Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעוניין להחליף את הפג'ו 306 שנת 1997 שלי בררב חדש.

אני יכול להשקיע סדר גודל של 65K.

הייתי רוצה שהרכב יהיה:

- לא גדול (על מנת לא להקשות על חניה).

- חסכוני יחסית.

- נוח (קצת כמו הפג'ו שלי עכשיו).

- אמין.

בגדול אני חושבתי על סיטראון C4, פג'ו 307 או טויוטה ראנקס (המאד יקרה).

אשמח לשמוע התייחסות ו\או המלצות בנושא.

תודה!

פורסם

המלצה שלי ,בסדר גודל של מחיר 65000, סיאט לאון טורבו 2003 יש ביד 2 אחת יד 2 שמורה מאוד ויש את של ליאור שהיא יותר משמורה מאוד לא ואחת המיוחדות שיש שנת 2002 גם במחיר זהה .הרכב ספורטיבי צעיר ומעולה ואיכותי וחתיך כמובן בהצלחה......

פורסם

הבחור ביקש רכב חסכוני ונוח, איך בדיוק זה מוביל להמלצה על לאון טורבו? החוכמה בפורום הזה היא להמליץ לאדם על מה שהוא מבקש, לא להגשים את חלומותיך דרך הכיס של מישהו אחר.

בכל מקרה - C4 היא אכן מכונית די נוחה, די איכותית ודי אמינה. אפשר למצוא חסכוניות יותר (גרנדה פונטו לדוגמא) שיהיו פחות נוחות. אין לי ניסיון אישי עם 307 אם כי יש לי חבר טוב שהתאכזב ממנה קשות לפני מספר שנים. זה לא בהכרח מדגם מייצג אך בכל זאת, ה-C4 נחשבת אמינה יותר. יש לנו שתי C4 בעסק והן בהחלט מוצלחות.

מכיוון שלא ביקשת גודל מסויים (יש ילדים? כלב...?) ודגש שלא תהיה גדולה ושתהיה חסכונית, אפשר גם לחשוב על מכוניות קטנות יותר (שתהיינה אולי קצת פחות נוחות, השיקול שלך) כמו 207 (שוב, ללא ניסיון אישי, אבל מעדויות צד ב' / ג' מכונית אמינה בד"כ) או אפילו פנדה (טובה בעיקר לנסיעות עירוניות, אמינות לא מושלמת אך בסה"כ עלות תחזוקה מאוד נמוכה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מידע אישי הלאון מאוד נוחה, חסכונית אם לא לוחצים ומשתוללים, רכב מאוד מתאים לצעירים .יש לה מראה מיוחד ,לעומת הגרנדה פונטו או הC למיניהם...

הבחור מחפש רכב חסכוני יכסית ,לכן לעומת כל רכב אוטומט שהיה בוחר אכן הרכב יכסית חסכוני, שיעלה על דרישותיו ,מה גם הרכב מאוד אמין ובטיחותי .

בהצלחה בבחירה.....

פורסם

מה דעתך על פיג'ו 107 או יונדאי i10 (אם יש לך פיג'ו שנת 200 ומעלה אתה יכול לעשות טרייד אין)

אני הולך לקנות את הפיג'ו 107 מכונית טובה עם צריכת דלק מעולה, קטנה, נוחה, חסכונית וזולה לתחזוק וגם יפה לפי דעתי.

בברכה, רועי

פורסם

מכוניות מיני 107/אלטו/I10 מהוות ירידה ברמה לעומת ה-306 המעולה.

הסטנדרט הגבוה של ה-306 באחיזת כבישת נוחות וניהוג טוב מהרבה מכוניות חדשות ממנה (כן, אפילו מהלאון טורבו 2003).

מצטרף להמלצה C4 או 207

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
מכוניות מיני 107/אלטו/I10 מהוות ירידה ברמה לעומת ה-306 המעולה.

הסטנדרט הגבוה של ה-306 באחיזת כבישת נוחות וניהוג טוב מהרבה מכוניות חדשות ממנה (כן, אפילו מהלאון טורבו 2003).

מצטרף להמלצה C4 או 207

אורן

הוא אמר שהתקציב שלו זה 65 אלף שקל, איך נכנסת פה 207 ?

http://www.peugeot.co.il - תבדוק את המחיר שלה הוא גבוה ב-30 אלף מהתקציב שלו, חריגה ענקית הייתי אומר.

אם הוא רוצה מכונית חדשה מהניילון שתסדר לו חניות נוחות, חסכון בדלק וטיפולים אז יונדאי i10 ופיג'ו 107 נותנות לו את זה.

אם הוא רוצה מיני משפחתי אז C4 זו אחלה בחירה :)

בברכה, רועי

פורסם

207 קצת חורגת מהתקציב, שנתון 08' עולה קצת פחות מ-80K ש"ח.

אופציה נוספת VW POLO שנתון 07' גיר ידני, עולה כ-60K ש"ח

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מהאופציות שהעלת הc4 תהייה לדעתי הבחירה הכי טובה.

אם אתה מתמקד במשפחתיות קומפקטיות אז גם הפורד פוקוס יכולה להיות אופצייה מצוינת (בעיקר אם תמצא פוקוס בגירסת ה5 דלתות אז בכלל היא תענה על הדרישות כי ניכר שהתענינת רק במרכב 5 דלתות). המשלבת בין נוחות, חסכון יחסית לקטגורייה, אמינות טובה ושנתון די גבוה.

בכל מקרה אם אתה לא פוסל גם את "הקטנות" אז הגרנדה פונטו (בנפח 1400) היא שילוב מצויין (לדעתי), בין כל הדרישות שלך. בסכום הזה תוכל למצוא רכב ממש חדש עם ק"מ נמוך מאוד מיד 1.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...