Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת LED לפונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בבעלותי פונטו ספייס sx 02 והחלטתי להחליף את הנורה הרגילה ברכב לled. כאשר נכנסתי לאתר http://www.dealextreme.com להזמין נתקלתי במבחר ענק ושונה של נורות ובלוקים שונים ואין לי מושג מה יתאים לי.. האם יתאים לי נורה אחת או שאני צריך לקחת בלוק? אם בלוק אז של כמה לדין והאם הוא יכנס לי בבית נורה? או שכדאי לקחת ישר בית נורה? רק השאלה אם יתאים והאם יש לו כמה נמצבים כמו אור דלוק תמיד/מכובה/רק שהדלתות פתוחות..

זה הבית נורה עם הכדים אגב http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45278 הקטע זה לא מצוין אם יש לו מצבים (הייתי רוצה להחליף את כל הבית נורה אגב...)

אשמח לקבל המלצות ותגובות של מישהו שהחליף באוטו הנ״ל.

תודה רבה מראש!!

פורסם

לפי בדיקה באינטרנט הנורה שלה אתה זקוק לתאורת הפנים היא 43mm Festoon

האם זו הנורה , שצירפתי?

אם כן , יש אין-ספור כאלו שזה למעשה plug & play ככה שאתה לא צריך להחליף שום בית או שינויים קריטיים

festoon.jpg

פורסם

דבר ראשון תודה רבה!

עכשיו לשאלות.. לצערי באתר הנ״ל לא מצאתי נורה בגודל הזה, האם אתה יכול להמליץ לי על אתר זול להזמין ממנו?

ושאלה שניה.. הבנתי שברכב הנ״ל יש הכנה לתאורת תא מטען, האם ידוע לך מה צריך לרכוש כדי להפעיל את כל העסק? ושוב תודה תודה תודה!

פורסם

1)תריץ חיפוש ב Ebay motors את הנורה הנ"ל , יש מגוון רחב.

2) על אותו עקרון שאתה מחליף את הנורת להט בנורת לד , ככה אתה יכול גם להחליף בכל מקום שבו חפצה נפשך כגון-תא מטען , נורת רישוי , נורת חניה. רק תפרק את הפלסטיק המגן ותבדוק את סוג הנורה שלא יהיו טעויות.

אם יש לך עוד שאלות , בכיף.

פורסם

אז זהו שקראתי שיש הכנה לתאורה אך לא יצא לי לראות אותה.. הכנה זה כנראה שגם חסר בית נורה הרי לא נראה לי שבפיאט חוסכים במנורה.. מה זה אומר ההכנה בעצם?

אא ואם אפשר, מה גודל הנורה שמעל מספר הרכב מאחור?

פורסם

אין לי מושג על איזה הכנה אתה מדבר , לא מכיר אותה. אני מעריך שמדובר בחיווט מסויים שצריך לגלות אותו לחבר אליו נורה מתאימה.

דבר שני, מעל תאורת הרישוי זה משתנה בין רכב לרכב . יש רכבים שזו אותה נורה כמו הנורת חנייה , ויש רכבים שזו נורה שונה לגמרי. אתה צריך לבדוק לפי הספר רכב, אינטרנט או לגלות בעצמך ע"י פירוק הפלסטיק המגן.

פורסם

פונטו ספייס - נורית רישוי היא נורת תקע W5W.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נראה שזו הנורה.

האם זה חוקי ?? לא בטוח.

שים לב שכדי להחליף את נורית לוחית הרישוי יש סיכוי שצריך להוריד את לוחית הרישוי. אחרי זה ההחלפה ממש קלה.

שאלה לפורום: האם נורות LED מעין אלו (W5W או נורית פנימית בננה מסוג 10W) שמויצרות בטח במחוז גינגו-לינג בסין יכולות לגרום איזשהו נזק למערכת החשמל ברכב או במקרה הגרוע סתם יחזיקו כמה ימים וישרפו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא צריך להוריד את הלוחית, כבר הוצאנו את המנורה לבדוק למה זה לא מאיר... מתברר שהנורה שם מאוד חלשה.. לא חוקי, למה?מישהו יכול להגיד בטוח? אגב הבנתי שלמקום שם אני צריך נורת 5 ואט, הנורה מטייסי עדיין תתאים?

ושוב תודה!

• תוכן חדש...