Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

יש לי טויוטה פריוס שנת 2007 מידת הצמיג 195/55/16 הצמיג המקורי הוא פרימסי של מישלין.

נכנסתי לכמה פנצריות ואשמח לקבל חוות דעת:

צמיג של אורורה 480 שח קוריאני

צמיג פאלקן 340 ש"ח

צמיג של טויו 400 ש"ח

כל הדגמים 87V

אם מישהו יכול להמליץ ולתת חוות דעת על הצמיגים הנ"ל או אחרים בתודה מראש.

פורסם

מהרשימה שלך הייתי בוחר בטויו T1R,

פאלקן לדעתי פחות טובים , אבל גם יכולים לבוא בחשבון.

את הסוג השלישי הייתי פוסל.

יש עוד הרבה צמיגים טובים, אבל הרמות המחירים אחרות:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=16&a=55&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=50&mm=6&mm=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

T1R לפריוס? :shock:

אין שום סיבה בעולם להתקין צמיגים כאלה על פריוס. הם רועשים ובעלי אורך חיים נמוך.

לגבי הפאלקן, באיזה דגם מדובר? ה ZE912 (ואני מניח שאותו הציעו לך) הוא צמיג מצויין ושקט במחיר סביר. חובה לבדוק תאריך ייצור.

אגב, לעצות של פאנצ'רמאעכרים כדאי להתייחס כמו להבטחות של שר לפני הבחירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מכיר טוב את הצמיג של פאלקן?הבנתי שזו חברה יפנית יש תוצרת יפן ויש תוצרת טאיוון מה ההבדלים?

אמרו לי שהם מאוד רועשים

יש עוד חברה איטלקית שהציעו לי.משהו מרונגנטי ..תוצרת איטליה

ובכלל הסוגיה של הרעש איפה זה בא לידי ביטוי ?

שמים לזה לב בטח רק במהירויות גבוהות ??

ובקשר לעצות מכיר את התופעה בשביל זה אני שואל כאן :)

פורסם

ביררתי על ה ZE912 בזמנו ודווקא התרשמתי לטובה מהדעות עליו בפורומים בחו"ל. כמעט רכשתי אותם עד שמצאתי T1R במידה המעצבנת שלי.

במקרה לפני שבועיים הלכתי עם מישהו להתקין זוג כאלה ובינתיים הוא מאוד מבסוט מהם, אומר שהם אוחזים טוב ושקטים.

פאלקן היא אכן חברה יפנית אך למיטב ידיעתי הצמיגים שלהם מגיעים מיפן ומתאילנד, וזה לא רע בכלל, להפך, התאילנדים עובדים עם "ראש קטן" ובכל תקלה הם עוצרים וקוראים ל"בוס מלמעלה".

איך שלא יהיה, אם הבחירה לפריוס נופלת בין ה T1R לפאלקן הייתי הולך על הפאלקן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...