Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב"עולם המושלם" הייתי מאד רוצה ליצור קשר דווקא עם בעל המסוק- בין היתר אני מאד מתעניין במסוקים, ובדגם הספציפי. אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב- ולו בגלל שאני בספק רב שירצה לדבר עם ישראלי- ראו את הפרצוף של מי יש לו על כל החלונות, סביר להניח שלא בדיוק "אוהד ישראל", איך נגיד...:?:-(

המסוק הזה הוא אחד מבין שלושה מסוקי מי 17 שהיו של עראפאת, שימשו לטיסות שלו בין עזה לגדה. לדעתי לפחות אחד הושמד בתחילת אינתיפדאת אל עקצא. כאשר הושמד המסלול בעזה. מאז אני לא חושב שניסו לבצע המראה. ולדעתי לא כדאי להם אם הם רוצים את המסוק שלם (או לפחות נראה כך)

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
המסוק הזה הוא אחד מבין שלושה מסוקי מי 17 שהיו של עראפאת, שימשו לטיסות שלו בין עזה לגדה. לדעתי לפחות אחד הושמד בתחילת אינתיפדאת אל עקצא. כאשר הושמד המסלול בעזה. מאז אני לא חושב שניסו לבצע המראה. ולדעתי לא כדאי להם אם הם רוצים את המסוק שלם (או לפחות נראה כך)

ירון

בבקשה, לפני ואחרי וגם תוך כדי. מבפנים ומבחוץ.

שנאמר "שבשמיים ובארץ..."

arafat 1.jpg

arafat 3.12.2001.jpg

arafat 3.jpg

arafat 4.jpg

arafat 5.jpg

arafat 6.jpg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

זה הזמן שאחראי מפגשים של הדרום יתפוס יוזמה ויחד עם אחראי למועדון החמש של עזה ניזום האחד ממעברי הגבול מפגש מועדוני של רכבי אספנות - יהיה ממש מעניין.

מצא משה

פורסם

כמו שכבר אמר פה מישהו לפניי. לא רוצה להרוס את החגיגה אבל באמת מתבקשת השאלה כמה מהרכבים כאן הם בעצם שייכים לאזרחים ישראלים ונגנבו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
באמת יפה, אבל השאלה המתבקשת היא: לכמה מהמכוניות האלה יש בעלים חוקיים בארץ?

לא שאני רוצה לקלקל - אני באמת אשמח לשמוע שהכל חוקי, אבל החשדנות מכרסמת...

יכול להיות שזה לא נכון ,ואני טועה. ואולי גם לא לכולם היו בעלים חוקיים בישראל...אבל לחלק מהמכוניות אין לוחית רישוי. מה שמטיל חשד בחוקיותם ולכן נראה לי שאתה צודק.

פורסם
ב"עולם המושלם" הייתי מאד רוצה ליצור קשר דווקא עם בעל המסוק- בין היתר אני מאד מתעניין במסוקים, ובדגם הספציפי. אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב- ולו בגלל שאני בספק רב שירצה לדבר עם ישראלי- ראו את הפרצוף של מי יש לו על כל החלונות, סביר להניח שלא בדיוק "אוהד ישראל", איך נגיד...:?:-(

המסוק הזה שימש את ערפת והוא שייך לרשות הפלסטינאית

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
באמת יפה, אבל השאלה המתבקשת היא: לכמה מהמכוניות האלה יש בעלים חוקיים בארץ?

לא שאני רוצה לקלקל - אני באמת אשמח לשמוע שהכל חוקי, אבל החשדנות מכרסמת...

הדבר הראשון שגם אני חשבתי עליו

הכותרת היתה צריכה להיות "נא למצוא את האוטו שלכם בין התמונות"

פורסם
והנה עוד משהו חם מהתנור העזתי. טנדר 404 אולי אספנות. מה שבטוח, קלאסי

אני מזהה אותה למרות שעברו יותר משלושים שנה מאז היא נגנבה לנו מאשקלון. אפילו המגן שמש נשאר.

פורסם

בקיצור אם ליברמן יהיה ראש הממשלה ותהיה השטלתות על הרצועה יהיה מה לקחת שלל (כמו שעשינו בסיני ולבנון)

ואל תקראו לי שודד, גנב, פיראט!

הגונב מגנב פטור!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...