Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול ראיתי עוד פרק בסדרה המצוינת של יס "אנשי החוק".

למי שלא מכיר, זאת תוכנית טלוויזיה ישראלית שמתלווה לשוטרי סיור כל פעם באיזור אחר בארץ.

בפרק האחרון השוטרים עשו חיפוש ברכב של שני צעירים שנראו להם חשודים.

ומצאו שם משהו שנראה כמו מברג, אבל בסוף היה דוקרן, במקרה הזה אני מבין למה השוטר

לקח אותם לתחנה לחקירה.

אבל הבנתי מהשוטר שאסור להחזיק שום כלי עבודה בתא הנהג. זה נכון?

זה מפחיד בגלל מברג שהשתמשת בו לתקן משהו באוטו, תגיע לתחנת משטרה לחקירה לא?.

קישור לתוכנית באתר של יס

http://yes.walla.co.il/?w=//1657704

פורסם

אני לא מכיר את החוק ספציפית. אבל אין סיבה בעולם להחזיק כל כלי בתא נהג.

מהסיבה הפשוטה הזו יש לך את הבגאז', אם אי פעם תיתקל בשוטר,

ולאחר בדיקה בבגאז' שלך, הוא ימצא ארגז כלים עם מברגים, מפתחות וכלי עבודה שונים, אין סיבה שהוא יטרטר אותך

לתחנת משטרה. אבל אם תחזיק את זה בתא נהג, כנראה שיש סיבה לחשוד בך.

שתהיה שבת שלום

רותם.

פורסם

אבל אם תחזיק את זה בתא נהג, כנראה שיש סיבה לחשוד בך.

לחבר טוב התקלקל הסטארטר. סידרו לו במוסך משהו זמני, שיוכל להניע, עם המפתחות במצב חשמל מלא ועם יחידה חיצונית שאותה מפעילים ע"י מברג. ממצב זמני זה נהיה למצב קבוע, כי יקר לו לשלם על תיקון מלא. מה יקרה במצב שכזה בדיוק?:roll:

(לבקשת הקהל, הודעה זו מסווגת כ: "אני רציני לחלוטין ואין פה שום דבר מצחיק")

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. החוק אוסר עליך להחזיק על גופך סכין/אולר/פגיון/שבריה/סיף/שלח וכו'... אתה מוזמן לחפש בגוגל את הסעיפים המפורטים שמתייחסים ל"החזקת פגיון". גם ברכב אסור לך להחזיק כל דבר כזה, ובמידה ושוטר יתפוס אותך עם כזה, יש לו סמכות עיכוב, והוא יכול לעכב אותך לתחנה לחקירה (רוב הסיכויים שכתב אישום לא יוגש מזה).

2. מברג מותר להחזיק ברכב, גם בתא הנהג, וזה חוקי לחלוטין. היום הרבה עבריינים שמכירים את החוק, כבר לא מחזיקים סכינים ברכב, אלא מברגים, כי הם כבר יודעים על בשרם מה מותר ומה אסור. כמובן שכל זה מתייחס למצב נורמטיבי. אם ישנו חשד שבוצעה עבירה עם המברג הזה, זה כבר סיפור אחר. הכי חשוב שהמברג באמת ייראה כ"מברג" שמטרתו כלי עבודה ולא מוסלק מתחת לאיזה שטיח. הרי אתה אדם טוב, אין לך שום כוונה לפגוע במישהו.

3. מבחינת החוק, כל אביזר יכול לשמש ככלי התקפה, מברג כשלעצמו הוא חוקי, אלה (נבוט) כשלעצמה היא חוקית וגם מברשת שיניים ועיפרון מחודד - אלא אם בוצעו בהם עבירות. לעומת זאת - סכין יפנית ננעלת - זו סכין לכל דבר ולשוטר סמכות לעכב אותך לחקירה על כך.

4. רכז את כל כלי העבודה שלך בתא המטען ולא מפוזרים ברכב.

סופ"ש נעים.

Xbox12341

פורסם
לחבר טוב התקלקל הסטארטר. סידרו לו במוסך משהו זמני, שיוכל להניע, עם המפתחות במצב חשמל מלא ועם יחידה חיצונית שאותה מפעילים ע"י מברג. ממצב זמני זה נהיה למצב קבוע, כי יקר לו לשלם על תיקון מלא. מה יקרה במצב שכזה בדיוק?:roll:

(לבקשת הקהל, הודעה זו מסווגת כ: "אני רציני לחלוטין ואין פה שום דבר מצחיק")

אם ראיתי את הפרק, השוטר שואל אותו למה הוא צריך את הכלי בתא הנהג.

הנהג מסביר לו שזה בשביל הרדיו טייפ אבל מכוון שהרדיו טייפ עבד מצוין השוטר לקח אותו לתחנה להמשך חקירה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

כן זה מה שחשבתי, עדיף כבר לשים הכל מאחורה לכל מקרה.

כן זה הפרק שהוא אומר לו שזה בשביל להוציא את הקסטה ברדיו טייפ שלו, אז השוטר בודק

שהקסטה יוצאת ונכנסת. ולוקח אותו לתחנה.

תודה על התגובות.

פורסם

גם היד שלי חוקית, אלא אם כווצתי אותה לאגרוף והעפתי אותו לתוך פנים של מישהו מרגיז.

האוטו שלי מפוצץ בכלי עבודה, ב"תא מטען" (זה ג'יפון אין שם ככ תא מטען וגם מה שכבר יש זה חלק בלתי נפרד מהתא נוסעים), בתא כפפות, על הרצפה מאחורי הנהג ואיפה לא.

בחיים לא הגעתי למצב שמעירים לי משהו על זה, אני אישית חושב שמי שחיפשו אותו אז איך נאמר "יש דברים בגו"

מעבר לזה אני גם נוסע עם סכין ענקית זרוקה על הרצפה בטנדר היילקס, לא חושש, אין לי פרצוף של עבריין אין לי הסתבכויות עם משטרת ישראל, הסכין משמשת לקטיף ורואים את זה שהיא מלוכלכת מקטיף.

רוצים לעצור ? סבבה יהיה לי על מה לתבוע :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בוא נגיד ככה, רצוי ביותר שלא להחזיק בתא הנוסעים חפצים לא מעוגנים.

חפש ביוטיוב סרטונים שמראים מה קורה לדברים בתוך הרכב בזמן תאונה. אני מאמין שאחרי שתראה את זה אתה לא תרצה להחזיק בתא הנוסעים שום חפץ שכזה. בשביל זה יא תא מטען ועדיף שהכל יהיה שם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומה עושה מי שאין לו תא מטען ? כמו במקרה שלי ?

(אני יכול להיות סמוך ובטוח שכל מה שנמצא במקום הקרוי תא מטען ברכבי, יתעופף לכל עבר ודחפין בשעת תאונה קשה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כשאבא שלי היה עובד בתחנת דלק וגם בשטיפת מכוניות בתל אביב, היה לו הרבה מקרים הוא והעבודים קטטות עם ערבים/שיכורים/נרקומנים וכדומה..

מאז המקרים האלו אבא שלי מסתובב ברכב עם מן של מחבט, כמו בייסבול, אבל טיפה יותר צר, זה מתחת למושב הנהג.

שוטר יכול להציק לי על זה?

כי זה סוג של הגנה עצמית, ככה זה כשאתה צריך להיות מוכן מאנשים כאלו בתחנת דלק

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אבל אין סיבה בעולם להחזיק כל כלי בתא נהג.

אני רואה שאף פעם לא היה לך אוטו ישן. אוטו ישן גורם לך לפתח MAD SKILLZ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגדרת הכלי קשורה קשר אמיץ ביותר למי שמחזיק בה.

אחד מהאלפרונים החזיק סכין ברכב . זומן לחקירה טען שהיא לקילוף פירות. גם השופט לא קנה את הטענה.

החזקת אגרופן או סכין שלא כדין

186.**(א) המחזיק אגרופן או סכין מחוץ לתחום ביתו או חצריו ולא הוכיח כי החזיקם למטרה כשרה, דינו - מאסר חמש שנים.

כמובן שהשופט רשאי לגזור פחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומה עושה מי שאין לו תא מטען ? כמו במקרה שלי ?

(אני יכול להיות סמוך ובטוח שכל מה שנמצא במקום הקרוי תא מטען ברכבי, יתעופף לכל עבר ודחפין בשעת תאונה קשה)

אם יש לך ארגז כלים מאחורה, שים איזו רשת שתתפוס אותו במקום. זה לא נעים שבסיבובים זה עף גם ככה.

ואם אין לך ארגז, קנה אחד ושים בו את הכלים.

לא חסר פיתרונות לתא מטען כדי לעגן חפצים, זה נפוץ יותר בחו"ל בגלל ששם יש יותר סטיישן (למרות שהרבה מהם כבר מגיעים עם וילון אחורי או רשת חוצצת). אבל נסה למאצ בארץ אני מניח שתמצא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם ראיתי את הפרק, השוטר שואל אותו למה הוא צריך את הכלי בתא הנהג.

כן זה הפרק שהוא אומר לו שזה בשביל להוציא את הקסטה ברדיו טייפ שלו

איזה פרק ואיזה נעליים קלות?! על מה אתם מדברים? אני מדבר על משהו אמיתי. וכן אני יודע שזה הזוי. אבל זה קורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...