Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אתמול במהלך נסיעה קרה לי דבר מאוד מסוכן , חבר טוב שלי נהג לי באוטו , בעוד אני יושב לידו ,

נסענו בירידה די משמעותית , וכנראה שהוא לחץ על הברקס כמה שניות , בכל אופן, כשהוא רצה לבלום קצת יותר חזק הבלמים ננעלו והייתה חריקה של כמעט 3 שניות.

במזל הוא הצליח להשתלט על הרכב.

מלבד זה , כאשר אני במצב עמידה עם הרכב , הדוושה כאילו נופלת לאט לאט עד שהיא מגיעה לקצה שלה...

יש הרגשה כאילו "אין דוושה".

עם הבלמים אני לא מתכוון לשחק יותר מדי , ולכן אגש למוסך בימים הקרובים מבלי להזיז את הרכב עד אז.

שאלתי השנייה לגבי חבר הפורום , הבנתי שיש חבר פורום כאן שהוא מומחה, ובבעלותו מוסך בבאר שבע.(אני גר בב"ש).

אנא עזרו לי לאתר אותו כדי שאוכל להגיע למוסך אמין שלא ירמה אותי.

תודה .

נ.ב

הרכב הוא פיג'ו 205 שנת 95.

והחשד שלי הוא שצריך להחליף משאבת בלם כי הרפידות במצב טוב.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

• תוכן חדש...