Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המזגן דופק!!! בבקשה עזרה מהמקצוענים!!!!

hapash
שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברה !!! הכרתי את האתר ואת הפורום הזה לפני יומיים!!!

ממש אהבתי, מדריכים של עבודה בבית ברמה גבוהה מאוד!!!!

תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה שיש לי !!

יש לי פי'זו 306 95 1600 גיר רגיל עם מזגן (אתם אוהבים לדעת את הנתונים כל הנתונים)

כאשר אני מדליק מזגן (זה לא קורה תמיד!!) אחרי כמה דקות נסיעה (אפילו רגועה) פתאום אני מתחיל לשמוע רעש של דפיקות !! הדפיקות לא נשמעות בטור נמוך אלא כאשר אני מתחיל לעלות את סל"ד בערך מעל 1700 !!

והם מתגברות עם עלית הטורים!

כאשר אני מכבה מזגן הם פוסקות !! והם לא יעלמו גם אם אני ידליק ויכבה 20 פעמים!!

רק ביום חדש או אחרי שהאוטו עמד כמה שעות!!!

עם זאת המזגן למרות הכול עובד וממשיך לקרר(זו גם בעיה חסר לי מעט גז- הצינור יציאה מהמדחס לא מספיק קר)

שטפתי עם נפט וקומפרסור את "כל העסק" שימנתי עם ספרי את כל איזור הקלאץ'

וזה לא עזר.

אני יודע שרשמתי המון אני לא רוצה לשגע אתכם !!!

אבל כל אחד אומר לי משהו אחר ואי אפשר להאמין להם(העיקר כסף)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הדפיקות נשמעות מאזור תא המנוע אז סביר למדי שהן נובעות מהמדחס של המזגן.

אם הדפיקות נשמעות מתוך תא הנוסעים אז יתכן ששסתום התפשטות דופק ויש לבדוק את הסיבה לכך. בכל מקרה יש לגשת למזגניסט מומחה כדי שישמע ויאתר הבעיה.

יתכן גם שבגלל איזושהיא סיבה מצמד המדחס פועל ומתנתק לסרוגין במהירות וזה הדפיקות הנשמעות. יש מזגניסטים שלא יגבו תשלום עבור שמיעת הדפיקות ואבחון ראשוני.

באם תרצה המלצות למזגניסט ציין מאיפה אתה.

בברכה - רפי לין :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעש מגיע מהמדחס ללא ספק!!!

כנראה בגלל שהוא מנותק אז לא שומעים !

הרעש נשמע באיזור המנוע !! אך קשה לשמוע אותו שאתה בתוך האוטו.

אלא אם החלון פתוח או שסוגרים את הפן ?(המדחס לא מנותק) !!

בנוסף ברגע שמדליקים את המזגן העומס מורגש בצורה חדה יותר(תמיד יש הבדל אבל למנוע 1600 במצב די טוב 116 אלף ק"מ) זה לא אמור להיות כ"כ מורגש.

בכל אופן אני גר באיזור הדרום (באר שבע הרחוקה)

תודה רבה!!!!!!!!!!! :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...