Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו בטיחותי ואמין עד 17k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני סטודנט עם משפחה...יש הכנסה חודשית

אני מבקש המלצה על קניית אוטו ראשון, בתקציב עד 17k על אוטו נטו.

אני יודע שפרסמו המון הודעות והמלצות וקראתי הרבה מהם . אבל יש קצת בלבול ולא יכול להחליט על דגם מסויים .

*אוטו קטן עם מנוע עד 1.3-1.4

*ידני

*הכי חשוב לי שיהיה בטיחותי : קריות , ABS וכו' .... אני מבין שהכי בטיחותי זה חדש...אבל התקציב לא מאפשר.

* אמין

*זול\ממוצע לתחזוקה וחסכוני בדלק .

הצרכים הם : פעמיים בשבוע נסיעות חיפה-כרמיאל + בעיר . לעתים רחוקות, נסיעה כרמיאל-באר שבע.

חשבתי על פונטו,שרייד ,פיאסטה......

אני אשמח לכל התגובות

אם נראה לכם שאני מבקש יותר מדי עבור כזה תקציב , אז נוותר בינתיים.

תודה

פורסם

לא פירטת מספיק, אבל לפי הסכום שציינת לרכישת רכב נראה לי שאתה צפוי לקושי בתחזוקה מסיבה פשוטה - צפה להוצאות בלתי צפויות. רכב כה ישן, אפילו אם הוא מדגם הנחשב אמין ונרכש מבעלים ששמר עליו מכל משמר וטיפל בו במוסך ראוי, צפוי לתקלות, והדבר האחרון שתרצה הוא להתקע בדרך, להזקק לגרר ולשלם תמורת התיקון רבע מעלות הרכישה. התחושה שלי היא שכדאי לך להמתין עוד קצת ולחסוך לרכב יותר חדש. כמוכן - האם וידאת כי הכנסתך החודשית מספיקה לתחזוקה השוטפת גם ללא תקלות חריגות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטיחותי, אמין ,חסכוני, מנוע 1.3-1.4 ,ידני, ב-17000 שקל, באופן אישי במחשבה ראשונה הייתי אומר לך לרדת מזה, זה יהייה מקור הוצאות בלתי צפוי שיופיעו התקלות, אף אחת מהאפשרויות שציינת נחשבת כבטיחותית,אם הצורך ברכב הוא הכרחי תשנה את דרישות המוצא שלך לרכב גדול יותר ובטיחותי ופחות חסכוני.

פורסם

פונטו ספייס כן עונה להגדרות שנתת.

ב17 אלף אתה יכול להשיג גם שנת 2003.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...