Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ריפודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדיטיילינג?

היקר הזה יקנה לך שקט, אתה גם מחדש את כל הרכב וגם חוסך לך כאב ראש ונותן למקצוענים לעשות את העבודה.

אני לא יכול להמליץ לך לצערי על דיטיילר כי את כל העבודה של הצחצוח אני עושה לבד, בחיפוש תמצא מישהו מאיזור חולון שדיברו עליו רבות.

פורסם

כדאי לנסות לנקות עם החומר של STP ריפוד של פונטו S (כלומר ריפוד דק מאד, מהסוג הנחות ביותר?), או שזה עלול לקרוע את הריפוד, או להרוס אותו בצורה אחרת כלשהי?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

אני אישית ניקיתי השבוע את הפונטו, הריפודים המקוריים היו במצב זוועתי! כתמים יותר גרועים פי כמה וכמה מהתמונות שהעלאת של הקורולה, השתמשתי בספריי של טרטל בבקבוק ירוק כי לא היה את של הSTP ואני יותר מרוצה, עלה לי 30 שקל, הספיק לכול הרכב וניקה הכול לחלוטין!! איפה שהיה ממש כתמים עקשניים חזרתי עוד פעם-פעמיים והכול מבריק,

לא זוכר את השם של המוצר, ספריי בבקבוק ירוק של טרטל, לניקוי ריפוקים, לא זה עם המברשת.

פורסם

צריך מברשת, לא צריך? אם אתה אומר שהיו לך כתמים יותר גרועים משלי וזה הוריד לך אז שמח לדעת איך עשית את זה (סדר העבודה)

A3

K04 Inside

פורסם

קנה את החומר היעודי של STP, רסס שכבה נאה, קח מברשת ותקרצף.

תן לזה להתייבש - במידה והכתמים נשארו, בצע ניסיון נוסף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכללי רשום על הבקבוק מאחורה בדיוק איך לעבוד ואני עבדתי בדיוק איך שרשום, אבל אני יסביר בכול מקרה,

1. לשאוב את האזור שרוצים לנקות.

2. להשפריץ על איזורים קטנים כול פעם ולא על כול הכיסא בבת אחת (ככה רשום לא יודע מה הסיבה)

3. לתת לחומר לעבוד כמה דקות.

4. לנגב עם סמרטוט לח את האזור ( אני השתמשתי גם ביבש והיה בסדר, אבל תשתמש במגבת ישנה ומעט לחה)

5. לשאוב את הכיסא אחרי שתסיים אותו.

תחזור על איפה שצריך עוד כמה פעמים אם צריך, לי אישית היה אפילו כתם של קיא!! על המושב האחורי (הואילה בטובה הילדה הקטנה של הבעלים הקודמים) היה גם ריח נורא ואיום וגם כתם מזעזע, הספריי העלים את הכתם לחלוטין, וגם חלק מהריח, את השאר איוורור טוב וריחן עשו את העבודה.

נ.ב

תעבוד עם דלתות פתוחות כשאתה עובד עם החומר, (גם זה רשום על האריזה :lol:)

פורסם
אלהן, יש ברשותי קורולה 2006 כל הריפודים בכתמים שלא יורדים ניסיתי מלא ספריים ואף אחד מהם לא ממש עזר. אשמח למקום בדרום שאוכל לקנות את הכתמים.

אז השתמשתה בספריים או לא?

פורסם

השתמשתי לפחות ב3 סוגי ספריים ואף אחד מהם לא ממש עזר לי. זכור לי שהשתמשתי גם בSTP אבל לא מוצא את הספריי בבית אז כניראה שאני מתבלבל.

A3

K04 Inside

פורסם

יש לי שאלה..אלו מכם בעלי רכבים חדשים יחסית, מהשנה-שנתיים האחרונות, שהרכב בעל ריפודים שחורים שנוטים להראות מלוכלכים (מה לעשות..שחור, רואים עליו הכל), אך ללא כתמים, פשוט...מעוניינים לשמור על הריפודים שיראו כמו חדש, מה מומלץ לעשות?

אני מפחד להשתמש בכל מיני תכשירים קיצוניים כי אין לכך צורך. אני פשוט מעוניין להוציא את כל האבק מהריפוד ושיראה כמו חדש - שחור ונקי.

פורסם

לא יעזור לך שום דבר.

מדובר ב(עוד)פגם ביצור שהיבואן בארץ ניסה להסתיר.

אלו לא כתמים.

לך ליבואן ותהפוך עליו את כל השולחנות וגם את הכסאות.

יש מצב שזה יעזור.

אני מפחד להשתמש בכל מיני תכשירים קיצוניים כי אין לכך צורך. אני פשוט מעוניין להוציא את כל האבק מהריפוד ושיראה כמו חדש - שחור ונקי.

סמרטוט לח ונקי. בלי סבון ובלי כלום. שפשוף קל והכל כמו חדש. בתנאי שאתה עושה את זה לעיתים קרובות.

• תוכן חדש...