Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחי מעוניין לקנות רכב משפחתי ונדלק משום מה על הזוועה העיצובית בשם גראנד מוב,

סרקתי את הפורום בנסיון למצוא מידע על הרכב וגיליתי שהרכב משתבח באמינות ומרווח פנימי גדול בתצורה חיצונית קומפקטית

כך שהוא נהדר לנסיעות בעיר וחניות עירוניות צפופות .

יש 2 נושאים שהייתי שמח לדעת יותר לגביהם

1) כיצד הרכב בנסיעה בין עירונית? ראיתי שהגיר הוא בן 3 מהירויות אבל יש איזו אפשרות שלא הבנתי בדיוק להילוך יתר.

אשמח לשמוע מבעל נסיון האם אפשר להעפיל עם הרכב ל100-120 קמ"ש, ומה המחיר (רעש,דלק?)

2) האם בכסא הנהג מרגישים באמת גבוה כמו במיניואן בגודל סטנדרטי או ג'יפון, או שזו סתם אשליה ויזואלית?

תודה מראש לכל מי שיתרום מנסיונו..

פורסם

אני הופתעתי לטובה מרמת הרעש של המנוע, למרות 3 ההילוכים.

תחושת הישיבה רגילה לגמרי, כמו בדייהטסו שרייד.

משכנתא זה קל

פורסם

שלום לך.

הייתה לנו גראנד מוב 1997 במשך כשנה וחצי, עד שנגנבה! לטעמי דווקא רכב לא מכוער, אבל מצד שני, אני גם אוהב את הפיאט מולטיפלה! אגב, מי אמר רכב לא סחיר? עובדה שגנבו...

רכב נהדר, כמו שאמרת: אמין ונוח מאד למשפחה. מאד מצטער שגנבו אותו. תא מטען ענק! הרכב קצת ספרטני בפנים, אבל עמיד מאד ומפגין מוצקות טובה. אגב, היו ברשותנו גם דייהטסו אפלאואז ודייהטסו סיריון, ואנחנו בהחלט נאמנים למותג: דייהטסו יודעים לייצר רכבים אמינים וטובים, ומבחינתי גם סחירים מאד.

לגבי שאלותיך: הישיבה לטעמי מאד מזכירה מיניוואן או ג'יפון: ישיבה גבוהה, בניגוד למה שאמר קודמי. כרגע אשתי בהריון עם תאומים (מצב קשה ומעייף), אנחנו כעת עם מאזדה לאנטיס שמציעה כמו רוב המשפחתיות היפניות ישיבה נמוכה ולא מאד נוחה, והיא פשוט מתגעגעת לתנוחת הישיבה בגראן מוב, שלא לדבר על הכניסה והיציאה הנוחה מהרכב הזה.

הראות קדימה נהדרת, ובכלל, כל שטחי החלונות גדולים מאד ומאפשרים מבט נהדר החוצה - גם בטיחותי, וגם מהנה לילדים. יתרון נוסף, שמאפיין את כל רכבי דייהטסו שהיו לי: מזגן נהדר, וממש מקפיא.

לגבי מהירות שיוט: מניסיון נסיעה של שעה וחצי בין-עירונית בתדירות של אחת לשבועיים בגראן מוב, אני יכול להעיד שאפשר בקלי קלות לשייט ב-110, 120 קמ"ש. יש קצת רעשי רוח ורכב, הבידוד בפירוש אינו מושלם, אך אני התרגלתי. מעבר למהירות זו, לא ממש כיף, הרכב כבר לא מרגיש בטוח ולא נעים לנהיגה. כלומר, זה לא רכב שמומלץ לעבור איתו את ה-130 קמ"ש. מצד שני, גם לא נהגנו בו במהירויות כאלו (הרכב שימש בעיקר את אשתי, ולא אצה לה הדרך). לסיכום: אם אתה נהג משפחתי שפוי, הרכב בדרך כלל יענה על ציפיותיך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...