Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ריפודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדכן

חזרתי היום מאוטו דיפו לא מצאתי את הSTP נמגר בנפרד, ואז המוכר המליץ לי על סט STP שבמצבע הכולל ספריי ריפודים(מה שהמלצתם לי פה) ספרי לדש, וספרי לצמיגים ב60 שקל אז קניתי את כל הסט. חוזר לבית לוקח מברשת מנער את הספריי ומתיז על הריפודים משפשף ומשפשף חזק וכלום :| הכתמים נשארו. מחר אנסה שוב כי די מחשיך

A3

K04 Inside

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נדלקה לך סוג של נורה שיש סיבה שנגמר החומר הספציפי לריפודים? אני לא יודע איזה סוג של ספריי למושבים תקעו שם, יכול להיות שזה אותו ספריי ואתה פשוט לא משתמש בו נכון..

פורסם

מעדכן.

היום בצהריים לקחתי את הספריי והתחלתי להשפריץ כמות נדיבה על המושבים,ומתחיל לשפשף ולשפשף ולבסוף אחרי כמה פעולות כאלו הכתמים נעלו! כמו שאמרתם המוצרים שלSTP לא מאכזים. תודה חבר'ה :-P

A3

K04 Inside

פורסם
מעדכן.

היום בצהריים לקחתי את הספריי והתחלתי להשפריץ כמות נדיבה על המושבים,ומתחיל לשפשף ולשפשף ולבסוף אחרי כמה פעולות כאלו הכתמים נעלו! כמו שאמרתם המוצרים שלSTP לא מאכזים. תודה חבר'ה :-P

סחתיין גיבור

גם אני אגש לאוטו דיפו לרכוש א הספריי הספציפי.

דרך אגב, אל תשתמש בספריי לגלגלים, זה יגרום לך להחליף אותם פשוט יותר מהר. ראה הוזהרת :-D

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...