Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 2 מערכות שמע בסיסיות לפיג'ו 106

noam_64
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לחברי הפורום שלום.

הייתי היום באוטו דיפו, והציעו לי 2 מערכות:

pioneer deh-1250 ב- 500 ש"ח

או

JVC kd-g 335 ב- 350 ש"ח.

שתי המערכות קוראות MP3, עם חיבור aux וללא usb. לשתיהן אחריות ל-3 שנים.

אשמח לשמוע את המלצותיכם לגבי כל אחת מהמערכות, בהתחשב כמובן בפער המחירים. אם יש למישהו גם תובנות חשובות לגבי אוטודיפו שכדאי לדעת לפני הקניה, אשמח לשמוע גם עליהן.

בתודה מראש,

נועם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי עדיף הJVC, בטווח מחירים האלה לרוב אין הבדלים משמעותיים, ואם הבנתי נכון, אתה לא מתכנן להרכיב מערכת עם מגברים וכו', לכן בהפרש המחירים הזה, הJVC עדיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי עדיף הJVC, בטווח מחירים האלה לרוב אין הבדלים משמעותיים, ואם הבנתי נכון, אתה לא מתכנן להרכיב מערכת עם מגברים וכו', לכן בהפרש המחירים הזה, הJVC עדיף

אפשר הסבר בבקשה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה הסבר?

תוכל להצביע על הבדלים ברורים ששווים הבדל כזה במחיר ? אשמח לשמוע.

שניהם בעלי נתונים דיי זהים על פניו, שניהם עם אותה אחריות ועל כן, לדעתי הJVC משתלם יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, שים לב למה שרשמתי למעלה: ה-HU הנ"ל נמכר בזאפ ב-400 שקלים כך שההבדל הופך לכמעט זניח.

שנית, אני לא יודע לגבי איכות המכשירים של JVC ומלאי החלפים שלהם בארץ. לגבי פיוניר אני יודע שאין בעיה בתחום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...