Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים החלתי להבחין ברעש מעיין מתכתי שמגיע כנראה מגלגל שמאל קדמי,שנשמע לעיתים רחוקות ובאופן אקראי,בעיקר אחרי נסיעה ארוכה (50 ק"מ).

הגעתי למוסך לטיפול 10,000,וסיפרתי לו על הבעיה,והוא לא מצא בעיה.

עם הזמן,הרעש התגבר,התדירות עלתה,ואורך הזמן עד שהרעש נעלם עולה.

מדובר ברעש מאוד חזק,שיפריע לנהל שיחה בזמן הופעתו.

מה שמיוחד בו-כל נגיעה,ולו הקלה ביותר על הבלמים,מפסיקה אותו,ואיך שאני משחרר את הבלם-הוא לרוב חוזר.

כן,משחק ימינה-שמאלה עם ההגה עושה אפקט דומה.

חזרתי למוסך,ונסעתי עם המוסכניק,אך הרעש לא נסכים להופיע,והמוסכניק שוב שלח אותי הביתה...

היום הקלטתי בוידיאו את הרעש,ובזמן הסרטון אני מדגים משחק עם בלמים והגה,והשפעתם עליו.

אשמח אם למישהו יש מושג מה גורם לרעש הזה,ומה עלי לבקש מהמוסכניק לבדוק.

הקישור:

http://www.youtube.com/watch?v=i5iQ6aiNQvQ

פורסם

הסירטון לא עובד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...