Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה פרק ואיזה נעליים קלות?! על מה אתם מדברים? אני מדבר על משהו אמיתי. וכן אני יודע שזה הזוי. אבל זה קורה.

אתה לא הבנת אותנו. אנחנו מדברים על מה שקרה באחד הפרקים של הסדרה " אנשי החוק".

ולא למה שאתה כתבת.

פורסם

מברג זה גם כלי פריצה אז במידה וירצה השוטר הוא יוכל להלביש את הנושא על הנהג.

בגדול שוטר שירצה לעכב בנאדם בגלל חפץ כלשהו יכול להשתמש בטיעון של שימוש בנשק שלא כדין,כשנשק לפי החוק הוא כל דבר העלול להזיק לאדם אחר (כולל תרמוס עם תה חם).

כמובן שהוא יצרך להוכיח כי קיים חשד סביר.

פורסם

גם המפתח של האוטו זה כלי פריצה, יתכן והוא עלול במקרה בטעות לפתוח רכב זהה אבל שלא שייך לכם, אז אסור להסתובב עם זה.

אנשים, קצת פרופורציה בבקשה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תומר, אתה ראית תא מטען של ג'ימני ?

זה משהו בגודל של ברוס צבאי.

אם אני אשים שם ארגז כלים, הלך עלי.

נסעתי בג'ימני הרבה פעמים, תתפלא מה אפשר לדחוף לקופסת נעליים הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראיתי את הפרק.

מעבר לעובדה שמדובר על מברג/דוקרן באורך של שתי אצבעות בערך, לא ממש נשק להשמדה המונית, השוטרים שם יצאו כ"כ ****** שבא לי למות.

בדקו את הרדיו טייפ לראות אם באמת יש צורך במברג כדי להוציא את הקלטת, אדון שוטר, בוחן רדיוטייפים מדופלם, קובע שהכל בסדר. גם אני מכיר את המכשירים האלה שעובדים רק חלק מהזמן מהזמן.

מצאו חתיכת נייר מקופלת, התגובה של השוטר בשמחה לא מבוטלת "מה זה?! קססה?!". לא קססה ולא נעליים, חת'כת נייר מקופלת שמחזיקה תא שלא נסגר.

בדרך חזרה מדווח השוטר על המקרה, ותוך תיאורו על בדיקת הרדיו טייפ מודיע כי הוא "הפריח את טענות החשוד בדבר קלקול הרדיו" (הטעות במקור).

בסוף לקחו את הנהג לעיכוב, אני מניח שהוא השתחרר תוך זמן קצר ללא כל אשמה.

תענוג, משטרה לנו.

פעם היו לי המון כלי עבודה ברכב, כולל מברג באורך של 40 ס"מ בערך (למטרת דפיקות על הסטרטר כשלא הניע). בנוסף מפתחות ברגים, סכינים יפניים ועוד. המשטרה לא אמרו לי כלום מעולם על כך.

היום הרבה פעמים יש לדרמן (טוב נו, וויקטורינוקס) בתא כפפות. זה גם סכין, גם דוקרן וגם מברג! אין ספק, מישהו צריך לעצור אותי, ויפה שעה אחת קודם. מי יודע איזה פשעים אני הולך לעשות עם הנשקייה הזאת ברכב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מצורפת פה תמונה של הדוקרן/מברג שמצאו לו ברכב, תגידו מה אתם חושבים על זה.

שמעו, אחרי שראיתי 20 פרקים של הסדרה מתחילים להבין איזו עבודה קשה ומסוכנת יש לשוטרים.

בפרק הקודם למשל, פרצו לבית בצפון תל אביב, אותו שוטר שמצא את הסכין בתמונה הגיע לבית ומצא את כולו שבור.

הפורצים קרעו את הכספת מהקיר וגררו אותה ותך כדי שברו את כל המדרגות של הבית.

השכן אמר להם על רכב לבן שהיה שם בלי דגם כלום,, אז הם עצרו כל רכב לבן באיזור,

ואז דייהטסו אפלאוז לבנה ברחה להם ונמצאה זרוקה עם הכספת בתא המטען.

אחרי חיפוש בכל הרחובות מצאו אותם בבית באמצע שיפוצים, מקופלים בין העמודים של השלד של הבניין.

01.jpg

פורסם

כמה שזה ישמע הזוי אבל הדברים האלה נכונים.

אצלנו בארץ המשטרה נועדה רק לדבר אחד ולא זה לא בשביל לשמור עלינו

היא נועדה בשביל לטפח את עצמה שזה אומר לעצור סתם אנשים לחלק דוחות

ועוד הרבה דברים שהם עושים כי הם החוק אחרי הכל.

גם אותי עצרו לפני כשנה וחצי ומצאו אצלי 2 סכינים יפנים

הסכינים היו במצב לא הכי טוב שלהם אבל השתמשתי בהם כל זאת

אני מתקין מערכות ובאותו הזמן היתי באמצע לימודים של התחום הזה

ובמקביל היתי עובד בתחנת דלק

אז לא עניין אותם בכלל שאני לומד את זה ומתעסק במערכות באופן עצמאי

בעצם לא עניין אותם שום דבר שאמרתי , הם זרקו אותי ללילה באבו כביר

ועכשיו יש לי משפטים שכל פעם נידחים מחדש

אז תאמינו לדברים האלה הם נכונים.

וזה יכול לקרות לכל אחד כי אחרי הכל השוטרים הם שבוחרים את מי לעצור ועל מה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהקשר אחר לחפצים המצויים בתא הנהג, אני ראיתי סירטון שמישהו שם ארגז כלים במדף איפה שמצויה השמשה האחורית והתנגש ברכב אחר, מעוצמת ההתנגשות עף הארגז כלים על הראש שלו.

קחו לתשומת לבכם.

• תוכן חדש...