Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב משפחתי, נוסעת המון עם הילדים אחה"צ, בעיקר בתוך העיר, בסופ"ש לטיולים.

פחות חשוב לי הקילומטראז', חשוב לי שלא יבקר הרבה במוסך ושלא יעבדו עלי בקיצור.

אין כסף לחדש, חשבתי על ליסינג. שמעתי שבלסיניג הרכבים עם קילומטראז' גבוה אבל מבקשת לדעת גם על היתרונות של של ליסניג, בעיקר תפעולי.

תודה מראש על העצות.

פורסם

הרבה מילים ללא תוכן,מה התקציב? כמה ילדים,את רוצה רכב גבוה(סטייל SUVׂ) או סטיישן ,קצת אינפורמציה לגבי הרכב לא תזיק.

פורסם

נראה לי כי את לא בדיוק יודעת מה את מחפשת. ליסניג תפעולי הוא בעצם השכרה לטווח ארוך (36 חודשים בדרך כלל). ליסניג תפעולי מיועד (ומתאים) לחברות בע"מ, בגלל חוקי המס המעוותים במדינה, ולא לאנשים פרטיים. עלותו היא מספר אלפי שקלים לחודש הכוללים את הביטוחים+טיפולים+אגרות אך לא את הדלק. לחברות בע"מ זה משתלם מבחינת מס מיכוון שעלות (מלאה או חלקית, לא בטוח) הליסניג התפעולי+דלק מזוכה במס.

נראה לי כי התכוונת לליסניג מימוני.

הייתי ממליץ לך לבצע מספר דברים:

-היתקשרי לחברות המספקות ליסניג תפעולי ובדקי אם הן נותנות שירותי ליסניג תפעולי לאנשים פרטיים.

-היתקשרי לחברות המספקות ליסניג תפעולי ובקשי הצעת מחיר.

פורסם

היא שואלת על רכישה מליסינג. יש על זה הרבה חומר כאן ורצוי לעשות חיפוש.

בקיצור: הרכישה מליסינג קלה קצת יותר, כי עובדים מול סוחרים שיש להם מבחר יחסית גדול (גם המוכרים של חברות הליסינג הם סוחרים). מצד שני, בחלק מהמקרים תצטרכי לשים מקדמה לפני שראית את הרכב.

יתרונות נוספים: אחריות (לחצי שנה בד"כ), תשלומים, הידיעה שהאוטו באמת שלך ולא מכרו לך שום דבר מסריח (בד"כ).

מצד שני: למכוניות מליסינג באמת מתייחסים רע יותר. זה לא מחוייב המציאות, ולא תמיד יש לזה השפעות שתרגישי, אבל זה משהו לשקול.

פורסם

היתרונות המרכזיים של רכישת רכב מליסינג הם הנוחות והשקט הנפשי.

מבחינת נוחות: רכישה מליסינג חוסכת טרטור בלתי פוסק בין המוכרים השונים. לכל מגרש יש סטוק זמין של מאות רכבים. כמו כן, יש אפשרויות מימון (אומנם ניתן להשיג מהבנק, אך זה חוסך טרטור) וחברת הליסינג מתקנת על חשבונה את הליקויים שנמצאו בבדיקה.

מבחינת ראש שקט: כשרוכשים מאדם פרטי לא ניתן לדעת מה מקבלים. כשרוכשים מחברת ליסינג (בעלת מוניטין!!) יש סבירות נמוכה יותר ליפול על רמאות או רכב גמור. כמו כן, בדרך כלל יש אחריות לתקופה מסוימת.

• תוכן חדש...