Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בBMW 633 CSI !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברי פורום יקרים,

אבקש את עזריתכם בנושא מסויים. אבא שלי ואני משפצים את הרכב יחדיו, והוא רוצה להחליף את הג'אנטים לג'אנטים חדשים יותר, ואני אמרתי שהוא הורס את הלוק המקורי של הרכב, אם נשאר לו בכלל אחרי שהורדנו את פסי ההגנה.

אז מה אתם אומרים, מקורי זה הכי, אחי?

נ.ב- אני מצרף שתי תמונות- אחת של הג'אנטים שאבי רוצה לקנות והשניה של הג'אנטים המקוריים שבאו עם הרכב, שלדעתי רק צריך לנקות.

1988+BMW+635Csi+250k+3.jpg

back side fender.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
חברי פורום יקרים,

אבקש את עזריתכם בנושא מסויים. אבא שלי ואני משפצים את הרכב יחדיו, והוא רוצה להחליף את הג'אנטים לג'אנטים חדשים יותר, ואני אמרתי שהוא הורס את הלוק המקורי של הרכב, אם נשאר לו בכלל אחרי שהורדנו את פסי ההגנה.

אז מה אתם אומרים, מקורי זה הכי, אחי?

נ.ב- אני מצרף שתי תמונות- אחת של הג'אנטים שאבי רוצה לקנות והשניה של הג'אנטים המקוריים שבאו עם הרכב, שלדעתי רק צריך לנקות.

חישוקי ה - BBS אלו החישוקים שצריכים לבוא עם הרכב.

מצא משה

פורסם

המודרניים נראים טוב בגלל שהחליפו גם פגושים.

אגב, ליאור ברוך הציע לך חישוקים של M6, כדאי לך לקחת אותם.

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה, אני צריך עזרה.

חפרתי קצת וגיליתי שהג'אנטים שהיו לי במקור הם ALPINA, ואני מחפש להשיג מקוריים.

מישהו מכיר אדם או מקום שמוכרים ג'אנטים כאלו בארץ?

אני ממש מעדיף שלא לייבא ג'אנטים משומשים, אז אשמח לכל פיסת מידע שתוכל עזור.

תודה 8)

פורסם
יאללה אדר קח את אבא ובוא לבקר

גיורא

מקווים להיות שבוע הבא בנוקיה או בשפלה :-D8)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ה"שיפוץ" התארך יותר ממה שקיוותי לצערי, אבל נו מילא.

הוחלט לאחר התחבטויות רבות להחזיר את פסי ההגנה בצד. הבעיה היא שריתכנו את החורים של הברגים של הפסים בעת הפחחות!

אנו הולכים לנסות סוג מסוים של דבק. אפרסם את התוצאות בקרוב, כשהרכב יחזור מהמוסך. השלב הבא- פנים הרכב. זקוק לרענון קל היות והכל בפנים מקורי ושום דבר לא שונה במהלך השנים, לכן צריך לחדש את העור וכל מיני דברים אחרים.

אני מאוד מתלבט בנוגע לג'אנטים כבר הרבה זמן- ראיתי עשרות סוגים, הכי עניינו אותי האלו של ליאור ברוך, אך אני ממש לא סגור על העניין ולא יודע מה לעשות בינתיים, אז את הג'אנטים נשאיר לסוף.

תמונות בהמשך!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הזה פשוט מדהים!

לדעתי אתה צריך למצוא ג'אנטים בעיצוב oldschool ולא משהו מודרני מדי.

ועוד משהו, פנסי איתות כהים כמו בתמונה יתאימו, וגם פנסים אחוריים בהתאמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, הרבה זמן לא עידכנתי. הוזמנו פסים חדשים לצד ועוד כמה פרטים קטנים. היה חור במכל הדלק וגם זה טופל. השבוע הוחלפו הג'אנטים- תודה לפיטסופ! :twisted:

מעריך שבקרוב מאוד כבר אוכל להגיע איתה למפגשים, אחרי שנגמור הכל.:wink:

tuwm0wqoymzy.jpg

lxynmvngyz0g.jpg

z2nhyyfhzxgj.jpg

פורסם

מדהימה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...