Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי במוו 328 ויש לי בעיה החלפתי לגאנט m3 17 אינץ והוא נוגע לי בבודי מה אני עושה

כי תמיד אני רואה כאלה עם עונדות וקולטים משופרות למיניהן (נגיד...) עם חישוק 17 ואפילו 18 אני לא מאמין שהן נוגעות בבודי

מה לעשות בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות

תודה רבה

חזי

פורסם

אני מכיר את הסיטואציה הזו מקרוב...

כשקנית את הג'אנטים היית צריך לבדוק אופסט!

אם הקפיצים גמורים תחליף אותם.

במקרה הכי רע מרחיבים את הכנף (לא מומלץ) או מחליפים ג'אנט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אוקיי דבר ראשון מזה אופסט ודבר שני הגאנטים האלה מותקנים על כמה וכמה רכבים כאלה בארץ ובחול

הקפיצים והבולמים חדשים אבל מונמכים ומה זה ספייסרים?

אני לא מאמין שכולם הרחיבו את הכנף זהו גאנט מקורי של m3 אין איזה שהוא פתרון חלק אמרו לי להקטין זווית היגוי השאלה היא האם זה מפריע האם זה אפשרי ואיך

תודה רבה

חזי

• תוכן חדש...