Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפושים בפורום שלא העלו תשובות מדוייקות החלטתי לפרסם שאלתי.

אני נוהג בסובארו לגאסי טורבו שנת 1992, לאחרונה החלפתי רדיאטור ואיתו נוזל קירור.

עד עכשיו נסעתי עם נוזל קירור ירוק של פרסטון, אבל במכון הרדיאטורים המליצו לשים נוזל אחר בצבע כחול אשר מיוצר ככל הנראה בגרמניה. זה לא הנוזל שיש בכל הBMW, זה אחד אחר. לגבי הפרסטון נאמר לי שהPH שלו גבוה מידי ולכן לא מומלץ להשתמש בו.

בקיצור, אני משתגע.

במכון רדיאטורים אמרו כחול, ככה גם אמרו בעלי BMW, אבל כחול אחר. אחרים אומרים שבסובארו מומלץ לשים ירוק, אבל איזה ירוק? מריחואנה? פרסטון? מה?

היו גם כאלה שהמליצו לי לשים וורוד, אבל אני לא בטוח שהם התכוונו לנוזל קירור.

האם מישהו באמת יודע ומבין את ההבדלים בין הנוזלים השונים? אני יודע שאחד קופא במינוס 10 ורותח ב120, ואחד קופא במינוס 9 ורותח ב119, אבל למה זה כל כך משנה?

אין לי בעייה מחר בבוקר להוריד את כל הנוזל קירור מהמכון רדיאטורים ולהכניס נוזל חדש, אבל אני רוצה לעשות את זה בידיעה שאני שם את הנוזל המתאים ביותר לאוטו שלי מסיבות המובנות לי.

כרגע אין לי מושג מה לשים... ירוק? כחול? סגול? כתום? בעד ההתנתקות? נגד?

הצילו!!!

תודה רבה,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אם ממש הייתה מתעמק בשרשורים שהעלת בחיפוש היית יודע שלצבע הנוזל קירור אין משמעות מבחינת איכות ופרסטון זה נוזל מספיק איכותי בשבילך.

אם אתה ממש רוצה להקפיד, לך על הנוזל המקורי של סובארו שאולי נמצא בשימוש במוסכים המורשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...