Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבוע בערך קניתי ממישו יונדאי גטס 210000 ק"מ

אני אחד שנוסע הרבה למרכז (גר בצפון)

אחרי 2 נסיעות של 260 ק"מ כל אחת היה חסר לי על המדיד שמן חצי..המוט שמוציאים מתחת למכסה מנוע לבדוק שמן...וזה קורה לי שוב אני צריך לנסוע בכביש מהיר 80 90 כדי לצרוך פחות שמן מה הבעיה?

אומרים שזה אומר שמנוע הולך..אגב שקניתי את האוטו הוא החליף גומית אטם ראש שסתומים לידי ראיתי שהייתה נזילה ועכשיו אין

פורסם

שלום רב !

ברוך בואך לפורום !

כשי לחג קבל ממני את הטיפים הבאים !

המנע נלשלוח הודעות פרטיות אלי ולבעלי המקצוע שבפורום, בשביל זה קיים פורום טכני אחזקה וטפולים, שבו אלפי אנשים קוראים את השאלות, וחלק גדול עונה עליהם בהתנדבות, , מישהו בוודאי, אם יש לו תגובה בנושא יענה לך, ובכך תמנע מלהטריד את בעלי המקצוע.

שנית קרא את כללי הפורום, ובעיקר במה שנוגע לסימני פיסוק, ושימוש מיותר בשלוש נקודות... שלישית ערוך את הודעתך שוב מחדש, והתמקד בעיקר ולא בטפל. אני לא חושב שאני סובל מהבנת הנקרא, אך אני מתקשה להבין את שאלתך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מנוע לא הלך לך כל כך מהר אז הישאר רגוע....

מחלה דיי נפוצה ביונדאיי גטסים למיניהם זה גומיות שסתומים סדוקות/קרועות. דרכם חודר השמן לצילינדרים ומשם הוא פשוט נעלם וזה יעיד על חוסר שמן במדיד. אל תחרוץ את מילתי אבל בדוק זאת והיתמקד בנקודה אשר ציינתי.

:)
פורסם

גומיית שסתומים אתה מיתכוון לגומיה מתחת לראש שסתומים, מן מכסה פלסטיק כזה שדרכו ממלאים שמן? כי החליפו לי את הגומיה

לפני שהחליפןו הייתה נזילה אני ראיתי ואחרי שהחליפו אין נזילה, ואם זו לא הגומיה לאיזו גומיה התכוונת?

פורסם
גומיית שסתומים אתה מיתכוון לגומיה מתחת לראש שסתומים, מן מכסה פלסטיק כזה שדרכו ממלאים שמן? כי החליפו לי את הגומיה

לפני שהחליפןו הייתה נזילה אני ראיתי ואחרי שהחליפו אין נזילה, ואם זו לא הגומיה לאיזו גומיה התכוונת?

לא ידידי....

הגומייה שהחליפו אצלך זה אטם מיכסה שסתומים. אני מדבר על גומיות שסתומים שאלו גומיות בצורת טבעות אשר ניכנסות על השסתום ותפקידם למנוע מעבר שמן מאיזור המיכל שבתוכו קיימים השסתומים וכל מיכלוליהם לכיוון הצילינדרים והבוכנות אשר נימצאים בבלוק המנוע. גומיית שסתומים נראית כך (מוקפת בעיגול הצהוב) :

30072009524.jpg

פורסם

כמה העלות של כל הגומיות כולל עבודה?

ועוד משו, חשוב לי לציין שזה קרה לי אחרי שנסעתי 700 ק"מ ב3 ימים במהירות ממוצעת 125 האם זה סביר לחצי מהמדיד שמן?

פורסם
כמה העלות של כל הגומיות כולל עבודה?

ועוד משו, חשוב לי לציין שזה קרה לי אחרי שנסעתי 700 ק"מ ב3 ימים במהירות ממוצעת 125 האם זה סביר לחצי מהמדיד שמן?

חבל שאתה נוסע על מהירות ממוצעת שכזו, לא הכי בריא לאוטו וגם לא לך. שיוט לרכב זה נע סביב ה-110 שזה חוסך לא רק בשמן אלא גם בדלק. חצי מהמדיד אומר חצי ליטר שמן חוסר. דיי הרבה יחסית לכמות הקילומטרים אבל אני אומר זאת בעירבון מוגבל ספציפית לריכבך כי איני יודע מה מצב המנוע שלו באמת. לגבי עלות החלפת גומיות שסתומים זה נע סביב ה-800 ש"ח+-.

פורסם

אני יודע שזה לא רלוונטי לשאלה, אבל ממש צורם לי לראות מילים כמו "מישו" ו"משו".

זה לא ICQ חבר, המילים האלה באות עם האות ה' (מישהו, משהו) :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

הסיבה לצריכת שמן גבוהה נמצאה, בזה הרגע חזרתי מהמוסך ונודע לי שהשמן ששם לי הבן אדם שמכר לי ת'אוטו זול מדי וצריך להחליף, ובנוסף פילטר שמן גם להחליף והאוטו יסע כמו חדש

פורסם
הסיבה לצריכת שמן גבוהה נמצאה, בזה הרגע חזרתי מהמוסך ונודע לי שהשמן ששם לי הבן אדם שמכר לי ת'אוטו זול מדי וצריך להחליף, ובנוסף פילטר שמן גם להחליף והאוטו יסע כמו חדש

ת'אמת עוד לא שמעתי על איבוד שמן בכמות כל כך גבוהה בגלל איכות שמן ירודה....

אבל כניראה שהמוסכניק שראה את הרכב והרי הוא מוסכניק , יודע על מה הוא מדבר.

תעדכן בהמשך...

פורסם

אז ככה, החלפתי פילטר שמן ושמן חדש עכשיו יש לי שאלה: האם השמן הזה טוב לנסוע הרבה במהירות של 110 120? ידוע לי שזה 5 40 סינטטי מלא, הנה תמונה של הגלון:

111qg.jpg

נ.ב.

עשיתי בדיקת לאחר הפילטר והשמן החדש, ואין יותר עשן לבד כמו קודם מקווה שזה באמת פתר לי ת'בעיה, רק ימים יגידו

פורסם

השמן של ליקווי מולי הוא שמן מאוד איכותי ואני רואה שהצמיגות גם טובה וסינטטי מלא....בקיצור אחלה שמן!!

השמן לא מה שייקבע באיזה מהירות טוב לנסוע. שמן אמור לעשות את העבודה שלו בכל מהירות ולא אמור להיעלם.

מקווה בשבילך ידידי שאכן ניפתרה בעיית השמן.

פורסם

זהווו לאחר 2 נסיעות רציניות (טבריה-אריאל)

במהירות 110 120 בדדקתי שמן, ונוכחתי לדעת שהתקלה נפתרה ואכן פילטר ושמן היו לא בסדר אצלי :)

• תוכן חדש...