Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי עזב את יס לפני כחמש חודש והתחבר לשידורי הלווין.

שילם 1500 עבור צלחת,ממיר רגיל וכמובן התקנה.

בנוסף גם קנה חבילה כולשהי עם כמות מטורפת של ערוצים ב-400 שקל לחצי שנה.

הוא מרוצה מאוד מהעסקה ואומר שאין לו שום בעיה עם קליטת לווינים וגם אם יש מגיע הטכנאי הנחמד עם מכשיר מיוחד ותופס תוך רגע לווין.

אני בטוח שהרוב יסכימו שאין ממש מה לראות ליס ואילו בצלחת הפרטית לא יודעים מה לראות מרוב כל מה שיש.

כיום אני משלם 300 שקל על 3 ממירים,אחד רגיל,אחד יס מקס,ואחד יס מקס טוטל.

בשנה=3600 שקל.

אם אני מתקין שלוש ממירים יוצא לי 4500,ועוד 800 שקל לשנה עבור חבילה.

כלומר כבר בשנה השנייה אני מכסה את המחיר של הציוד ונשאר רק עם התחייבות של 400 שקל לחצי שנה.

הכול נשמע לי יותר מדי טוב ומוזר שעדיין רוב האנשים מחוברים ליס או הוט.

מישהו יכול להאיר את עיניי?:roll:

שמעתי גם שיש שידורי טלוויזיה באינטרנט אבל הממירים בשביל זה יותר יקרים ועדיין לא נפוץ בארץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נראה לי שאני משלם יותר מידי, שלושה ממרים הכי רגילים 240 שקל, זה הגיוני?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ממיר יסמקס טוטל 40 שקל לחודש ויס מקס זה בטח עוד 20 אז אתה משלם בסדר

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מוזר לא ידעתי יש כזה דבר.

אצל ההורים שלי בבית הממיר מחובר לרשת וככה נפתחים המון ערוצים עם הסדרות\סרטים הכי חדשים!

לפני חודש הם החזירו את הוט (כי היה בעיה בממיר הצלחת) אחרי פחות משבוע ביטלו את החוזה כי אין מה לראות חוץ מערוץ 10 ו 2.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בשביל מה אתה צריך את הערוצים האלה ? לשמוע את איציק זוהר ושגיא כהן "מפרשנים" ?

עדיף לקבל ערוץ לווין עם שדר ופרשן בריטים.

דר"א, עד כמה שאני יודע, לערוצי הלווין יש יכולת HD טובה משמעותית.

פורסם

מישהו יכול להאיר את עיניי?:roll:

כן, לדוברי השפה העברית אין מה לראות בחבילה שכזו.

גם לדוברי השפה הרוסית שנולדו להם ילדים בארץ לא יעברו ללווין מחוסר תכני צפיה לילדיהם.

וכשכבר נמצא תוכן (יש ערוצי דיסני וכו'), השפה שמשודרת זה רוסית/אנגלית - לא כל ילד יקפוץ על המציאה הזו בהשוואה לתכני צפיה שמציעות המתחרות (HOT/YES).

כל חבילה בפני עצמה אבל אצלנו אין קליטה של שידורים מארה"ב עם תכנים איכותיים יותר.

יש קליטה טובה בארץ של עשרות ערוצי ספורט, אמנם הרוב של אל ג'זירה אבל פרשנות באנגלית. או לחילופין באיזה ערוץ רוסי (נדיר).

כבר תקופה שלא הדלקתי את הטלויזיה, במקרים נדירים ערוץ דיסקברי (טופ גיר, וגם זה רק בגלל שניתן להחליף שפת דיבוב מרוסית לאנגלית) וערוץ 2 (כשמוצאים תוכן מעניין לצפיה)

בהצלחה.

פורסם
בשביל מה אתה צריך את הערוצים האלה ? לשמוע את איציק זוהר ושגיא כהן "מפרשנים" ?

עדיף לקבל ערוץ לווין עם שדר ופרשן בריטים.

דר"א, עד כמה שאני יודע, לערוצי הלווין יש יכולת HD טובה משמעותית.

יש בזה משהו, למרות שאני גם אוהב לראות את ליגת הכדורסל , חדשות הספורט, יציע העיתונות, חמישיות וכו'...

דיסקאברי עובר גם הוא ככה בלווין ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...