Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי פיז'ו 207 מנוע 1600 אוטומטית חדשה (מהנילונים). בבדיקה לאורך 2500 ק"מ, להערכתי צריכת הדלק שלה מוגזמת וזה בלשון המעטה. אני לא מצליח לעשות בנסיעה מעורבת (עיר + בין עירוני) יותר מ- 12 ק"מ לליטר.

שמתי לב שהאגזוז מפויח מבפנים.

בהתיעצות עם סוכנות המכירה נאמר לי שהצריכה הזו סבירה אבל בהשוואה לנתוני היצרן היא גבוהה.

האם מישהו מכם נוהג ב-פיז'ו 207 אוטומטית כזו ויכול לתת לי נתונים להשוואה?

תודה על העזרה, זאב.:roll:

פורסם

אם תיסע במעבדה סטרילית כמו שהיצרן בדק אז אולי תגיע לנתונים שלו.

תנסה לבצע בדיקה של הרכב רק בנסיעה בינעירונית כי סגנון נהיגה עירוני משתנה לא רק מנהג לנהג אלא אפילו מנסיעה לנסיעה.

פורסם

ממה שאני יכול לדווח ,

אני נוהג על הדגם של ה206 מנוע 1.4 [שהוא גם קל יותר וגם בעל נפח קטן יותר]

בנסיעה בינעירונית הגעתי ל ~1:14

בנסיעה עירונית רגועה עם לחיצות בשני מקטעים לאורך 1 ק"מ מתוך 22 ק"מ יומיים יוצא לי צריכת דלק ממוצעת של 1:10 - 1:11.

 

אז הגיוני שאצלך הרכב יקח יותר [כי הוא כבד יותר והנפח גדול יותר].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה לכם חברים על התגובות. נרגעתי. אגב, בנהיגה בינעירונית ארוכה (350 ק"מ) על כביש 6 הגעתי לכמעט 16 ק"מ לליטר. מצוין נכון? :lol:

×
×
  • תוכן חדש...