Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לא מורשה ל C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש מוסך לא מורשה ל C5 - התייאשתי מהמורשים פה באיזור שלנו ובעוד שבאיזור תל אביב

אני קורא על הרבה מוסכים מומלצים לרכב הנ"ל אני לא רואה ולא שומע על מוסך שכזה באיזור מגוריי

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שכזה

תודה

פורסם

לא ממש חיפה, אבל לא הרבה רחוק, באיזור התעשיה של חדרה, מוסך השלושה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מוסך מקצועי ל-C5 2005 צורה חדשה באיזור ת"א עד חדרה.

טיפלטי בעבר בדקל בהרצליה וחוץ מהחשמלאי, שאר החברה לא נראים לי הכי מקצועיים.

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

יש חבר פורום בעל C5 שמטפל ב"שאפט" בת"א ומבסוט מהחיים.

בכלל, המוסך הזה מומלץ.

בועז, מאיזה מורשים התייאשת?

משכנתא זה קל

פורסם

יש לך את מוסך גבע בת"א - מקצוענים ואלופים בצרפתיות

מעבר לכך יש לך את פורום psi של בעלי צרפתיות, שווה לך להכנס ולהתרשם

פורסם

עשיתי לרכב שלי (לא צרפתי) כיוון פרונט ואיזון גלגלים ב"מוסך השלושה" באיזור התעשייה בחדרה (ליד אליאנס) ונהניתי מאוד מהשירות, המוסכניק הראשי הוא בחור צרפתי בשם ז'אק שמתמחה ברכבים צרפתיים, הייתי קופץ אליו.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• ספונסר פורום
פורסם

במרכב, שאפט ואם הדרך ייתנו מענה מצויין למי שמחפש מוסך טוב ואמין לצרפתיות.

לגבי אזור הצפון, לא מכיר באופן אישי.

פורסם
התייאשתי מגזית ו י.ש הגליל....מישהו שמע על ההוא מרמת ישי? עדנאן אם אני לא טועה.

תשמע, לכל מוסך יהיו 20 דעות. מישהו יוצא מרוצה יותר, מישהו יוצא מרוצה פחות, ומישהו יוצא לא מרוצה - ושלושתם קיבלו את אותו היחס, טיפול ומחיר.

יש דעות חיוביות לגבי "המנדסים" בעכו, יש גם דעות חיוביות לגבי עדנאן ברמת-ישי.

מה ברצונך לבצע, אולי אוכל להמליץ לך על מוסך כללי/בעל מקצוע מומחה?

משכנתא זה קל

פורסם

טיפול שנתי גדול - לא עברתי 30,000 אבל אני מתקרב לגבול השנה.

הטיפול קרוב יכלול גם טיימינג ובנוסף צריך לטפל אחת ולתמיד ב ANTI POLLUTION הזה שנדלק אחת לשבוע ונכבה אחרי מספר התנעות.

אין לי בעיה ללכת לצמרת - אותו עוד לא ניסיתי :) אבל אני חושש מהחשבון

פורסם

טיפול שנתי זה לא משהו שהייתי חושש לעשות גם במוסכים שנכוות מהם.

לעומת זאת, טיימינג זה עניין רציני.

ברר מחיר טיפול 30K+טיימינג בצמרת אל מול המהנדסים. (לרוב החלקים שדורשים החלפה ידועים, ומחירם ידוע, ויש גם שעתון - שאם נכפיל במחיר ש"ע נוכל להגיע לסכום שיש לשלם).

הייתי מברר גם מחירים במוסכים מקצוענים בת"א (אם הדרך/שאפט/זיסו/אורן שרותי רכב)+הוצאות דלק וזמן נסיעה - ורואה אם זה משתלם לך.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...