Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צב"ד לכיול ממל"ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבעקבות הגל המתפתח של זיכויים ועיכובים עקב אי כיול הממל"ז, פרסמה היום משטרת ישראל שהיא החליטה להתקשר עם ספק כלשהו לצורך רכישת צב"ד (או אולי רכישת שירות) לבדיקת כיול ממל"ז.

המעניין הוא שהם מפרסמים זאת בעקבות זאת שהם הלכו בהליך של פטור ממכרז וספק יחיד. עוד יותר מעניין זה שהם מודיעים היום שההתקשרות עם הספק היחיד החלה כבר ב-07/09/2010.

ואם למישהו מפריע הספק שנבחר, אפשר להשיג על כך עד 03/10/10.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא יותר מכיסוי תחת כדי להמשיך ולגרוף את הדוחות,

מה שמצחיק זה שהם כל כך מאמינים בצדקת הממלז שהם המשיכו לערכאה נוספת בעליון

אז בשביל מה פתאום צבדים לכיול?

פורסם

אמיר

לא תתן לינק לסיפור צב"ד

אם לא אותך לנקל"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

לא פורסמה כתבה.

פורסמה מודעה שלהם שהם החליטו על ספק יחיד (פורסם שמו) ופטור ממכרז.

היות וכך הם מזמינים את המתנגדים להליך הבחירה הנ"ל, להגיש השגות.

למה נקח"ל ? מה רע בנתק"פ :?:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יעלה כבודו את המודעה

אולי נחכים באיזה עוד פרט פיקנטי ( ניצולת הקרטל )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המודעה המקורית לא לפני.

אני מנוי שמקבל עדכון שוטף של מודעות מסוג זה ודומות לה, כך שמישהו עובד בשבילי ומגיש לי את הכל מרוכז.

אילו הייתי צריך לחפש מודעות כאלה בכל העיתונים היומיים (לרבות את מודעות המתחכמים שאולי מפרסמים ב"העדה"), לא היה נשאר לי זמן לקרוא ב-CF.

אני מתאר לעצמי שעכשיו יקפוץ מישהו ויגיד ש"העדה" אינו עיתון יומי, אז שיהיה "יתד נאמן" ואם לא "יתד נאמן", אז אני מקווה שהעיקרון הובן.

.

• תוכן חדש...