Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע לאחד מבעלי מצקוע, שמתעסק עם שכפול מפתחות\שלטים וקידוד .

דוגמא

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה לא יכול.

צריך ציוד לקידוד השלטים.

קידוד כזה אמור לעלות כ-150 ש"ח

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא צריך ציוד מיוחד. יש שיטה שכבר שכחתי את סדר הפעולות בה, אבל תוכל לחפש קצת באינטרנט או תפנה ישירות לבוש.

אם אני לא טועה, צריך להדליק ולכבות את הסוויץ' כ 10 פעמים, אבל לעשות את זה לאט: להדליק - לראות את נורית האזעקה נדלקת ואז לכבות. לחזור על הפעולה כעשר פעמים או עד שתראה היבהוב מיוחד. אז אתה לוחץ על השלט הישן ולאחר מכן על השלט החדש.

תנסה לברר ב "גיל-קאר" אולי הם ינדבו לך את סדר הפעולות.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שני שלטים, אבל באחד מהם הייתה בעיה שהמגע של הכפתור לא היה טוב ולפעמים לא עבד. בנוסף היה לי בצד שלט נוסף (שלישי), אבל לא מתוכנת. רציתי לתכנת אותו ולהחליף את השלט הבעייתי.

אז הלכתי לחנות עם ציוד קידוד שלטים כפי שהצעתם, הוא בדק לי את השלט ספייר (שאותו רציתי לתכנת) והראה לי שהשלט הזה לא עובד (לא משדר). אמר לי שצריך חדש וזה עולה 200 שקל (ונבכה עם ההמנון והנפת הדגל...)

כמעט התפתית להוציא 200 ג'ובות, אבל אז עלה לי רעיון לקומבינה - פשוט פירקתי את שני השלטים, הבעייתי והספייר. לקחתי את המנגנון מהשלט הבעייתי, שהוא תקין לגמרי ורק הכפתור לא עובד טוב, והרכבתי את הגוף+כפתור של השלט ספייר, שרק המנגנון שלו כנראה דפוק.

כך משני דפוקים יצא שלט אחד טוב, ו-bosch הפסידו 200 שקל :-).

פורסם

אל תישאר עם שלט אחד, תשכפל אותו (גם אם יעלה 200 ש"ח).

• תוכן חדש...