Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות רכב מסוג מזדה 3 שנת 2008 מנוע 1.6 גירסת הactive

הבעיה באוטו הזה שהמערכת שלו מובנת והיא לא כוללת mp3 ואין שום חריץ aux או usb שאני יכול לחבר התקנים חיצוניים.

מה האופציות שלי לגבי העניין הזה?

האם צריך להחליף את המערכת כולה?? אתם יודעים מה העלויות?

תודה לעוזרים!

פורסם

היי ערב טוב

אני מתנצל אבל לא מסכים עם נתי המלך בכלל

במחיר של סביבות 1000-1200 ש"ח ניתן לקבל מתאם פלסטיקה למזדה 3 כולל רדיו דיסק עם כל הפיצ"רים האפשריים

לכן אני לא רואה איך זה נכון להוציא כ 800 ש"ח (אני מדבר על קניה מקומית ומיידית) לטובת מתאם שלא ניתן לראות רשימת שירים ובסך הכל מוצר שלא משתלב עם פנים הרכב וישנה בעיית מיקומו לעומת תוספת של עוד 30% בעליה ולרכוש קומפלט חדש הכולל פלסטיקה ו HU חדש ששומר על חזות הרכב ומגיע עם 3 שנות אחריות

זו דעתי כשמדובר ברכב מסוג מזדה 3

במידה והיה מדובר ברכב יוקרתי מאוד ומתוחכם מאוד שהחלפת רדיו דורשת מתאמי זמזם ועוקפי מגברים ופלסטיקה יקרה מאוד אז הייתי תומך בתוספת של מתאם USB בלבד, שההבדל בין מחירו לבין מחיר כל המתאמים שצריך בנוסף ל HU יכול להגיע עד אלפי שקלים

ערב טוב ושבוע טוב

דרור

פורסם

אני מסכים איתך ב 100 אחוז דרור זאת הדרך הכי טובה והכי איכותית

וכמובן שאם הוא רוצה להרכיב מגבר בעתיד יהיה לו עוד יותר טוב.

אני הצעתי את הפתרון הכי פשוט כי הבן אדם לא ביקש איכות ושוב על איכות משלמים.

אם הבן אדם לא רוצה להשקיע והוא מוכן להזמין מאי בי ב 400 ומשו שקל מתאם aux usb sd card

זה באמת משתלם

אבל אם הוא לא רוצה לגעת בפלסטיקה של האוטו זה משהו אחר.

פורסם

יש דרך פשוטה יותר לאלו שיש להם ידיים טובות, או חבר טכנאי שמבין עניין.

AUXonMazda3.jpg

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
שדון,

זה בעצם ההסבר איך לעשות LINE-IN במזדות 3 הישנות?

כן. לא ניסיתי זאת בעצמי (עדיין) אבל זה אמור לעבוד.

לא יודע לאיזה שנתונים זה תופס אבל אני משער שאפשר ליישם משהו דומה

לכל המאזדות...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
היי ערב טוב

אני מתנצל אבל לא מסכים עם נתי המלך בכלל

במחיר של סביבות 1000-1200 ש"ח ניתן לקבל מתאם פלסטיקה למזדה 3 כולל רדיו דיסק עם כל הפיצ"רים האפשריים

לכן אני לא רואה איך זה נכון להוציא כ 800 ש"ח (אני מדבר על קניה מקומית ומיידית) לטובת מתאם שלא ניתן לראות רשימת שירים ובסך הכל מוצר שלא משתלב עם פנים הרכב וישנה בעיית מיקומו לעומת תוספת של עוד 30% בעליה ולרכוש קומפלט חדש הכולל פלסטיקה ו HU חדש ששומר על חזות הרכב ומגיע עם 3 שנות אחריות

זו דעתי כשמדובר ברכב מסוג מזדה 3

במידה והיה מדובר ברכב יוקרתי מאוד ומתוחכם מאוד שהחלפת רדיו דורשת מתאמי זמזם ועוקפי מגברים ופלסטיקה יקרה מאוד אז הייתי תומך בתוספת של מתאם USB בלבד, שההבדל בין מחירו לבין מחיר כל המתאמים שצריך בנוסף ל HU יכול להגיע עד אלפי שקלים

ערב טוב ושבוע טוב

דרור

אין ספק שהרעיון שלו נשמע הרבה יותר, לא הרבה יותר יקר והרבה יותר אסתטי!

איפה אני יכול לעשות את זה? אני מאיזור נתניה.

כמה זה עולה כולל התקנה?

האם מחליפים את כל המערכת ואז גם את הלחצנים שיתאימו למערכת של mp3? או רק את העין של הדיסק?

• תוכן חדש...