Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לשמן מנוע - Golf GTI 2010.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא דיברתי בשופ מקום על שום שיפור.

אלא על תנאים סביבתיים ותנאי שימוש ששונים ממקום למקום ומנהג לנהג.

לגבי דעתי (לא המלצתי) שמוביל 1 צמיגות 0W40 עדיף על שמן לא בדיוק ברור עם תוית 5W40 - אני עדיין חושב כך.

אני אישית אם לא הייתי יכול להשיג 5W40 שאני מרגיש בטוח לגביו הייתי הולך על 0W40 של מוביל 1.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה שאני שואל אך מדוע אתה צריך שמן לרכב חדש שבאחריות?

דדי,

מכיוון שאני מתקרב לטיפול הראשון שבו מחליפים שמן וכו'...

שאלתי במוסך באיזה שמן בדיוק הם משתמשים, התשובה שקיבלתי היא שכל הזמן בודקים את איכות השמן שלהם ואין מה לדאוג, מה שגורם לי לדאוג יותר.

(אגב, במקרה עלות הטיפול הראשון שלי אצלם הוא עליהם)

פורסם
אז זהו שלא,לך למוסך וזאת כי הרכב באחריות אז אם חסר אז אולי כדאי שיבדקו ?

כול רכב 'אוכל' שמן במידה כזו או אחרת נקודה. תשלום עבור הוספת שמן מנוע לרכב בתקופת האחריות חלה על בעל הרכב למרות שבהרבה מקרים המוסך בא לקראת הלקוח.

תבדוק במיוחד את מפלס נוזל הקירור במיכל העיבוי מכיוון שגם פה אתה עלול לגלות הפתעות במהלך תקופת האחריות.

איזה כייף לי :)

פורסם
דדי,

מכיוון שאני מתקרב לטיפול הראשון שבו מחליפים שמן וכו'...

שאלתי במוסך באיזה שמן בדיוק הם משתמשים, התשובה שקיבלתי היא שכל הזמן בודקים את איכות השמן שלהם ואין מה לדאוג, מה שגורם לי לדאוג יותר.

(אגב, במקרה עלות הטיפול הראשון שלי אצלם הוא עליהם)

אשמח אם תעדכן כשתדע באיזה שמן משתמשים בחברה.

לדעתי משתמשים בשמן של דלק או פז בצובר או לחילופין EUROL.

לפני שנתיים שלוש אני יודע שב1.8T היו משתמשים בחברה במוביל S (ומחייבים מחירי עתק)

לפי מה שביררתי והיה שרשור בנושא בפורום אחר, נורמלי למנועים האלה לשרוף קצת שמן בסדר גודל של מאות בודדות של "גרמים" בין טיפול לטיפול. [למרות שאצלי עדיין לא ראיתי אבדן שמן והרכב כבר 8K ק"מ אצלי]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ידוע לכם על שירות כזה בארץ:

http://www.blackstone-labs.com/

הרבה אמריקאים מהפורומים בחו"ל שולחים דגימה מהשמן שלהם לשם ומקבלים דו"ח מפורט ברמה מפחידה.

מה שנקרא UOA = Used Oil Analysis.

לדוגמא:

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=125392

אגב, בפורומים השונים כתוב שVW משתמשים בקסטרול במפעל.

(שימו לב שהתוצאות בדו"ח של הקסטרול בלינק האחרון לא ממצבים אותו בתור שמן מעולה אלא סביר בהשוואה לדו"ח של הRedline למשל שיכול היה להחזיק עוד הרבה יותר)

פורסם
לא דיברתי בשופ מקום על שום שיפור.

אלא על תנאים סביבתיים ותנאי שימוש ששונים ממקום למקום ומנהג לנהג.

לגבי דעתי (לא המלצתי) שמוביל 1 צמיגות 0W40 עדיף על שמן לא בדיוק ברור עם תוית 5W40 - אני עדיין חושב כך.

אני אישית אם לא הייתי יכול להשיג 5W40 שאני מרגיש בטוח לגביו הייתי הולך על 0W40 של מוביל 1.

נתון הויסקוזיות זהה בטבלאות של 5W40 מובילS וב0W40 מוביל 1.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במוסך משתמשים בשמנים של "דלקול", אם אני לא טועה. אני מביא גאלונים של SYNTH S לטיפולים שלי. יחסית זמין, ביצועים גבוהים ומחברה מוכרת. יותר טוב או פחות טוב - אף אחד לא יכול באמת לענות על זה, מלבד מעבדה כפי שצויין כאן. כל היתר זה שיווק.

המקרה היחידי שבו באמת שמעתי על הבדלים בין שמנים הוא שBMW M המליצו באופן ספציפי מאוד על שמן של קסטרול (10-60) אם אני לא טועה למנועי M, והסירו אחריות ממי שלא השתמש בו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ישנה מעבדה לבדיקת שמנים איפשהו בחיפה... עיקר העבודה שלהם היא מספינות מפלצתיות וכלים לעבודות עפר. אם תחליט לחפש אותה ותמצא- שתף אותנו, אולי נשלח גם איזה דגימה להבהיר דברים.

במוסך צ'מפיון שאני מכיר משתמשים בשמנים של פז

פורסם

של הליקס אולטרא מתאים ועומד בתקנים הבאים

VW 500.00

502.00

505.00

אם תרצה שמן בצמיגות 5W40 סינטטי מלא, צור איתי קשר בפרטי ואתן לך פרטי סוכן שממנו אני רוכש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...