Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לשמן מנוע - Golf GTI 2010.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה לספר על פעולת מנוע חלקה יותר למרות שנדמה לי , כי בסה"כ זה אפקט פסיכולוגי / רגעי שיתקבל מכל שמן חדש.

את הממצאים נראה בסוף התקופה לפי גוון השמן וכמובן נתוני אכילת שמן בתקופה זו.

עלות : 280 ש"ח לזוג מיכלי 4 ליטר.

איזה מידע אתה חושב שתוכל לחלץ מגוון השמן ? לגבי אכילת השמן לפי דעתי גם לא תוכל לחלץ שום מידע מכיוון שמנועים אלה צורכים מעט מאוד שמן שכמעט לא ניתן לקבוע לפי הסטיה במדיד כמה שמן נצרך.

אצלי לאחר 15K אני לא רואה שינוי במדיד שמן.

איזה כייף לי :)

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל המכוניות שהשתמשתי עד עכשיו בMOBIL גברה צריכה השמן משמעותית.

כלומר מאפס אכילת שמן למשהו כמו ליטר ל10K.

מצד אחד זה נראה לי טוב כי זה אומר שמשמן דליל והוא מגיע לכל מקום מצד שני האם זה גורם לנזקים צריכת שמן?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מרק,

ה2.0TFSI צורך כ1 עד 1.5 ליטר שמן בין טיפול לטיפול וזה עוד במקרה הטוב. יש כאלה שאצלם נצרך יותר ,בדרך כלל המשופרים.

המצב הזה הוא מצב תקין דרך אגב.

TOSTOS, זה לא מדוייק כי ה1.8T לא היה צורך שמן בין טיפול לטיפול וברכב הנוכחי כן היתה צריכה ובשניהם היה שימוש במוביל S. זה תלוי במנוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השמן שרכשת לא יישפר במאומה את צריכת השמן.

לגבי הסקת מסקנות מצבע או לייתר דיוק מגוון השמן לא תוכל להסיק מידע שמושי. אם אתה באמת רוצה לדעת משהו על מצב המנוע והשמן שלח דוגמא לבדיקה ספקטרומטרית.

איזה כייף לי :)

פורסם

השתמשתי בשמן הנ"ל הן במנועים של מיצובישי הן במנועים של VAG והן בBMW בכולם עם המוביל היית צריכת שמן מוגברת.

גם בVAG וגם בBMW אין צריכת שמן כלל , כאשר משתמשים בשמנים ממותגים אחרים.

אך השמן של מוביל באמת גורם למנוע להיות שקט יותר! ובזה אני בטוח במאה אחוז!

גם צרכית הדלק השתפרה בעקבות המוביל במשהו כמו 10%. עכשיו יבואו וינבחו עלי, אבל אני מדבר על תקופת בדיקה של 4 חודשים. (מבלי לשנות את סגנון הנהיגה או אורך חיי).

השאלה שלי היא האם צריכת שמן גורמת לנזק כלשהו? בדמות לכלוך, בוצה, סתימת ממיר קטליתי וכו'?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...