Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לא עדיף לחכות עם הרישום לינואר?

אני מבין שיש תאריך עליה לכביש ברישיון וכבר אין שנת דגם, ולמרות זאת כעבור מספר שנים לא מתחשבים בחודש העליה לכביש אלא רק בשנה.

ברור שאם הבנתי את השיטה נכון, על אף שהיא ממש מעוותת, היא עשויה לגרום לי להפסיד סכום של 5 ספרות במכירה עוד 4-5 שנים, רק בגלל שלא חיכיתי מספר שבועות

האם משהו השתנה, או שאני מבין את העסק נכון?

תודה

יובל.

פורסם

ההפך.ביטול שנת דגם ומעבר לתאריך עליה לכביש התחיל רק לפני כשנתיים.עדיין לא כולם מתייחסים לזה ומשיכים להתיחס לשנת דגם.לדעתי בעוד 3 שנים כולם יתייחסו אך ורק לתאריך עלייה לכביש.

בברכה netmag.

פורסם

מבחינה פסיכולוגית העם עדיין לא הבין את הקטע, אבל בפועל ההבדל בין דצמבר לינואר הוא זהה להבדל בין נובמבר לדצמבר, לצורך העניין. כך זה צריך להיות במחירונים, ולאט לאט זה גם ישתרש (בשנתיים האחרונות למשל לוי יצחק לאט לאט מקטין את המרווחים בין דצמבר לינואר לשנים 2008 ומעלה).

ועדיין - אם אתה יכול לחכות כמה שבועות - מה רע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תק' (מס' 3) תשס"ח-2007

(4) יצוין ברישיון הרכב מועד עליית הרכב לכביש כמפורט להלן:

(א) ברכב הנרשם בארץ לראשונה, ושלא נרשם לתנועה בדרכים במדינת חוץ – מועד רישום הרכב בארץ או שנים עשר חודשים ממועד ייצור הרכב, המוקדם מבין השניים;

כלומר ייתכן מצב בו רכב שיוצר באוקטובר 2009 יירשם באוקטובר 2010

רכב שיוצר ביוני 2010 יירשם באוגוסט 2010 למשל

בקיצור באלגן

ולגבי המחירון

יצחק מנסה לעשות זאת ליניארית, כך שאין הבדל כמעט בין דצמבר לינואר שנה אחרי, אם מוסיפים את הסכום החודשי שהוא רושם ליד כל רכב חדש במחירון מוכפל במספר החודשים שעברו מינואר של אותה שנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מבחינה פסיכולוגית העם עדיין לא הבין את הקטע, אבל בפועל ההבדל בין דצמבר לינואר הוא זהה להבדל בין נובמבר לדצמבר, לצורך העניין. כך זה צריך להיות במחירונים, ולאט לאט זה גם ישתרש (בשנתיים האחרונות למשל לוי יצחק לאט לאט מקטין את המרווחים בין דצמבר לינואר לשנים 2008 ומעלה).

ועדיין - אם אתה יכול לחכות כמה שבועות - מה רע.

רוני

הבנתי שגם אצל לוי יצחק, ברגע שעוברות שנתיים או שלוש, המחירון כבר לא ייחס חשיבות לתאריך העלייה.

כנראה שאחכה, למען הסר ספק.

יובל.

פורסם

אני יכול לשתף מנסיוני - מכרתי את הפביה סטיישן שלי ביום שישי האחרון. הפביה שלי עלתה לכביש בספטמבר 2010. הפער במחירון בין ינואר לספטמבר הוא כ-4000 ש"ח. הקונה שלי ידע על החישוב הנ"ל, ולאור מצבה המעולה של המכונית הסכמנו על 1000 ש"ח מעל המחירון המשוקקל (שזה יוצא כ-5000 ש"ח מעל המחיר הבסיסי הלא משוקלל...)

לפי הערכתי, ככל שיחלוף הזמן אנשים יתרגלו לשיטה החדשה (וההגיונית).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם אני הזמנתי רכב לאחרונה והדבר הראשון שנציג המכירות אמר לי שנכנסתי לאחר שאמר שנגמר המלאי מהרכב שביקשתי היה שלפחות יצא לי טוב שאני אוציא את הרכב בינואר ולא אצטרך להסביר בעתיד במכירה על אחוזי תוספת וכו' - רכב שנת 2011 ונגמר העניין.

אז אני חושב שזה נכון והגיוני מאוד לחכות עוד קצת אם כבר אני מחכה.

נראה לי שהבעיה היחידה שיכולה להיות - אם יצרנית הרכב מוציאה דגם חדש בשנת 2011 (מתיחת פנים או שינוי טכני וכו') ואז אף אחד לא יתעניין ברכב הזה. (אף אחד פה לא שמע על פביה TSI אחרת ב- 2011 נכון?!)

• תוכן חדש...