Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה אני צריך עזרה דחוף!!!

אני אולי קונה ביום א' יונדאי גטס שנת 2005 יד 1 פרטי עשתה 110k מנוע 1600

עם סנרוף חישוקים וכאלה(לא שזה משפיע לי בכלל אבל שיהיה)

המחיר 40,000 ש"ח האם סביר?

הבנתי שהצריכת דלק של ה1600 לא כזאת נוראית לעומת ה1350 וה1400 ככה שזה חשוב לי

התאשרו אותי בעניין? מה הממוצע? איך הרכב בגדול? ביצועים ,מנוע, גיר ושאר ירקות.

האם עשיתי החלטה נבונה?

המרכיב העיקרי שלי הוא שקניתי מלובינסקי טרייד ולא להתעסק מקניה מאדם עצמו ככה שיש לי אחריות לשנה על הרכב והם מביאים לי אותו אחרי שטיפלו בו פיקס...

תודה חבר'ה.

op2

פורסם

כמה דברים:

1. קודם כל תרגע, בפורום שלנו שום דבר לא דחוף.

2. יונדאי גטס היא אולי המכונית הכי מדוברת, שנייה רק לסוזוקי אלטו. יש כפתור שימושי ביותר העונה לשם "חיפוש" ונמצא בסרגל האפשרויות למעלה.

3. בדוק טוב טוב מי היו הידיים הראשונות של האוטו והסטוריית טיפולים ותאונות. יותר מחשיד למה הרכב הזה הגיע לטרייד-אין, ולא משנה שהשם "לובינסקי" מתנוסס בכניסה למגרש.

4. צריכת הדלק - נושא כאוב בגטס. יונדאי מעולם לא ייצרו מנועי בנזין חסכוניים או חזקים, ה 1,600 לא יהיה חסכוני יותר מה 1,400 הידוע לשמצה.

5. קנית או שאתה קונה? לא ממש מובן מדבריך.

6. חיפוש חיפוש ועוד פעם חיפוש, באמת שאמרו הכל על האוטו הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמה דברים:

1. קודם כל תרגע, בפורום שלנו שום דבר לא דחוף.

2. יונדאי גטס היא אולי המכונית הכי מדוברת, שנייה רק לסוזוקי אלטו. יש כפתור שימושי ביותר העונה לשם "חיפוש" ונמצא בסרגל האפשרויות למעלה.

3. בדוק טוב טוב מי היו הידיים הראשונות של האוטו והסטוריית טיפולים ותאונות. יותר מחשיד למה הרכב הזה הגיע לטרייד-אין, ולא משנה שהשם "לובינסקי" מתנוסס בכניסה למגרש.

4. צריכת הדלק - נושא כאוב בגטס. יונדאי מעולם לא ייצרו מנועי בנזין חסכוניים או חזקים, ה 1,600 לא יהיה חסכוני יותר מה 1,400 הידוע לשמצה.

5. קנית או שאתה קונה? לא ממש מובן מדבריך.

6. חיפוש חיפוש ועוד פעם חיפוש, באמת שאמרו הכל על האוטו הזה.

איתמר.

אני גם בדעתו,הגטס אינו רכב חסכוני,והגיע לאוזניי שמשנת 2007 יונדאי יצרה מנועיים יותר חסכוניות מאלה משנתונים מופחתית 07 ומטה,.

פורסם

אני אולי קונה ביום א' יונדאי גטס שנת 2005 יד 1 פרטי עשתה 110k מנוע 1600

עם סנרוף חישוקים וכאלה(לא שזה משפיע לי בכלל אבל שיהיה)

המחיר 40,000 ש"ח האם סביר?

תודה חבר'ה.

אתה רוצה לשלם 40 אלף על גטס 2005 ? חבל מאוד בשבילך , עוד כמה שקלים ואתה יוצא עם פונטו כמו של ד''ר סובארו , גם יותר טובה וגם פחות זמן על הכביש , את ההפרש במחיר אתה מחזיר בתדלוקים שתעשה .

פורסם
אתה רוצה לשלם 40 אלף על גטס 2005 ? חבל מאוד בשבילך , עוד כמה שקלים ואתה יוצא עם פונטו כמו של ד''ר סובארו , גם יותר טובה וגם פחות זמן על הכביש , את ההפרש במחיר אתה מחזיר בתדלוקים שתעשה .

אבל למה? זה גם יד ראשונה פרטית+אחריות שנה מלובינסקי על כל הרכב+רכב שנראה טוב.. בוודאות הרכב צורך פחות דלק

והשמועות אומרות שיחסית אני מדגיש יחסית לקטנות היא עושה צריכה גבוהה.. אני מכוון לכל המכוניות בצריכת דלק

המחירון הוא 42 ואני קונה ב40 (אולי, אני עדיין מתלבט)

בקשר לעצתך אני בחיים לא אקנה פונטו או סוויפט יהיו טובות באשר הן. כשאני שומע את השם אני נזכר במכוניות הישנות שלהן

וכמה הן היו גרועות ומכוערות אז המיתוג נפל בעיניי..

ככה שאם כבר ההתלבטות היא על פג'ו 206 אבל היא טיפה יותר יקרה והתחזוקה שלה מוסך וכאלה גם לא זול

op2

• תוכן חדש...