Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איפה אני מברר מה לגיטימי ומה לא?. אני רוצה יום כיף מוטורי בישראל, זה בקשה כל כך מוגזמת? בנתיים בכל האישורים ומה מותר או אסור, איבדתי אותכם לגמרי. אולי בנג'י וזהו?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח לראות את התגובה שלך ברק, תהיתי האם ומתי תופיע.

אם זה המצב, ולאור ההסברים שהעלית על הכתב, נראה שלפותח השרשור אין סיבה לחשוש.

מאחל לו ולאחיו חווייה נעימה, ולך ולשותפיך (אם יש כאלה) שלל פעילויות מהנות ורווחיות במתחם.

לא אתייחס לשאר הדברים שאמרת, משום שברור לי כי אינך יכול לראות את התמונה באופן אובייקטיבי.

כל טוב ובהצלחה.

פורסם

לא אתייחס לשאר הדברים שאמרת, משום שברור לי כי אינך יכול לראות את התמונה באופן אובייקטיבי.

ברק אולי לא רואה את הדברים באופן אובייקטיבי, אבל הוא בטח רואה אותם יותר נכון ממך. מדבריך הקודמים הרי משתמע שאתה מתנגד נחרצות לפעילויות מוטוריות על המסלול, ותסלח לי אבל אינני מבין מאיפה האנטי הזה. הלוואי שרק ייבנו עוד מסלולים כאלה ברחבי הארץ, כדי שהרשויות והציבור יבינו שאלו מקומות ראויים, מועילים ולא מזיקים.

חזרתי לפני חודש מאנגליה ואתה לא תאמין כמה מקומות כאלה פזורים שם באין מפריע, מנוהלים בצורה כזו או אחרת וחוקיים לחלוטין. פשוט עצוב שבארץ זה נתקל בכזו התנגדות, אפילו מטעם חובבי רכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, טול קורה מבין עיניך. גם אתה רחוק מלהיות מופת לאובייקטיביות בתחום הזה.

אני בספק אם תוכל להבין את "האנטי שלי" עד שתגור כמה שנים בחו"ל, תראה איך זה באמת

מתנהל שם (ולא מביקור של שבועיים) ואז תסתכל על איך שזה נראה בארץ ותבחן את ההבדלים.

דווקא ברק ניגש לנושא בצורה הרבה יותר בוגרת ופחות סנטימנטלית מקודמיו, וע"י כך שהתייחס לעניין

כעסק הצליח גם לעשות התקדמות הרבה יותר גדולה. כנראה שזה לא הספיק, ועדיין הרשויות הצליחו

להוכיח שמשהו שם לא היה תקין, או סתם לעשות להם מחטף ולהרוס את המקום בפעם הראשונה.

אני מקווה שהלקחים נלמדו, ובפעם השניה הם יוכלו לשרוד יותר זמן. בשביל איש עסקים חכם, להיות

צעד אחד לפני הרשויות זה בד"כ לא בעיה גדולה, במיוחד רשויות מסורבלות כמו משטרת ישראל.

ההחלטה למקם את המסלול בקרבת ישוב מעט תמוהה בעיני, אבל לכל אחד יש את שיקוליו...

נראה לי שבנגב יש מספיק מקום לעשרים מסלולים, שהגבלות רעש וזיהום לא יחולו עליהם.

בקיצור, אפשר לפתוח פה דיון חדש ונפרד על מה נחוץ למסלול איכותי בשביל להתקיים

ולשרוד את המלחמה בדעת הקהל, רשויות עויינות ובעלי עניין, אך כרגע זה לא הנושא.

אינני מתנגד לפעילות מוטורית בישראל, אני דווקא מאד תומך בה, רק בדרכים אחרות.

פורסם

בטח שאני לא אובייקטיבי ובגלל זה לא התייחסתי כלל לשאלה המקורית - שיבחר מה שמתאים לו.

הטיפול מול הרשויות הוא מלאכה סבוכה ומתישה, צעד קדימה שתיים אחורה ולפעמים גם הצידה. כמו ריקוד אבל כשבת הזוג לא ממש רוצה לרקוד!

הישוב לא ממש קרוב והרעש ממש לא חורג מגבולות המותר עפ"י חוק אבל לפעמים להיות צודק עפ"י החוק לא מספיק.

וואלה, מתאים לי בנג'י! יש איזה מקום טוב בארץ?

פורסם

איך בדיוק אני רחוק מלהיות אובייקטיבי?

אני לא צריך לגור בחו"ל בשביל לראות איך זה מתנהל שם. הבעיה היא פשוטה - פה זה לא שם. בשביל שזה יעבוד כמו שם צריך תיאום והבנות בין הגורמים השונים. בארץ זו מלחמת התשה. זה לא חוכמה מצד הרשויות להוכיח שמשהו לא תקין - כשלא ניתן לבצע את זה 100% תקין כי כולם תוקעים מקלות בגלגלים. אז מה אתה מעדיף, שכולנו נשב על התחת ונחכה שמישהו שם למעלה יואיל בטובו לפנות לנו את הדרך? זו שאלה רטורית כמובן - לפעמים צריך לפלס לעצמך את הדרך, בין אם בכוח או במוח (עדיף האחרון). הלוואי שליותר אנשים יהיה האומץ לעשות את זה.

הבעיה כאן נותרת זהה - אתה יכול להיות איש עסקים חכם כמה שתרצה, ולהיות עשרה צעדים לפני הרשויות, אבל מתישהוא יקיפו אותך מכל הכיוונים ולא יהיה לך לאן ללכת.

החלטה למקם ליד ישוב - לא אכנס למערכת השיקולים, אבל א. זה לא באמת קרוב, ויש שם ליד מכונה לגריסת מתכת שעושה פי 10 רעש (רק מתמשך ולא נקודתי), וב. הייתי במספיק מסלולים בחו"ל שקרובים לא פחות למקומות מגורים. אבל זה כמובן עניין של תרבות מוטורית.

תקים אתה מסלול בנגב - נראה כמה לקוחות יהיו לך וכמה זמן הוא יחזיק מעמד... (ואולי אני טועה).

פעילות מוטורית בדרכים אחרות? הלוואי - בבקשה האר את עיניי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה שזה יישמע מצחיק עוד מעט קט יהיה כאן ספורט מוטורי , חוקי למהדרין!!

חוק יש! תקנות יש !! נשאר ליישם ולהוציא לפועל את הוראות החקיקה.

אחת המכשלות היא נושא הביטוח אבל גם לזה מחפשים פתרון.

ובינתיים פועלים עם החוקים הקיימים ועושים "הדרכות". חוקי, אבל זה לא לגמרי זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בקיצור פותח השרשור, קנה לאחיך מכונית על שלט ותרדו איתה לחנייה בבית:lol:

פה אתה תקבל ויכוחים במקום עצות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין פה ויכוחים, בינתיים הדיון התנהל בצורה די תרבותית.

אם פותח השרשור יכול לחכות עד אוקטובר, אז חוויית המסלול מסתמנת כאופציה טובה, חוקית ולגיטימית.

פורסם

לי ולאח שלי אין שום בעיה לחכות עד אוקטובר. פשוט מהתמונה שציירתם לי כאן, יותר פשוט לבקש מהמדינה שתשאיל לי פצצה גרעינית לשימוש אישי, מאשר לארגן פעילות מוטורית. בקיצור שורה תחתונה שבה פתחתי את הדיון: שווה לחכות עד אוקטובר? אפשר לסמוך על החברה? או ללכת לאחד מבתי הספר שהוצעו כאן?

פורסם

כולם טובים!! הבחירה בידיך בלבד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

או זו התשובה שחיפשתי! נראה לי שבסופו של דבר אני הולך על המקורית ימים מופלאים, עם עוד בירורים כמובן. כי פשוט הרעיון של מסלול מרוצים שנבנה מאפס בשילוב עם מכונית ספורט, נשמע טוב יותר מאיזה חניון שהוסב סתם ככה. בקיצור תודה רבה לכולכם על העזרה (-: אם יש לכם עוד פרטים להוסיף אני אשמח לשמוע.

פורסם

שלום

ראשית, אני אישית לא מכיר את הקורסים האלה.

סתם כעניין, איך הרמה של הקורסים האלה ? המדריכים בעלי נסיון כנהגי מירוצים בחו"ל ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אהלן אריה

חלקם השתתפו במירוצים בחו"ל ולכולם ניסיון עשיר בהדרכות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טוב דיברתי עם דרייב ארט, והוא הפנה אותי לפעילות בכוכב יאיר (אירוני). הבן אדם שהוא הפנה אותי עובד עם חברה בשם ספורט ריגשי (אני חושב) ,וזה בעצם אותו הדבר. מאזדה במסלול הזה. אז כל הסיפור נישמע בסדר גמור לא? אם שתי חברות הציעו אותו הדבר. (אפילו דרייב ארט)

• תוכן חדש...