Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשים ונהיגה - מה יהיה הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשים ונהיגה חחחחחחח :lol:

מישהו מוכן להסביר לי איך אפשר לנהוג בישיבה מזרחית?! והיא עושה: "מה?!!? זה הכי נוח ככה..."

או לצאת למקום של 5 דקות הליכה מהבית ברכב ואז להחנות 7 דקות במקביל למדרכה (שמתי סטופר בשביל הקטע).

או להוריד מראות של רכבים חונים פעמיים בנסיעה אחת!!!

וגולת הכותרת, לשים על 2 במקום על D ולנסוע ככה על איילון, ואז אחרי שהולך מנוע להגיד: "באמת הוא טיפה הרעיש",

ברור על 6,000 סל"ד...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני היחיד שמתחנן לאישתו אשר תנהג? שאנחנו נוסעים לאוסטריה (8 שעות לכיוון) וכמובן יוצאים בלילה, אני מתחנן שהיא תנהג, היא מחזירה לי בנחירות, וכשהיא מתעוררת, " מה עוד לא הגענו? "

היא אפילו לא היתה מוכנה שנקנה רכב אוטומטי, רק בגלל שאולי יום אחד היא תתחיל לנהוג (אני שומע את זה 4 שנים).

האמת, כמו בכל דבר בחיים, צריך טקטיקה נכונה בשביל לדעת להשיג מטרה.

ברוב המקרים, ככל שתתחנן יותר היא תסרב יותר לנהוג. הדבר הנכון ביותר לעשות הוא להרפות מהעניין, הרי מה שלא לומדים דרך הראש לומדים דרך הרגליים.

אישתי גם כן לא נהגה כמה שנים טובות למרות שתמיד תמכתי בה והצעתי לה לנהוג בשביל "לחזור לכשירות".

בסופו של דבר הרפתי ועזבתי את הנושא לנפשו.

יום בהיר אחד היא הגיעה למצב שהיא שמה את הילד במשפחתון וצריכה לקחת אוטובוס (אפילו שמדובר במרחק זעום עד מצחיק) לעבודה. עבר יום, עברו יומיים, עבר שבוע, עברו שובעיים.

אני לא צריך לספר לך איזה חום מטורף היה בתקופה של החודשיים האחרונים. הספיקו לה כמה פעמים בודדות של חום מטורף בזמן ההמתנה לאוטובוס שיגיע, עד ששמעתי את המשפט המיוחל "אני חייבת אוטו !".

עברה תקופה של כמה שבועות טובים, ובסופו של דבר ביום בהיר אחד (לפני כמעט שבועיים) נחתה לה בחניה 306 אוטו' (1.6 01'). יומיים אחרי זה היא כבר שיחררה לאויר משפט שאומר בצורה ברורה שהיא לא יכולה לראות את עצמה יותר בלי אוטו....

בקיצור, אל תתייאש ! יש עוד תקווה. סבלנות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• אחראי פורום
פורסם

וגולת הכותרת, לשים על 2 במקום על D ולנסוע ככה על איילון, ואז אחרי שהולך מנוע להגיד: "באמת הוא טיפה הרעיש",

ברור על 6,000 סל"ד...

לנסוע את איילון זה עוד בסדר, ידידה שלי קנתה רכב ראשון - אוטומטי.

אחרי חודשיים-שלושה פגשתי אותה והיא אומרת לי: "מאז שקניתי את האוטו אני רוצה לשאול אותך ושוכחת,

מה זה o/d off שדולק לי כל הזמן?" (ומדובר על בחורה שעושה ת"א-ירושלים כל יום).

אין, חוצה עדות ומגזרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברור על 6,000 סל"ד...

אתה מזכיר לי שבשנות השמונים לפני עידן מכשירי הקשר, הדלקנים והפלאפונים היה לנו נהג מדהים.

יום אחד הוא נסע לחלק סחורה בת"א ואנו רואים שהאיש לא חוזר. התחלנו לדאוג וכשהוא הגיע באיחור של כמה שעות הוא מספר שלא היה לו דלק אז בשביל לחסוך הוא נסע כל הדרך מת"א לראשון בהילוך ראשון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...