Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להוסיף למערכת ברכב סאב וופר,

מאחר ויש לי רכב קטן אני רוצה סאב 8 עד 10 אינץ', ולא יותר מ-200 WATT RMS.

תקציב גג 500 ש"ח כולל תיבה.

אשמח אם תעזרו לי.

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני בדיוק מחפש משהו בכיון,ראיתי שציינת שבגלל שיש לך רכב קטן אז עד 10 אינץ' רציתי לדעת למה,

כי עד עכשיו אני הייתי בראש של קיקר C12 ועכשיו אני שוקל שוב, הרכב הוא פונטו ספייס.

פורסם

יש לי פיג'ו 205 FOREVER, אז כך שתא המטען לא גדול. וראיתי שיש תיבות צרות שלא תופסות הרבה מקום והם בדרך כלל 10 אינץ' אז בגלל זה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני הייתי הולך קיקר C12.

לפני שאתה קונה פשוט תשמע אותו :) אהבת תיקח לא אהבת תביא למישו אחר לקנות אותו במקומך במילים אחרות תשאיר אותו למוכר.

פורסם

ממ גם את זה ראיתי השבוע באדי.... יש להם סאב וופר אוופר אוריון ותיבה בסביבות 500 אם אני לא טועה... ואני יודע שהדברים שהם מייבאים איכותיים....

• תוכן חדש...