Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,ברצוני לדעת האם מוסך (מורשה - אם זה רלוונטי) יכול להגיד לי שהוא לא מוכן לשחרר לי את הרכב מכוון שלטענתו יש לבצע החלפת ברקסים?תודה רבה,שי

פורסם

כן - רק במידה וישנה סכנה מיידית.

לא - אך הוא יכול להגיש טופס למשרד התחבורה בו הוא מצהיר שרכבך יצא את שערין עם ליקוי בטיחותי. משרד התחבורה יודיעך כי על רכב הוטל הודעת אי-שימוש(הורדה) ועליך להוכיח תיקון הליקוי ו/או להעביר את הרכב טסט מחדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

התשובה הקודמת של עמית - נכונה .

המוסכים נזהרים מאוד מהפעלת הוראה זו של משרד התחבורה .

כך שאם זה בוצע , כנראה באמת יש בעיה בבלמים . או ליקויי בטיחותי .

סדר את בעייית הבלמים - ואם יש בעיה עם המוסך , אפשר להתלונן במשרד התחבורה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נגיד והדבר לא היה נכון והמוסך לא היה רשאי לבצע זאת.

אתה באמת חושב שזה חכם ליסוע ברכב כאשר אתה יודע שיש בעיה במערכהת הבלמים? אתה עד כדי כך חסר אחריות והתחשבות בסובבים אותך?! :?

פורסם

לא ברור הרקע לשאלה אבל אני מנחש שאמרו לך שאם אתה יוצא מהמוסך ללא תיקון הברקסים הם יודיעו למשרד התחבורה, הם מנצלים את זה מידי פעם.

פורסם
אבל זה לא נכון.... מוסך לא יכול לעקב רכב בגלל בעיה בטיחותית גם אם היא חמורה.....לומדים את זה במינהל מוסכים.

יכול גם יכול!

בדיוק כמו שאמר KOMPY (שעד כמה שזכור לי, עובד כבוחן רישוי): המוסך רשא לעקב שיחרור רכב בגל תקלה בטיחותית חמורה ובמידה והבעלים מתעקש, המוסך יחתים אותו על טופס שוה אמודע לסיכון ועדיין מוכן להתנייד כך ויעביר דיווח למשרד הרישוי.

פורסם
יכול גם יכול!

בדיוק כמו שאמר KOMPY (שעד כמה שזכור לי, עובד כבוחן רישוי): המוסך רשא לעקב שיחרור רכב בגל תקלה בטיחותית חמורה ובמידה והבעלים מתעקש, המוסך יחתים אותו על טופס שוה אמודע לסיכון ועדיין מוכן להתנייד כך ויעביר דיווח למשרד הרישוי.

אותה שולל וגם מצדיק את דנידין שאגב צודק, המוסך אינו יכול להחזיק, בניגוד לרצון הלקוח, רכב במוסך על שום תקלה בטיחותית שתהיה.

את טופס הדווח מעבירים למשרד התחבורה ולא למשרד הרישוי.

פורסם
שלום לכם,ברצוני לדעת האם מוסך (מורשה - אם זה רלוונטי) יכול להגיד לי שהוא לא מוכן לשחרר לי את הרכב מכוון שלטענתו יש לבצע החלפת ברקסים?תודה רבה,שי

מה פירוש "להחליף ברקסים"?

אם מדובר בהחלפת רפידות, בקש לראות את עובי הרפידות, אם הוא מעל 2-3 מ"מ הרכב תקין לנסיעה והם לא צודקים, אם המוסך חושב שלמרות שכרגע הרפידות לא ירדו מתחת לעובי המינמלי הם יתבלו עוד לפני הטיפול הבא ולכן הם רוצים להחליף כעת, מין הצדק שיסבירו לך את זה ואתה תחליט אם אתה רוצה להחליף כעת את הרפידות כעת או לקפוץ אליהם לביקורת כעבור X קילומטרים, בכל מקרה, במצב כזה אין כאן סכנה מיידית ולפי מה שכתב עמית אין הצדקה להחזיק את הרכב בכוח במוסך.

אם מדובר בתקלה אחרת כמו נזילת שמן ממשאבה, צינור סדוק, או משהו בדומה לזה הרי שהמוסך צודק ואתה צריך להגיד להם תודה שהכריחו אותך לתקן את הטעון תיקון.

פורסם
כן - רק במידה וישנה סכנה מיידית.

לא - אך הוא יכול להגיש טופס למשרד התחבורה בו הוא מצהיר שרכבך יצא את שערין עם ליקוי בטיחותי. משרד התחבורה יודיעך כי על רכב הוטל הודעת אי-שימוש(הורדה) ועליך להוכיח תיקון הליקוי ו/או להעביר את הרכב טסט מחדש.

אבל זה לא נכון.... מוסך לא יכול לעקב רכב בגלל בעיה בטיחותית גם אם היא חמורה.....לומדים את זה במינהל מוסכים.

אותה שולל וגם מצדיק את דנידין שאגב צודק, המוסך אינו יכול להחזיק, בניגוד לרצון הלקוח, רכב במוסך על שום תקלה בטיחותית שתהיה.

את טופס הדווח מעבירים למשרד התחבורה ולא למשרד הרישוי.

זה משרשור אחר הודעה של danniel

החלפת רפידות היא באחריות הלקוח, לאחר שמוסך דווח לו כי יש צורך לעשות זאת. המוסך , עפ"י חוק, אינו יכול לעכב את הרכב במוסך, גם אם מצבו מאוד מסוכן, אך מחובתו לדווח למשרד התחבורה, באמצעות טופס דווח מיוחד, כי הרכב יצא ממוסכו, בהחלטת לקוח, כאשר הוא אינו בטיחותי. הלקוח יקבל זימון לביצוע טסט חוזר או הורדה מהכביש.

אז ההודעה המוכחלת אינה נכונה??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאלות:

נניח שהנהג חושד שעושים לו תרגיל שהמוסך הנואש מנסה לכפות עליו תיקון שאיננו נידרש או חיוני כרגע.

האדם לוקח את רכבו ונכנס למוסך אחר לבדוק ובמקביל המוסך הראשון מדווח, כעת יש שתי אפשרויות.

1. המוסך האחר מאשר שאכן התיקון חיוני ומתקן את התיקון, האם מספיק שהאדם ישלח קבלה על התיקון למשרד התחבורה או שעליו בכל זאת לגשת לטסט?

2. המוסך האחר קובע שאין צורך או שלא חיוני לבצע את התיקון, מה יעשה כעת האדם מול משרד התחבורה?

פורסם

עונה לשני האחרונים שהגיבו,

ההודעה המוכחלת אינה נכונה.

מספיק צילום קבלה כדי להוכיח למשרד התחבורה שהתיקון בוצע כנדרש

במידה ויש ספק, הרכב יזומן לבדיקה של מכון רישוי לבדיקת הליקוי הרלוונטי שעליו דווח לראשונה.

• תוכן חדש...