמאי הסביר לו שזה בלתי אפשרי, והוא התעקש וביקש יומיים לחפש משומש, עם זאת הוא טען שאני אשם בתאונה כי נסעתי לאחור :mad2:

ייתכן שאין לו ביטוח, מדובר באמבולנס פרטי.

יש לי את מס רישוי שלו ואת הפרטים שלו.

מתוך אפשרויות השקילה איזה עמדה לנקוט, אני לא רוצה להשאיר עוד מקום לטעויות

במקרה הזה נראה לי שהכי טוב זה לפנות להליכים משפטיים כדי לקבל את מה שמגיע לי לתיקון רכב ולפסול את מצב של טוטאלוס בהסברה שמדובר ברכב מיוחד שערכו שווה יותר.

דבר נוסף, איך אני תובע את הביטוח שלו בגין דו"ח רפואי אם אין לי את פוליסת ביטוח שלו ?

להלן תמונה של תרחיש תאונה:

amh5jjynzmiz.jpg

ישנם תמונות נוספות.

תודה לעוזרים,

בברכה, עידן.

פורסם

עושה רושם שאת הכסף תקבל רק במשפט בבית משפט לתביעות קטנות. מקווה שאתבדה.

לפי עוצמת המכה אפשר יהיה אני מקווה להפריך את טענתו כי אתה התגלגלת אחורה.

בכל הקשור לנזקי גוף שלך אתה תובע את פוליסת ביטוח החובה שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני לא טועה ברגע שפנית לטיפול רפואי זו כבר תאונה עם נפגעים.

לכן יהיה צורך לתת עדות במשטרה גם שלך וגם של נהג האמבולנס.

לאחר מתן העדות וקביעת המשטרה תוכל להמשיך בתהליך.

זה כנראה ייסגר מחוסר עיניין לציבור אבל יכול להיות שהאשמה תיפול על נהג האמבולנס כי הוא נכנס בך מאחור.

• תוכן חדש...