Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה בקניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

עד לא מזמן תמיד חשבתי שמחיר של אוטו חדש הוא משהו סופי בדיוק כמו מחיר של שמנת בשופרסל(אין מה להתמקח)

אך לאחרונה אני שומע יותר ויותר סיפורים על הנחות שעושים בסוכנויות רכב

למשל אבא של חבר שקיבל הנחה של 8000 שקל +חיישני רוורס (מדובר בהונדה גאז) רק בגלל ששילם מזומן.

אני לפני קניית סוזוקי אלטו חדשה לחברה שלי האם לדעתכם יש מקום להוציא הנחה כלשהי על רכב שמלכתחילה שווה72000 שקל

או לחילופין לבקש מחיר מחירון עבור טרייד אין לאוטו הישן שלה

מחכה לחוות דעת שלכם

תודה

פורסם

לנסות להתמקח תמיד אפשר ולדעתי אפילו מומלץ.

יצא לי לשמוע על הרבה אנשים שקיבלו הנחות\אבזור חינם\טיפול חינם וכל מיני צ'ופרים.

V5

פורסם

בפעם הראשונה שקניתי אוטו בחיי,

אז... הורידו מחיר (גם בלי שביקשתי..) וגם נתנו לי מימון בלי ריבית והצמדה (ועם הריבית שעולה... זאת מתנה ששווה יותר..) - אז תלוי כמה אתה מתמקח ו...אם היבואן רוצה למכור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש יבואנים שמתמחרים גבוה ונותנים הנחות יפות (כמו הונדה) ויש יבואנים ששום דבר לא יוריד אותם מהמחיר (מאזדה למשל). לדעתי באלטו לא תצליחו לקבל הנחה - המחיר ממילא מאוד נמוך. אולי איזו הטבה קטנה במקום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במחירונים נמוכים שכאלה לרוב לא נותנים הנחה כספית, ההנחה היחידה שתוכלו לקבל היא הנחת מזומן במידה ותקנו בתשלום אחד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כמה זה הנחת מזומן?

מזומן הכוונה צק ?

האם יש הבדל בין סוכנות לסוכנות בצופרים שמקבלים ?

והאם כדאי לחכות לדצמבר כי מישהו אמר לי שאז את דגמי 2010 מוכרים בהנחה משמעותית

תודה רבה חברה

פורסם

הזמנתי גולף מאחת מסוכנויות צ'מפיון מוטורוס, ללא הנחה .

במקביל ניסיתי לקבל הנחה כספית במרכז שלהם (מעבר למבצע הקיים אצלם - מבצע חודש יולי ) ,

אני חושב שמחיר הגולף הינו יותר יקר מרכב יפני / אחר מקביל , וגם אני נחשב כלקוח טוב שלהם מזה שנים ,

לכן "הרשיתי לעצמי " לפנות להורדת מחיר.

פשטו אין עם מי לדבר ברגע שמתחיל המשא ומתן ...:shock:

פורסם

זה תלוי יותר ביבואן מאשר בך. יש יבואנים שיציעו בעצמם הנחת מזומן וגם יפנקו בכל מיני תוספות כמו חיישני רוורס עוד לפני שמתחילים להתמקח ויש יבואנים שלא יזוזו שקל ויהי מה.

פורסם

אם אתה עובר סוכנויות אתה גם יכול לקבל הנחה או צ'ופר מסויים, הם רוצים למכור...

אתה תמיד יכול להגיד שקיבלת חיישני רברס מתנה בסוכנות X ולשאול מה הם יכולים להציע...

אני מכיר מישהי שקנה מיצובישי חדשה וקיבלה מגיני רוח, חיישני רברס והנחה קטנה כשהיא זיגזגה בין 3 סוכניות שונות

פורסם

תתמקח ,תמיד להתמקח, כמו שאתה קונה בשוק.

ואל תשכח שהם צריכים אותך.עם כל הכבוד לנתונים שיותר רכבים חדשים נמכרים בארץ.

עדיין זה אחוז קטן ביחס לאוכלוסיה.

במצב של היום המון אנשים,אין להם מה לאכול ואין להם כסף להחזיק רכב.

היבואנים בארץ צריכים לחזר אחרינו.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

הונדה ללא ספק נותנים הנחות, לפחות על הג'אז - גם אבא שלי כשהתעניין קיבל הנחה של כמעט 9 אלף ש"ח במספר דקות.

אבל במקרים אחרים זה פשוט לא ככה, אם באלטו עניינינו, אז ממש לא - אין הנחות ואם תצליח להוציא הנחה אז לא יותר מ500 אולי אלף ש"ח וגם זה קשה לי להאמין.

• תוכן חדש...