Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יתכן והתשובות יהיו שאני לא יודע לקנות רכב כמו שצריך או שלא כדאי לגעת ברכב כזה - כנראה שאתם צודקים, אך בכל זאת:

רכשתי כמה רכבים בשם האחרונות (אישה, אחות וכו') ותמיד אני עם אותה בעיה - גם אם יש קבלה על טיפול אחרון אני לא באמת יודע מה עבר על הרכב לפני כן ובטח כשאין קבלה לרכב בן 5-6 אי אפשר לדעת.

האם לאחר הקניה יש טעם ללכת למוסך שיגידו מה המצב ויחליפו/יטפלו? או שכדאי למשוך 10 ק"מ? 20 ק"מ? רעיונות אחרים?

תודה...

A3

A4

פורסם

גם אני קונה את הרכבים שלי בלי שטופל במוסך מורשה כי אני קונה אותם מהמוסכניק שלי שהוא חבר קרוב של המשפחה.

עוד לא קרתה לי תקלה לא צפויה, ואני עושה את זה במשך 4 שנים בערך.

אני קונה את הרכב שמטופל לא פחות טוב מרכב שמטופל במוסך מורשה והטיפולים והאחזקה זולים יתר ,החלפיים כולם מקוריים ברכב שלי והכל בסדר.

בד"כ בקנייה כזאת יש 2 בעיות:

1) בנאדם יחשוב טוב לפני שהוא קונה ממך, מבחינתו אתה יכול לשקר לו ואין לו דרך לדעת את זה, ולכן מי שלא מבין יותר מדי כנראה שיהסס לפני שיקנה ממך רכב שכזה.

2) כמו שציינת אתה לא באמת יודע מה הרכב עבר ,לפני שאתה עולה על רכב תמיד טוב לבדוק את מצבו, אם לא במוסך מורשה ,אז אצל מוסכניק שאתה מכיר וסומך עליו.

לכן אני ממליץ לבדוק את הרכב ,כי עדיף להיות בטוח מאשר להיתקע באמצע הכביש או יותר גרוע.

בהצלחה :)

• תוכן חדש...