Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחת השריטות שלי זה שאני חייב להסתובב עם חולצה מגוהצת ולא מקומטת, במיוחד בעסקים. כל קמט מוציא אותי משלוותי...

אם מדובר בתופעה שכיחה אצלך, אז אפשר לבדוק האם את סובל מ-OCD, ברמה כזו או אחרת, ולקבל טיפול מתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אייל, כמו שכתבתי, אני אכן עושה כך. הפתרון שאני מחפש יאפשר נסיעה לבוש בבגדיי המגוהצים למשעי :?:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נסה למצוא מכשיר קיטור שמתחבר לשקע המצת ברכב, אני לא בטוח שקיים כזה אבל תבדוק את זה.

מקסימום אפשר להפעיל דרך ממיר מתח.

אין פתרון שמאפשר לנסוע ולהמנע מקמטים, אלא אם אתה נוסע על מושב מתכת רותח ועושה תנועות של כוכבת פורנו.

פורסם

אין פתרון שמאפשר לנסוע ולהמנע מקמטים.

הבנתי את זה כבר, רק ש I've created a monster עם השרשור הזה ועכשיו יש לו חיים משלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יצרת מונסטר

FALOU כתב לך הודעה רצינית ובהכירי את כתיבת הבחור ללא רצון הקל ביותר לפגוע.

אתה יכול לקחת אותה לאן שאתה רוצה.

חז"ל אמרו הבגד עושה את האדם והתכוונו לרושם הראשוני בלבד.

אח"כ מכירים את הבן אדם וחשיבות הבגד או השעון האופנתי יורדים פלאים

בגד מגוהץ לא יעשה אותך לחכם יותר או לאיש עסקים מוצלח יותר. mark my word

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא רוצה ליצור תקוות שווא בקרב מעריצי השרשור, אבל כנראה ששימוש במשענת גב ומושב עם כדורי עץ כאלה, כמו של נהגי מוניות, מונע קימוט של הבגדים. זה לפחות אומר נהג מונית שתפסתי ברחוב.

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו שכבר נרמז, הרבה יותר קל לטפל בשריטות מאשר בקמטים!

אפשר גם להצטרף למועדון מעריצי מונק :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישה אתה צודק, ובאופן אישי אני מסכים איתך לחלוטין.

אבל יחד עם זאת, מול האנשים שאני יושב מולם, אני חייב להיראות טיפטופ, ולא כמו איש מכירות בסוכנות רכב (מבלי לפגוע באף אחד). זה לא עושה אותי איש עסקים טוב יותר, אני פשוט מכבד את האיש שמולי.

אגב, גם כשאני הולך על אזרחי אני משתדל להיות מסודר ולא ג'וח, כמובן בלי לשים דגש על גיהוץ הטישרט... השריטה כנראה לא עד כדי כך עמוקה :-)

Winston S. Churchill -

פורסם
זה לא עושה אותי איש עסקים טוב יותר, אני פשוט מכבד את האיש שמולי.

אגב, גם כשאני הולך על אזרחי אני משתדל להיות מסודר ולא ג'וח, כמובן בלי לשים דגש על גיהוץ הטישרט... השריטה כנראה לא עד כדי כך עמוקה :-)

אולי רק בראש שלך שהאיש ממולך נותן חשיבות עליונה אם יש לך או אין לך קמט בחולצה.

סתם מסקרן אותי מי אלה האנשים שלדעתך קמט בחולצה עושה להם את ההבדל.

אני לא פגשתי כאלה , ונפגשתי עם שועי הארץ הרבה פעמים.

לבוש נקי מסודר עניבה במקומות מסויימים אבל קמטטטטטטטטטט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמה אתה לוקח לשעה?

בתור הורה המומחיות שלי היא יצירת הפרעות נפשיות אצל בני אדם, לא טיפול בהן...

תראה, רובינו יושבים במכוניות ולכול יושבי הרכב מתקמטת החולצה. בגלל זה באירופה, למשל, לא מקובל במקומות מסויימים להוריד את הז'קט. אצלנו, בקיץ, זו לא פרקטיקה מקובלת. אתה יכול לנסות ללכת על חולצות עם בד עבה, איכותי ועמיד יותר, אבל גם זה לא מתאים לאקלים אצלנו בקיץ.

שפריצר עם מים מזוקקים, ללחלוח קל של החולצה יכול לעזור ליישר קצת, אבל בגדול, זה מה יש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ישה, בשרשור אזוטרי זה אני לא מדבר על אופן הלבוש שלי או על דקדקנותם של לקוחותי אלא על כך שכאשר אני יוצא מהרכב לא תמיד מוצא חן בעיני מצב החולצה שהיתה מגוהצת למשעי ועתה היא מקומטת, ולתופעה זו חיפשתי מזור כלשהו.

אגב, פעם אחת הגעתי לפגישה עטור בחגורת נוצות בלי ששמתי לב, אבל זה סיפור ארוך (ותמים למדי).

פאלו, הבנתי כבר שכנראה אין פתרון טוב יותר חוץ מלתלות את החולצה בנסיעה או ללכת עם ז'קט, את שניהם אני עושה כשאפשר.

הערת אגב פאלו, מפתיע אותי שמנהל פורום אחד נותן התראה לחבר פורום על שימוש (מוגזם לדעתו) בשלוש נקודות בסוף משפט, בעוד ההנהלה מקבלת את זה שמנהל פורום אחר מציע שלחבר יש הפרעת אישיות...

אני נהנה מאד מהחברות בפורום, לומד המון על עולם הרכב ובכלל, אבל אני חושב שלפעמים למנהלים כאן יש אצבע קלה מדי על ההדק.

יום מצוין לכולם,

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

ראית את הסמיילי הקורץ בסוף המשפט?

משמעו הוא שאני לא חושב שאתה מופרע חולה נפש אלא סתם מקניט אותך באיזה עקיצה קטנה.

לכלונו יש סטיות ומוזרויות קטנות כגדולות, אין סיבה שלא תוכל לראות את העניין בחוש הומור, אלא אם אתה באמת בעל OCD ואז הם מתייחסים להפרעות בצורה גורלית ביותר וחושבים שהעולם יתמוטט אם הם לא ישתפו ידיים בזה הרגע!

ורק בשביל שלא תיפגע שוב, הנה הסמיילי הקורץ! :wink::wink::wink:

דרך אגב OCD היא תופעה ידועה וקשה מאוד, אבל לא ממש נפוצה, לעומתה, OCPD (OBSESIVE COMPULSIVE PERSONALITY DISORDER) היא תופעה מאוד מאוד נפוצה, לפעמים בעלת תסמינים מאוד קלים וניתנת לטיפול בקלות יחסית ככה שבלי לקרוא לך בשום כינוי גנאי שלילי, בלי שום רמזים ובלי להדביק לאף אחד שום תווית, סתם אתה מוזמן לקרוא בנושא.

http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_personality_disorder

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"ישטפו" ידיים, לא "ישתפו" ידיים.

נו שוין, טוב שלא מחלקים התראות על שגיאות כתיב.

(אייקון של - ממורמר פולני - )

אה, ושכחת "לכאורה" בין כל הדיסקליימרים... :roll:

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...