Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה שלי ( קוברה) התחילה לפני מספר שעות לצפצף סתם ככה פעם בכמה זמן.

בנוסף, כשאני לוחצת על הנעילה המרכזית כדי לפתוח את האוטו הנעול, היא משמיעה 4 צפצופים.

מה יכולה להיות הסיבה?

יש לכם המלצות למתקין אזעקות/ חשמלאי/ מישהו שיוכל לפתור לי את הבעיה?

זה רק התחיל, ונהיה בלתי נסבל :(

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

תבדקי מצבר, בדרך כלל אזעקה משתוללת (מניסיון של כמה מכוניות) כשהמצבר חלש אפילו שהרכב מניע טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תבדקי מצבר, בדרך כלל אזעקה משתוללת (מניסיון של כמה מכוניות) כשהמצבר חלש אפילו שהרכב מניע טוב.

הוחלף מצבר לפני פחות מחצי שנה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

לא הייתי צריך לפתוח את הפה, אה? :(

בשלב ראשון נראה לי שכדאי שתפני לקוברה. הם יבדקו את העניין ללא תשלום, ואם מדובר בבעייה קלה גם יתקנו ללא תשלום. יש גם תקופת אחריות מסוימת לאזעקות שלהם למיטב זכרוני. כדאי לקבוע איתם "תור" טלפונית, כי נורא עמוס שם בדרך כלל.

פרטים מסרתי בשרשור אחר, אבל אחזור עליהם כאן:

יצחק שדה 18, תל-אביב

טל' 03-5373102

http://www.cobra.co.il

(יש גם סניפים במקומות אחרים בארץ.)

אני ממש מקווה שזו בעיה קטנטנה. בהצלחה!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
לא הייתי צריך לפתוח את הפה, אה?

ידעתי שלא לחצתי על המפתח :?

תודה על האינפו.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אצלי יש בעיה דומה לאחר שטיפה או גשם.

יש כניסת מים מהיכן שהוא למערכת (לפחות אצלי) :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חלי,

ארבע ציפצופים בזמן הפתיחה זו התראה להפעלת האזעקה. אחרי שתכנסי לאוטו, תסתקלי על נורית (LED) של האזעקה - היא תהבהב מס' פעמים, תפסיק, ואז תהבהב עוד פעם וכך במשך 20-30 שניות. תספרי את כמות ההבהובים - היא מצביע לחיישן שהפעיל את האזעקה. לי (עדיין) יש את הספר שקוברה כך שאוכל להגיד לך באיזה חיישן מדובר ומה ניתן לעשות.

הייתה אצלי בעייה דומה, שהתגלת כמיקום לא מוצלח של חיבורים של גלאי נפח ע"י מתקין ישראלי מוכשר במיוחד (כל לחיצה על קלץ' הייתה גורמת למשיכת החוט)

P.

פורסם

גם לי קרה באזעקה של האוטו יש לי פ'גו 306 יכול להיות שהמנוע שלך התחמם וזה משפיע על האזעקה...כי לי קרה לפני שבוע שהמנוע שלי התחמם והאזעקה התחילה לצפצף סתם ככה....וגם שביטלתי את האזעקה היא עשה 4-5 ציפצופים.....תבדקי אולי נשרף או הלך לך פיוז....

פורסם

האם ניסית לאפס את האזעקה? יכול להיות שהייתה איזו שהיא תקלה (הפעלת אזעקה עם חלון פתוח/דלת פתוחה וכו') שמשום מה לא נוקתה מהמחשב.

פורסם

אולי במקרה האוטו עבר שטיפת מנוע?? האוטו שלי עבר שטיפת מנוע , וזה עשה לי קצר שנמשך חודש ... אחרי כחודש , הכל הסתדר לבד איכשהו...

מקווה שלא קרה כלום לאזעקה ...

יום טוב תומר.

יוצא לריס?

פורסם

אני לא רוצה להיות פסימי אבל קחי בחשבון שזה עלול לחזור לך שוב

בדיוק התופעות שאת תיארת קרו גם אצלי באזעקה של קוברה.

אצלי זה היה מעיר אותי גם לפעמים באמצע הלילה, פעם אחד כמעט ירו בי עם רובה חשבו שאני גנב. (רק חיפשתי את המקום שאני מכניס את המפתח כדי לנתק את האזעקה :roll: )

ביררתי בחנות שמתקינים אזעקות ואמרו לי שצריך להחליף לאזעקה צופר גיבוי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבעיה שלה היתה בלילה, על איזה חום מדובר?

וזה פעם ראשונה שאני שומע על בעיות חום בגלאים של קוברה

אני כבר 7 שנים עם קוברה ולא היו בעיות שכאלה והאוטו היה עמד בשמש רותח (אולי זה ספג אמינות מהרכב שזה היה מותקן בו מזדה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הבעיה שלה היתה בלילה, על איזה חום מדובר?

וזה פעם ראשונה שאני שומע על בעיות חום בגלאים של קוברה

אני כבר 7 שנים עם קוברה ולא היו בעיות שכאלה והאוטו היה עמד בשמש רותח (אולי זה ספג אמינות מהרכב שזה היה מותקן בו מזדה)

אחי, לי נודע לראשונה על הבעיה הזו במאזדה לאנטיס שהייתה לנו, האוטו פשוט השתגע מהחום, והלכנו לכוון את הרגישות אז זה הסתדר...

אם זה קורה בלילה יכול להיות שהלך הגלאי או משו כזה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...