Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשים ונהיגה - מה יהיה הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר השלמתי עם העובדה שהרכב הספורטיבי הבא יהיה חייב להיות מצוייד בגיר עם תפעול אוטומטי- משמע רובוטי (כדי שישארו יתרונות הגיר הידני).

בת הזוג שלי לא מוכנה להיות מסופחת באופן קבע לליסניג ("כי מה יהיה אם נצטרך להחליף מכוניות?").

מבחינת נהיגה החברה שלי בסדר, אחרי לא מעט הערות שלי על התעסקות מיותרת בכל דבר אפשרי בזמן נהיגה (איפור וכל החרא מסביב).

היום אני יושב לידה יחיסית רגוע ברכב בזמן שהיא נוהגת.

היא יושבת כמו קפיץ מתוח כשאני נוהג (בלי סיבה ממשית,לטעמי :-P) ומשתדלת לא לשבת בכלל ביאריס TS.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני היחיד שמתחנן לאישתו אשר תנהג? שאנחנו נוסעים לאוסטריה (8 שעות לכיוון) וכמובן יוצאים בלילה, אני מתחנן שהיא תנהג, היא מחזירה לי בנחירות, וכשהיא מתעוררת, " מה עוד לא הגענו? "

היא אפילו לא היתה מוכנה שנקנה רכב אוטומטי, רק בגלל שאולי יום אחד היא תתחיל לנהוג (אני שומע את זה 4 שנים).

למזלי הספיקו כבר לדפוק לי את הטווינגו בחניה הפרטית, ושככה מתאים שהאישה תנהג (יהיה תירוץ להפעיל את הביטוח).

פורסם
מה לעשות הנשים מתעסקות עם דברים יותר חשובים בחיים כגון טיפול בילדים תור לטיפת חלב, תור לרופא ילדים, חוגים, אוכל...ולכן הראש שלהם במקום אחר.

זכית !!!

אני מכיר מודלים מתקדמים יותר שמתעסקים בדברים החשובים באמת, כגון: מניקור, פדיקור, גוונים לשיער, סיורי שופינג למינהם...

חיים במחיצתה של אישה כזו יבהירו לך במדויק מדוע נאמר ש: "גבר עשיר הוא אחד שמרוויח שקל יותר ממה שאישתו מבזבזת"... :-D

פורסם

אני מרגיש שזכיתי, חברה שלי רק משתוקקת לנהוג בקליאו.

היא אומרת שאוטומט זה צ'עמם ומעפן.

ורואים שהיא חברה של חבר פורום, היא עושה קולות של חוסר סבלנות כשמישהו נתקע לה בכביש 6 על השמאלי במהירות של ברירת קנס בלבד :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בפורום הזה אנחנו גיבורים גדולים עליהן.

תארו לכם איזה דאחקות הן מריצות עלינו בפורום מכונות כביסה!

"אלף פעמים הסברתי לו איך מפעילים את המכונה ועל איזה תוכנית, אתמול האידיוט מתקשר אלי שוב : מאמי...איפה אמרת שלוחצים על המכונת כביסה שתתחיל לעבוד?...על איזה תוכנית אמרת מפעילים את הבגדים של הקטנה?":lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אתה כמובן טועה.

הדחקות יהיו בפורום "עוזרות בית" משהו בסגנון "אתמול המנקה לא הגיע, אז אמרתי לו שינקה, הייתן צריכות לראות איזה מצחיק זה היה...". :-D

פורסם

באגירה, גם הפעלת מכונת הכביסה בבתי באחריותי. היא אחראית על התליה, הורדה וקיפול.

אשתי מעדיפה גיר ידני והס. לאנסר הזו הגיעה כאילוץ ולא כבחירה (היא חלק מגבית חוב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עם שי, בתור אחד שאשתו עובדת ומפרנסת את הבית בדיוק כמוני, אין שום סיבה שבעולם שנטל הבית והילדים לא יתחלק גם כן שווה בשווה.(מן הסתם זה גם חינוך מהבית).

פורסם

מיכאל, חלוקת הנטל לא צריכה להיות שווה בשווה אלא שכל אחד יתרום כפי יכלתו.

אשתי עובדת הרבה פחות שעות ממני אבל היא מתעיית גם יותר בקלות ויש דברים שגוזלים ממנה הרבה יותר אנרגיה מאשר ממני אז למה לא לעשות?

הבית והמשפחה הם של שנינו ומן הסתם שנינו ניתן יד באחזקתם. מעבר לזה אני לא מוכן לוותר על הזמן עם הבנות בשביל שום דבר.

פורסם
בגירה, אתה כמובן טועה.

הדחקות יהיו בפורום "עוזרות בית" משהו בסגנון "אתמול המנקה לא הגיע, אז אמרתי לו שינקה, הייתן צריכות לראות איזה מצחיק זה היה...". :-D

מצחיק? הצעקות שאנחנו חוטפים על הבלאגן שאנו משאירים זה בכלל לא צחוק.

אשתי יודעת שאני אעשה הכל בבית מלבד דבר אחד והוא לסדר את הבית. היא כבר הבינה שאני פשוט לא מבין מה הבעייה עם הסדר שלי ולא רואה את מה שהיא מכנה כבלאגן.

פורסם
מיכאל, חלוקת הנטל לא צריכה להיות שווה בשווה אלא שכל אחד יתרום כפי יכלתו.

אשתי עובדת הרבה פחות שעות ממני אבל היא מתעיית גם יותר בקלות ויש דברים שגוזלים ממנה הרבה יותר אנרגיה מאשר ממני אז למה לא לעשות?

הבית והמשפחה הם של שנינו ומן הסתם שנינו ניתן יד באחזקתם. מעבר לזה אני לא מוכן לוותר על הזמן עם הבנות בשביל שום דבר.

לקחת את זה לפרטים הקטנים, לא התכוונתי שכל אחד יקפל בדיוק 2 זוגות מכנסיים,חיתול מבד ו3 חולצות וישטוף 3 כוסות ו2 צלחות.

כוונתי הייתה שישנם בתים שלא משנה מי עובד וכמה , האשה תפקידה לגדל את הילדים (למרות שהיא עובדת ולא במשק בית) ולדאוג לבית, והבעל תפקידו לפרנס,להחליף נורה במטבח פעם בחצי שנה כשהיא נשרפת או לפתוח סתימה פעם בשנתיים ולזרוק זבל.

חלוקת הנטל שווה בשווה מבחינתי זה ששנינו מפרנסים , שנינו מטפלים בבנות ושנינו מטפלים בעבודות הבית,כל אחד ותחום מומחיותו:wink: מן הסתם אני לא נותן לה להתקין LCD על הקיר כי היא לא יודעת כמו שבכביסות היא לא נותנת לי לשים כי אני מערבב צבעים ולא מתאים תוכניות(לא בכוונה -באמת:wink:).

פורסם
מן הסתם אני לא נותן לה להתקין LCD על הקיר כי היא לא יודעת כמו שבכביסות היא לא נותנת לי לשים כי אני מערבב צבעים ולא מתאים תוכניות(לא בכוונה -באמת:wink:).

הזכרת לי קטע מצחיק שמיד אחרי שחזרנו מהביקור בארץ עברנו דירה והיו לנו איזה 8 מדפים לתלות על הקיר+LCD+ איזה 4 רמקולים של המערכת, האישה מיד התנדבה לקדוח את החורים....

כנראה שככה זה כשגרים לבד מגיל 20 בערך, לומדים לקדוח חורים ולעשות רובה לקרמיקות...

:wink:

למזלנו יש עוזרת שדואגת לענייני הבית אבל אני בהחלט מסכים עם מיכאל שמטלות הבית צריכות להתחלק, כל אחד עושה מה שהוא יותר טוב בו או יותר מתחבר אליו,העיקר שלא ייפול על אדם אחד כל הנטל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לכי אני מערבב צבעים ולא מתאים תוכניות(לא בכוונה -באמת:wink:).

אני אגלה לך סוד, כל התכניות האלה והפרדות הצבעים הם בולשיט אחד גדול. אני מכבס הכל ביחד ב 30-40 מעלות ובכביסה גסה כשהדבר היחיד שאני משנה זה את מהירות הסחיטה בין 800 ל 600 בהתאם לסוג הבד.

הדבר היחיד שאני מקפיד זה את ה 2-3 כביסות ראשונות של בגד צבעוני לעשות בנפרד עד שהוא מסיים להוריד צבע.

בשיטה הזו בגדים יוצאים נקיים ומחזיקים יפה.

• מעניין 1

• תוכן חדש...