Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה 1.6, דייהטסו YRV, אסטרה 1.6, קורסה 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש מכונית לאח שלי (סטודנט עובד), לאישתו יש רכב מהעבודה שזה בעצם רכב שני ללימודים ולעבודה.

עד יד 2,

בין 1300-1600 סמ"ק עם צריכת דלק טובה 1-12 1-13 עם מזגן, לא לפי יצרן אלא לפי ניסיון.

אמינה.

אוטומטית בלבד!

בטוחה.

ועד 120,000 ק"מ.

אני מתלבט בין ארבעת הרכבים האלה. כולם שנת 2001-2002 וכולם בטווח המחיר 22K-27K.

קראתי שהאלמרה מצוינת בכל קנה מידה שביקשתי, חוץ מזה שהיא איטית קצת.

גם קראתי שהYRV מצוינת, אבל אין לה ABS? איך זה יכול להיות שמכונית מ2001 מגיעה בלי ABS? זה לא מסוכן? והאם יש דגם כלשהו שיש לו ABS?

אני מאוד מעוניין בקורסה 1.4 שמורה אבל זה כמו לחפש יאריס 2001-2002 שמורה, פשוט אין כאלה.

ועל האסטרה קראתי ביקורות מנוגדות.

גם חשבתי לכיוון הקורסה 1.2, אבל קראתי שתיבת ההילוכים "האוטומטית" שלה על הפנים. ונוטה לתקלות רבות ויקרות

הקליאו B לא אמינה בעליל וכך גם הפיג'ו 206.

הוא נהג על הפונטו שלי והוא אמר שהוא לא רוצה פונטו.

וגם חשבתי לכיוון פולו 2001, אבל המחירון שלה הוא 27K ובדרך כלל נמכרת מעל....

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

לגבי ניסאן אלמרה, אכן מדובר על רכב שנותן תמורה טובה מאוד, אבל יש לקחת בחשבון שתי נקודות:

1. האלמרה פרפקט שנתון 2001 שווקה בגרסת 1600 סמ"ק ולא רשמה הצלחה יתרה(מנוע חלש יחסית לרכב).

2.באלמרה פרפקט 2002 כבר למדו את הלקח, והיא שווקה במנוע 1800 סמ"ק, שנחשב לרכב מעולה, הבעיה שהוא חורג ממסגרת התקציב שלך.

לשיקולך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...