Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב: קליאו ספורט 2009.

הסימפטומים: 1. לעתים קרובות (אך לא כל הזמן), רעש של חריקה מתכתית דקה שנשמע אך ורק בנסיעה איטית, גם לא בהילוך. 2. משהו שהתרחש אתמול לראשונה - ריח שרוף לא בריא שמקורו לא ברור.

ביצעתי בדיקת החלקת קלאץ' עפ"י עצת חבר בצורה הבאה: קרוב להנעה כאשר הרכב עומד במקום, שילבתי לרביעי ושחררתי לאט את הקלאץ'. הרכב כבה מיידית. חזרתי על הבדיקה לאחר נסיעה של כ- 20 דקות והפעם הרכב לא כבה, גם בשחרור יחסית ליברלי. התחושה שלי שזה לא קשור לקלאץ' 1. כי הרכב מאיץ ומשלב נהדר 2. לא חל שינוי בתחושת הדוושה.

אני יודע מקריאה בפורומים של חו"ל שדרוש לקליאו פירוק וניקוי של הקליפרים האחוריים אחת לתקופה, ייתכן שזה קשור?

אני מתכוון מחר או מחרתיים לגשת למוסך כדי לפתור את הבעיה אך הייתי שמח לשמוע - אם יש למישהו איזשהו כיוון - מה יכולה להיות הבעיה?

תודה ולילה טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מקפיץ את השרשור לטובת ציפורי היום. תודה על העזרה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

יכול להיות שאחד הקליפרים נתקע במצב נעול יחסית והרעש המתכתי שאתה שומע הוא בעצם הצלחת שמשתפשפת ברפידות כל הזמן? ואז הריח השרוף היה בגלל התחממות של הרפידות/צלחת/כל מה שנמצא שם באזור?

שווה בדיקה (תנסה להרים את האוטו על ג'ק, כל פעם גלגל אחר, וצתראה האם הגלגל מסתובב חופשי או שהוא נעצר מיד).

פורסם

נראה שהבעיה הבוערת (תרתי משמע) נפתרה - הריח השרוף התגלה כשאריות שקית ניילון על האגזוז :lol:. בקשר לרעש החריקה - בוצע ניקוי לקליפרים האחוריים. יום טוב לכולם.

• תוכן חדש...