Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה למרצדס עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחד הקסנונים נשרף במרצדס ומילר מבקשים 10K ש"ח כדי להחליף (לא לא טעיתי במספר, ואני יודע ש K=1000).

אחרי כמה וכמה מקרים הזויים עם היבואן הוחלט להחליף את הרכב, והפעם אחרי יותר מ 10 שנים, נפרדים בצער (או שלא) ממרצדס.

התקציב בין 180K ל250K.

השימוש מאד מועט ברכב, בסה"כ נסיעה יומית של פחות מ 10ק"מ מהבית לעבודה.

הדרישות גם לא רבות: הכי חשוב נוחות נסיעה, מוצקות (רכב שקט שלא מקרקש יותר מדי) ובטיחות.

מועמדות שנפסלו:

סופרב

פאסאט CC

IS250

IX35

מה שיש לי בראש עכשיו:

אודי Q5 - המובילה, אבל קשה למצוא אחת משומשת. האם עלויות האחזקה צפויות להיות יקרות משמעותית מהשאר (בהתעלם מצריכת הדלק)?

הפאסאט החדשה - עונה על הדרישות, אבל מועד הגעה לארץ לא ידוע (או שכן?), מחיר די יקר ביחס לשאר הסגמנט והאחריות רק שנתיים.

במוו 318 - כמו הפאסאט (אחריות, יקרה ביחס למה שמציעה).

אלפא 159 - יש רק סלהספיד או שיש גם אוט' רגיל?

האמת שאני מכיר די טוב את כל אחת מהמכוניות, וכאן הבעיה - אף אחת לא שונה מהותית מהשניה, אף אחת לא באמת מיוחדת או טובה יותר מהE המוחלפת, יש עוד מכוניות שפספסתי ?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוולוו S60 החדשה תיכנס בתקציבך.

בטוחה ומוצקה,לא בקטגוריית הE אבל נראה כי תעשה את העבודה גם אם מדובר ביותר מ10 ק''מ ביום.

הCTS - מרשימה,גדולה,בעלת ירדית ערך חזקה מה שיכול להכניס אותה לתקציבך.

פורסם

S60 - מתאבדת במחירון.

UMI - CTS (לא צריך לפרט הרבה).

אגב - דווקא לא מחפשים מחליפה בקטגוריית הE אלא משהו שיהיה יותר קטן במדדים(ובהוצאות במוסך) אבל דומה בהרגשה ובאיכות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

159 יש באוטומט מלא במנוע ה3.2 ובמחיר גבוה יותר.

שווה לכם לבדוק את הלנצ'יה דלתא החדשה, למרות המימדים החיצוניים החריגים, מבפנים המכונית מרווחת כמו כל מכונית מנהלים אחרת ומשדרת יוקרה בכמה רמות מעל המחיר הנדרש עבורה.

פורסם

ה A4 גם נפסלה בגלל רעשי רוח מוגזמים בזמן הנסיעה. ואם כבר אז הQ5 יותר נוח בגלל הגובה.

הלנצ'יה מוזרה מדי (מבחינת עיצוב).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
טוב אז אחד הקסנונים נשרף במרצדס ומילר מבקשים 10K ש"ח כדי להחליף (לא לא טעיתי במספר, ואני יודע ש K=1000).

נראה לי שיותר זול וקל להחליף קודם מוסך.

פורסם

מה הבעיה להזמין מגבר מחו"ל? בשביל זה להחליף רכב?

ואם ילך לך גיר בQ5 , או דריישפט או מחשב ABS באודי או לקסוס זה יהיה יותר זול?

פורסם

אינפיניטי בא בחשבון? יש כבר שוק יד 2. לא מדגדג את רמות הפינוק של מרצדס (למרות שרואים שהם השתדלו :) ) אבל יש ערימות של כוח שלא תמצא בשום רכב אחר באותו כסף.

בקשר ל- BMW, ועוד 318 - לא חבל על הכסף? רכב כ"כ סתמי לפחות לדעתי האישית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני רואה שניסת את הסופרב ופסלת - האם גם המונדאו בגירסת הטיטניום לא בא בחשבון?.

או הסיטרואן C5 החדשה בגירסת הפרימיום? (לרכב הזה יש את הנוחות נסיעה הכי טובה בזכות המיתלים שלה לא?)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה הבעיה להזמין מגבר מחו"ל? בשביל זה להחליף רכב?

ואם ילך לך גיר בQ5 , או דריישפט או מחשב ABS באודי או לקסוס זה יהיה יותר זול?

אני קונה את זה מפה ושולח להם לארץ (יוצא בסביבות 400 אירו).

וכן, יהיה יותר זול כי יש אחריות.

כמו שאמרתי האוטו בקושי נוסע אז לא צריך מנוע חזק כמו של האנפניטי.

הC5 והמונדאו הן ממש ספינות, והחניה בבית די צפופה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז עברו כבר כמעט חמישה חודשים והמרצדס עדיין לא הוחלפה (עכשיו אחרי שעשיתי לה וקס ונקיון כללי כבר לא כלכך ששים למכור אותה :) ).

חזרנו שוב פעם על אותה רשימה:

במוו 318 מכוערת וממש לא שווה את המחיר.

אודי הפתיעו מאוד לטובה עם ה A4 והQ5 - והם מורידים מחירים בצורה מטורפת (לקנות חדשה מהיבואן יותר זול מאחת משומשת בת שנה) הבעיה שהQ5 די גדול והA4 מתרסקת במחירון (אחת מ2008 עולה כבר 130K ש"ח :shock: ) ולא מצאתי אף אחת משומשת משנת 2009 ומעלה.

פורד אדג' - אין הזמנות עכשיו, רק רשימת המתנה (יבוא מתחיל באוגוסט).

פאסאט CC ופאסאט החדשה - היחס באולם התצוגה היה פשוט גועל נפש, גם אם יציעו לי את הרכבים בחינם אני אסרב (וזה לא שהם היו עסוקים, האולם היה ריק).

בדקתי היום גם טיגואן משומש בן שנה אבל יש לו על המכסה מנוע המון שריטות מחתולים והמוכר לא מוכן לרדת שקל מהמחירון (197K ש"ח).

ביום רביעי קבעתי נסיעת מבחן על האלפא 159, שבינתיים היא המתמודדת המובילה (ועל דרך אבקר גם בסוכנות שליד ואבדוק את הלקסוס CT200h), הבעיה שבדיוק היום חבר סיפר לי עד כמה הוא לא מרוצה מאיכות ההרכבה במיטו שלו, והוא אפילו הראה לי שיש לו בתא הכפפות (שבעצמו גם כן תקול) כמה חלקים שנשרו מהרכב (שעדיין לא בן שנה), והוא גם לא מרוצה מהשירות של המוסך המרכזי בחיפה.

אני אשמח לשמוע חוות דעת עם התיחסות לנושא מבעלי 159.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הייתי מציע לך לבדוק את הביואיק לה קרוס עם המנוע 3.6 ברמת גימור הכי מפוארת יכולה לענות לך על הדרישות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אז עברו כבר כמעט חמישה חודשים והמרצדס עדיין לא הוחלפה (עכשיו אחרי שעשיתי לה וקס ונקיון כללי כבר לא כלכך ששים למכור אותה :) ).

חזרנו שוב פעם על אותה רשימה:

במוו 318 מכוערת וממש לא שווה את המחיר.

אודי הפתיעו מאוד לטובה עם ה A4 והQ5 - והם מורידים מחירים בצורה מטורפת (לקנות חדשה מהיבואן יותר זול מאחת משומשת בת שנה) הבעיה שהQ5 די גדול והA4 מתרסקת במחירון (אחת מ2008 עולה כבר 130K ש"ח :shock: ) ולא מצאתי אף אחת משומשת משנת 2009 ומעלה.

פורד אדג' - אין הזמנות עכשיו, רק רשימת המתנה (יבוא מתחיל באוגוסט).

פאסאט CC ופאסאט החדשה - היחס באולם התצוגה היה פשוט גועל נפש, גם אם יציעו לי את הרכבים בחינם אני אסרב (וזה לא שהם היו עסוקים, האולם היה ריק).

בדקתי היום גם טיגואן משומש בן שנה אבל יש לו על המכסה מנוע המון שריטות מחתולים והמוכר לא מוכן לרדת שקל מהמחירון (197K ש"ח).

ביום רביעי קבעתי נסיעת מבחן על האלפא 159, שבינתיים היא המתמודדת המובילה (ועל דרך אבקר גם בסוכנות שליד ואבדוק את הלקסוס CT200h), הבעיה שבדיוק היום חבר סיפר לי עד כמה הוא לא מרוצה מאיכות ההרכבה במיטו שלו, והוא אפילו הראה לי שיש לו בתא הכפפות (שבעצמו גם כן תקול) כמה חלקים שנשרו מהרכב (שעדיין לא בן שנה), והוא גם לא מרוצה מהשירות של המוסך המרכזי בחיפה.

אני אשמח לשמוע חוות דעת עם התיחסות לנושא מבעלי 159.

לי לא היה אף פעם בעיות שירות או חלקים מתפרקים/איכות הרכבה ב159.

אבל הייתי הולך על הS60 החדשה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...