Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שאלה לי קטנה.

היום נסעתי לרמת הגולן והייתי בירידות ממושכות ותלולת ממש (הרכב הקודם שלי היה שועט קדימה)

והרכב פשוט לא קפץ קדימה ולא זז מה80 וגם כששמתי גז ל100 הוא לאט לאט חזר ל80 אבל הטורים ב80 עמדו ייציב על 2200 סלד כאילו הוא לא בהילוך נמוך בכח.. זה נורמאלי? זה טוב או רע? יש לציין שזה לא היה על הילוך כח.

זה היה בכמה ירידות ככה לא רק באחת ואלו היו ירידות ממש תלולת ברמה מפחידה (כמו הירידה מראש הניקרא אם מישהו מכיר או כמו אחרי צומת עמיעד לכיוון חיפה)

פורסם

זה בדיוק כמו שאתה לא יכול להכניס ישר מ 4 ל2 או 1 (אם יש לך ידני).

ואני מעדיף שהרכב בירידה יהיה במהירות קבוע ולא איך שבא לו.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
זה בדיוק כמו שאתה לא יכול להכניס ישר מ 4 ל2 או 1 (אם יש לך ידני).

ואני מעדיף שהרכב בירידה יהיה במהירות קבוע ולא איך שבא לו.

שלום קוברה ושבוע טוב

תודה על התגובה המהירה אך לא ירדתי לעומק תשובתך.

אשמח אם תוכל יותר להסביר למה אתה מתכוון ,אין לי ידני.

פורסם

הרכב ידני או אוטומטי? באיזה מצב היתה ידית ההילוכים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי בדיוק רכב כמו שלך רק ידני ואני לא יכול פיתאום להוריד מ 4 ל2-1.יש סוג של מחסום שנינעל ובמהירות מסוימת ניפתח.

הצלחתי בטעות להוריד בסקודה החדשה ידנית מ5 ישר ל2 פיספסתי את ה 4.

ובקשר לירידה ומהירות קבוע במשאית של העבודה שלי תמיד שנוסעים מחוץ לעיר ויש ירידה הנהג שלנו מכניס הילוך 4 ומיתגלגל לו על 80 קמ"ש הוא אמר לי הוא עושה את זה בישביל לישמור על מהירות קבוע בגלגלים כי אם כול גלגל יהיה במהירות קצת שונה אתה יכול לקבל תת היגוי בנגיע קטנה ברכב.

פורסם
הרכב ידני או אוטומטי? באיזה מצב היתה ידית ההילוכים?

הרכב אוטומט ,

יש לי בדיוק רכב כמו שלך רק ידני ואני לא יכול פיתאום להוריד מ 4 ל2-1.יש סוג של מחסום שנינעל ובמהירות מסוימת ניפתח.

הצלחתי בטעות להוריד בסקודה החדשה ידנית מ5 ישר ל2 פיספסתי את ה 4.

ובקשר לירידה ומהירות קבוע במשאית של העבודה שלי תמיד שנוסעים מחוץ לעיר ויש ירידה הנהג שלנו מכניס הילוך 4 ומיתגלגל לו על 80 קמ"ש הוא אמר לי הוא עושה את זה בישביל לישמור על מהירות קבוע בגלגלים כי אם כול גלגל יהיה במהירות קצת שונה אתה יכול לקבל תת היגוי בנגיע קטנה ברכב.

לפי דברי חברך אז זה בעצם דבר טוב שהרכב נבלם ע"י המנוע אני מבין.

הידית הייתה על מצב D ולכן אני מתפלא.. הטורים גם לא היו גבוהיים במיוחד.

בנוסף אם כבר הזכרת שיש לך כזו אחת ידנית מה מצב צריכת הדלק בתוך העיר בלבד שלך בדקת במקרה?

עדיין לא הבנתי מתגובתיכם האם זה דבר הגיוני שהטורים נמוכים והמנוע בולם.. אולי זה לא מהמנוע בכלל?

פורסם

אם אחרי הירידות הרכב נוסע רגיל אין לך מה לידעוג.אני אומר שוב שנירא לי שזה טוב שהוא נינעל בהילוך מסוים אבל חכה לתשובה סופית של המומחים פה.

בקשר לצריכת דלק בעיר משהו כמו 13-1 ומחוץ לעיר 8-1 אבל כול זה אחרי החלפת פילטר שמן,אוויר,פלגים ושמן.

פורסם
אם אחרי הירידות הרכב נוסע רגיל אין לך מה לידעוג.אני אומר שוב שנירא לי שזה טוב שהוא נינעל בהילוך מסוים אבל חכה לתשובה סופית של המומחים פה.

בקשר לצריכת דלק בעיר משהו כמו 13-1 ומחוץ לעיר 8-1 אבל כול זה אחרי החלפת פילטר שמן,אוויר,פלגים ושמן.

אתה בטח מתכוון ההפך שבתוך העיר 8 ובחוץ 13 ..

כי אצלי זה בתוך העיר 7 ובחוץ 14

פורסם

אם אני לא טועה ישנו כפתור של POEWR וכפתור של HOLD

כנראה שהכפתור של HOLD לחוץ אצלך, כמדומני שהוא לא נותן לרכב להעביר הילוכים ומשאיר אותך בהילוך נמוך.

קובי

פורסם
אם אני לא טועה ישנו כפתור של POEWR וכפתור של HOLD

כנראה שהכפתור של HOLD לחוץ אצלך, כמדומני שהוא לא נותן לרכב להעביר הילוכים ומשאיר אותך בהילוך נמוך.

תודה על תגובתך,

כתבתי כבר שהוא לא היה במצב זה בכל מקרה :)

בלימת מנוע חזקה בירידות מעידה על קומפרסיה טובה.

זה אומר שהמנוע במצב מצוין

הבוחן רכב לפני חודשיים כשקניתי את הרכב אמר במיוחד "הלחץ של המנוע מעולה לא ראיתי דבר כזה כבר הרבה זמן לרכב שנת 99"

אז יש משהו במה שאתה אומר.

תודה ,הרגעת אותי..

פורסם

בדיוק לא הבנתה אותי נכון בעיר היא שותה בין 8-9 ומחוץ 13-14

וגם לא ידעתי שאוטו יותר חסכוני.

כמה ק"מ יש לך?

פורסם
בדיוק לא הבנתה אותי נכון בעיר היא שותה בין 8-9 ומחוץ 13-14

וגם לא ידעתי שאוטו יותר חסכוני.

כמה ק"מ יש לך?

עניין אותי לדעת בן כמה אתה?

ולענייננו

אחי הגדול בחודש שעבר נסע למכון בדיקה במיוחד כדי "לברר" למה האוטו משייט בירידות על85 קמ"ש בעזרת המנוע.

והוא קיבל את התשובה של קומפרסיה מעולה.

סע לשלום

פורסם
עניין אותי לדעת בן כמה אתה?

ולענייננו

אחי הגדול בחודש שעבר נסע למכון בדיקה במיוחד כדי "לברר" למה האוטו משייט בירידות על85 קמ"ש בעזרת המנוע.

והוא קיבל את התשובה של קומפרסיה מעולה.

סע לשלום

אם אתה מיתכוון לזה שלא שמתי לב למה שהוא כתב אז העייפות עושה את שלו.

אני בן 18 אם זה יעזור לך(ואם אתה חושב שאני עוד סתם ילד שחושב שיש לו איזה פרארי אז ממש לא)

אני פשוט יודע שהרכב שלי שקניתי אותו היה לו עוד חוטי הצטה משנת 2000 עד שניסיתי להוציא אחד וניקרע לי.

היה לי קלאץ גמור.

פילטרים למשל כמו שמן,ואוויר שהיו פשוט שחורים ואני לא רוצה לדעת מתי פעם אחרונה הוחלפו.

שלא לדבר על פלאגים ולעשות לרכב אינפוזיה וניקוי רדיאטור שהבעלים הקודם של הרכב נירא לי ביכלל לא ידע על הדברים האלה.

אז אחרי הכול צריכת הדלק שלי קטנה.

• תוכן חדש...