Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאוטו יש נעילה מרכזית כמובן.

כאשר פותח או סוגר באמצעות השלט, ישנם שני דלתות שלא מגיבות היטב.

הכוונה היא שבפתיחה אותה דלת לא נפתחת ובסגירה היא לא נסגרת.

התחושה היא שמשהו מכני במנגנון של 2 דלתות לא תקין.

לחיצה שניה (ולפעמים שלישית) על השלט עוזרת.

השפרצתי לכל חור אפשרי באיזור WD40, עזר כמו כוסות רוח למת.

מבקש המלצה לאן לגשת עם הבעיה (איזור קריות), למוסך המורשה? (שם מטפל בד"כ- הנוצץ), יש מוסכים שמתמחים בנעילות/חלונות וכו?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי היתה בעיה ב B4 2006, הבעיה ידועה בעולם ומקורה במנוע הנעילה. בהצעת מחיר לתיקון רצו בין 250 ל 300 שקל לדלת. קצת קריאה באינטרנט הצלחתי לתקן עצמאית דלת אחת בכ 45 שקל ודלת שניה בכ 11$. צור איתי קשר אם תרצה פרטים נוספים.

דרך אגב.. חבל על ה- WD40, המנוע אטום לחלוטין ובכל מקרה המנגנון מגורז לעייפה שזו דרך אגב שורש הבעייה, המנוע מאבד מחוזקו בגלל כניסת גריז למכלולים הפנימיים שלו.

פורסם
גם לי היתה בעיה ב B4 2006, הבעיה ידועה בעולם ומקורה במנוע הנעילה. בהצעת מחיר לתיקון רצו בין 250 ל 300 שקל לדלת. קצת קריאה באינטרנט הצלחתי לתקן עצמאית דלת אחת בכ 45 שקל ודלת שניה בכ 11$. צור איתי קשר אם תרצה פרטים נוספים.

דרך אגב.. חבל על ה- WD40, המנוע אטום לחלוטין ובכל מקרה המנגנון מגורז לעייפה שזו דרך אגב שורש הבעייה, המנוע מאבד מחוזקו בגלל כניסת גריז למכלולים הפנימיים שלו.

ב90% מהמקרים הבחור צודק

פורסם
ב90% מהמקרים הבחור צודק

ניקוי המנוע עוזר ברוב המקרים עבור נעילה שעובדת לסירוגין, אצלי זה זה עזר ועכשיו כמו חדש.

תמונה של מנוע מטונף בגריז

file.php?id=2287&sid=c48bac62a4a4a441a368dbfe3825afb6

לצערי הניקוי לא עזר לדלת השנייה, המכלולים כבר היו שחוקים לגמרי, לכן הזמנתי מנוע חדש דרך איביי. אך לא מצאתי את המנוע המדויק, מה שקיים באיביי זה אותו מנוע אבל עם ציר קטן ועגול, בB4 יש ציר ארוך עם קצה קטום, ולכן, יש צורך ב"ניתוח" של המנוע והחלפת הציר (shaft). בוצע ועובד כמו חדש.

תמונה של מנוע ישן וחדש

picture.php?albumid=799&pictureid=4258

חשוב להדגיש שגם את המיכלולים של המנוע הישן שנכנסים לחדש יש לנקות ב-ז-ה-י-ר-ו-ת

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זיו שלום, יש לי אותה בעייה עם שניח מנגנונים,

האם יש הבדל במנועים של הדלתות?תוכל לשלוח לי את הלינק לEBAY בו קנית את המנוע ?

תודה,

עוזי

פורסם
זיו שלום, יש לי אותה בעייה עם שניח מנגנונים,

האם יש הבדל במנועים של הדלתות?תוכל לשלוח לי את הלינק לEBAY בו קנית את המנוע ?

תודה,

עוזי

היי עוזי

המנועים זהים עבור כל הדלתות, למטה הלינק שבו למוצר באיביי -

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MABUCHI-DOOR-LOCK-MOTORS-DIY-REPAIR-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230822d735QQitemZ150460356405QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

• תוכן חדש...