Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכתב כאן לא מעט על המותג השוודי DLS - ודיי השתכנעתי .

עכשיו ל"תכלס". התקציב לא בשמיים שיש לי (~2000 ש"ח )

האם להוציא הכל על זוג מדגם UP6I (שאותו אוכל לרכוש ב 2100 ש"ח לערך )

עם התקנה קדמית נאותה (מחובר למגבר )

או

לעבור לתצורה של זוג קדמי (דלתות וטוויטרים בדשבורד ) + זוג אחורי (מדף אחורי ) בגודל 6.5. (מחוברים למגבר 4 ערוצים)

עם זוג Performance C6A (שאותם אוכל לקבל בערך ב 1900 ש"ח )

בתודה.

פורסם

עדיף שתיצור קשר עם אהובי שי מערכות שמפרסם בפורום זה שכן הוא היבואן של DLS בארץ.

בתור אחד שהתקין אצלהם בעבר ויצא מרוצה אני יודע שלא תצא בלי חיוך.

בנוגע לסטים ה - UP6I הוא סט מדהים אני לא יודע לגבי ה - CA6 אבל אני משאר שאולי קצת פחות טוב או טוב באותה מידה רק לסגנון מוסיקה מסויים!

יום טוב.

פורסם

עדיף להשקיע ולהתקין סט קדמי טוב כבסיס לכל מערכת.

חוץ מזה , לא יודע אם עשית את זה כבר או לא , אבל ההמלצה היא שתשקיע כמה שעות וימים בשמיעה של סטים שונים ואל תהיה נעול דווקא על סט כזה או אחר. תתן לאוזניים שלך וללב שלך להגיד מה יותר מלהיב . אני אישית הייתי בוחר בסטים אחרים ולא מה שרשמת , אבל אתה חייב להקשיב להם בשביל לדעת מה נכון עבורך.

פורסם

אני דווקא הקשבתי להמון סטים ונשארתי נפער כאשר שמעתי את ה - UP6I אז כמו שחברי מהשירשור למעלה רשם אולי כדי שתקשיב לסטים נוספים על אף המלצתי :)

פורסם

ה UP6I אחלה סט, טוב שנות אור מה C6A, שהמחיר של ה C6A הוא לא 1900 הוא יותר בכיוון של 1100-1300

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...