Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בBMW 633 CSI !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קצרצר:

לאחר החלפת מצבר, בולמי זעזועים, מערכ בלימה ועוד כמה דברים קטנים, הרכב מוכן לצביעה .נקווה לגמור עם הכל בעוד בחודש.

הנה כמה תמונות:

170120111178.jpg

170120111177.jpg

170120111172.jpg

170120111171.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בתמונות הוא נראה יותר טוב, אבל זה הצבע המקורי מלפני 33 שנה, ומה לעשות, רואים את זה.

הוא איבד את הברק שלו, ויש כמה סימני שריפה אז העדפתי כבר להשקיע קצת יותר ולצבוע. נראה לי על פניו שזה יחולל פלאים לרכב.

לא, הרכב לא ספרדי אלא גרמני. הוא נקנה ע"י בחור אמריקאי בגרמניה, ישר מהמפעל, לדעתי בהזמנה אישית שלו, ואחרי זה הביא אותה איתו מגרמניה לארה"ב. הלוחית רישוי היא לוחית ששכבה לי בבית, אז השתמשתי בה בנסיעות קצרות כיוון שהרכב הגיע ללא מספר ( הבעלים הקודם שמר לעצמו..). כבר עצרו אותי על זה., אבל עכשיו כבר יש רישוי ישראלי

פורסם

באמת תהיתי לגבי הלוחית, נראה שהיא מ-2006/7.

זה די אופייני בספרד לקבל רישוי חדש לרכבים שיובאו ממדינות אחרות, אך ברור שכאן זה לא המקרה.

בלי קשר, ברכות לבעלים ובהצלחה בשיפוץ!

פורסם

אגב, אם כבר בסדרה 6 עסקינן, אשמח לשאול את חברי הפורום דבר מה .

מה אתם הייתם מעדיפים ; סדרה 6 (E24ׂ) או סדרה 6 (E63) :wink: ?

e24&e63-.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

משתפצרת לה לעיתה:

היא גמרה את כל התיקונים והפחחות, יאמר לזכותה שלא הייתה ממש חלודה או חלקים לא במקום אז יישור הקו לא לקח הרבה זמן. אני מניח שבעוד שבועיים-שלושה נגמור. מחכה כבר בקוצר רוח לסוף השיפוץ :-P:twisted:

אני מניח שנתראה במפגשים בעתיד 8)

מקווה לעדכן שוב בקרוב.

080320111267.jpg

080320111269.jpg

080320111270.jpg

080320111273.jpg

פורסם
משתפצרת לה לעיתה:

היא גמרה את כל התיקונים והפחחות, יאמר לזכותה שלא הייתה ממש חלודה או חלקים לא במקום אז יישור הקו לא לקח הרבה זמן. אני מניח שבעוד שבועיים-שלושה נגמור. מחכה כבר בקוצר רוח לסוף השיפוץ :-P:twisted:

אני מניח שנתראה במפגשים בעתיד 8)

מקווה לעדכן שוב בקרוב.

מזל טוב לרכישה ולהבאת לארץ הקודש.

מבעל בימר אחד לרעהו:

רכב מעולה, ידיע ביכולות הניהוג המצויינות שלו כמו גם מנוע מעולה.

תסיים את השיפוץ ומשלב זה ואילך - תהנה מכל רגע עימו, סע בזהירות ורחוק משוטרים

בהצלחה.

מצא משה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי צבע ושאר ירקות. בעיקרון השיפוץ נגמר, נשארו סידורים אחרים קטנים, אז, נתראה בכבישים :wink:

אגב, מי מזהה מה שונה ברכב מהמקור ?

250320111310.jpg

250320111311-001.jpg

250320111313.jpg

250320111316.jpg

פורסם

וואו!

אחת המכוניות האהובות עלי מבחינת עיצוב אי פעם! (מה לעשות, לא נסעתי באחת, לא יודע איך היא מתנהגת).

מה שונה חוץ מהפסים שהורדת מהצדדים? ;)

עריכה: אוף הקדימו אותי.

פורסם

זה היה מהר :lol: אכן ירדו פסי ההגנה. קיבלתי את הרעיון מפורום של BMW בחו"ל, לתת לה טאצ' מודרני מעט. אני שוקל להחליף את הג'אנטים. זה הכל מבחינת החוץ כרגע.

איך היא מתנהגת? פשוט כיף :-D8):twisted:

• תוכן חדש...