Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K אודיA4-פאססט-406-626 מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב עד 15K

אודי A4-פאססט -406 -626

גיר רגיל סבבה

שנתונים נמוכים ברור לי

מה עדיף?

הרכב ישמש משפחה :-P קטנה :

נסיעות קצרות באמצא השבוע וטיולים בסופ"ש

אבקש אמינות וצריכת דלק

למנוסים מודה מראש

:evilbat: רנו אכספרס 1,4 96 :evilbat:

פורסם

אולי לא הבנתי אותך עד הסוף.

1. רכב עד 15K הכוונה היא ל 15K ש"ח, נכון?

2. אודיA4-פאססט-406-626. אלו דיגמי הרכב בהם אתה מעונין, נכון?

מה שקצת קשה לי לתפוס הוא מאיזה שנתון רכבים מסעיף 2 ימכרו במחיר מסעיף 1.

קיצר, אם יש לך רק 15K ש"ח לרכישת רכב אז חפש עגלה יפנית בת 12+ במצב נסיעה ורכוש אותה.

פורסם

ב15K העגלה היפנית שהוא ימצא (בטווח הגדלים שהוא מחפש) תהיה בת 16 לפחות.

פאסט שנת 94 1.8 ידני(לא סוחב) עולה היום 12-13K

406 היא בחירה שפויה יחסית אבל בשביל צרפתיה בת אוטוטו 13 לא כדאי להשקיע את כל הממון.

רק לידיעה:

הדגם היוצא 405 שנת 97 מתומחר היום בכ7K.

406 הנכנסת שנת 98 מתומחרת בכ12K.

תנסה לבדוק אם מחירי הביטוח של פיזו 605 מתאים לך אם כן תוכל למצוא אחת שנת 96-2000 בקצת יותר מ10K

פורסם

מה שאני מנסה להבין פה הוא כיצד מישהו מתעלם מהעובדה הדיי בסיסית שרכישת רכב ישן + גדול + יוקרתי (הכל חוץ מהפאסאט) ב 15K תעלה לו הרבה יותר בתיקון תקלות מאשר הרכישה עצמה ורכבים בגיל כזה/נסועה כזו מתחילים לסבול מלא מעט תקלות.

מניסיוני האישי, כבעל רכב ישן + גדול + יוקרתי, אני יכול להעיד כי תיקון תקלות (לא תחזוקה שוטפת) אינו זול.

פורסם
ב15K העגלה היפנית שהוא ימצא (בטווח הגדלים שהוא מחפש) תהיה בת 16 לפחות.

בתקציב כזה אפשר לקנות שרייד בת 10.

בכל אופן, מכוניות יוקרה לא קונים בכסף האחרון. עלויות אחזקה לרוב גבוהות, כל הגד'טים והפינוקים יקרים לתיקון.

כאשר קונים רכב יוקרה/"מנהלים" (משפחתית גדולה), צריך להשאיר בצד לפחות 10K ליישור קו. רכב רגיל במצב סביר, לרוב 5K יספיקו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום

רכב עד 15K

אודי A4-פאססט -406 -626

גיר רגיל סבבה

שנתונים נמוכים ברור לי

מה עדיף?

הרכב ישמש משפחה :-P קטנה :

נסיעות קצרות באמצא השבוע וטיולים בסופ"ש

אבקש אמינות וצריכת דלק

למנוסים מודה מראש

הבחור מתקיל אותנו, אין ספק.

1. גם מגבלת תקציב של 15K.

2. גם רכב גדול (מנהלים/משפחתי)

3. גם אמינות וצריכת דלק.

לדעתי,

וותר על סעיף 1 ורכוש מרצדס

וותר על סעיף 2 ורכוש שרייד

וותר על סעיף 3 ורכוש פאסאט/406

אל תוותר על אף אחד מהסעיפים אז וותר על הפורום:wink:

פורסם

לדעתי אין צורך להתפשר, קל יחסית 405 1600 שנת 97 שמורה, בעודף לבצע יישור קו. הרכב קבוצה 2, מרווח, חסכוני, ידני ומנסיון של הרבה מכרים וגם אישי שלי מאוד אמין.

לעניות דעתי אין הרבה הגיון בלהוסיף 5K(כמעט מכפיל את המחיר!) בשביל לעלות שנת דגם אחת אפילו שהרכב שונה לחלוטין.

• תוכן חדש...