Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה מחפש זה כוח.

זה יפה. זה נחמד. אבל זה לא יגיע מסט אחד מקדימה. + סאב 15/ 18 מאחורה

אתה צריך דבל סט איכותי מקדימה.

הכולל התקנה ברמה גבוהה לקבלת ניצול של הסט.

סט מאחורה אם אתה רוצה להוסיף.

וסאב מוגבר כראוי.

אני בכוונה לא מתייחס כרגע לHU וכו.

לגבי מערכת חשמל.

תברר איזה אלטרנטור הכי גדול אתה יכול להתקין ברכב. ואחרי זה תוסיף מצברים. ( 1 / 2 / 3 אם צריך)

ובנוסף. איזה ציוד בדיוק יש לך כרגע בבית.

רשימת מכולת.

HU. דגם . חברה.

HU. דגם . חברה.

מגבר דגם. חברה.

מגבר. דגם. חברה.

וכו

ואיזה איטום יש על הרכב כבר?

איפה הותקן?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
60K ש"ח למערכת? :shock:

השרשור הזה מדרדר מרגע אל דודלי. יש לך הזדמנות נוספת להבהיר את רצונך ומטרותיך שנייה לפני שהוא ננעל.

איתמר.

והסכום שדני הוציא(ועדיין מוציא) על המערכת שלו לא קרוב לתקציב הזה?

בשיפוצים...

פורסם

תשמע, בחור שנוסע ברכב של 12K שעד לפני יומיים התלבט בין מגברים של 1000ש"ח, לא מקריץ פתאום 60Kש"ח כאילו זה מים.

לא צריך להיות גאון, מספיק לעבור על השרשורים שלך בכדי להבין שהשרשור הזה בדיחה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, ואתה גם לא מוכן או לא מבין את התגובות שאתה בכלל מקבל.

צר לי, אבל מכיוון שהשרשור הזה הוא "שרשור-חופש-גדול-פר-אקסלנס".

אני אמנע יותר מתגובות מפאת האיבוד IQ כתוצר לוואי של שרשור זה.

ובאותה נימה אני אמליץ על T15KW +זוג ג'ק האמר בתיבת FOLDED HORN מכוונת ל25HZ ובנוייה משיש קיסר.

על סט קדמי אני ממליץ על דאבל פוקאל BE6 עם שדרוג הטוויטרים לSUPER HORN של FOSTEX, מושתלים בדש עם אקטואטורים לכיוון הזווית.

כמובן שעל יחידת ראש עם מסך 17 אינטש שיוצא מתוך הדש עם TERMLAB מובנה לצורך מדידות SPL אונליין.

בתור בידוד אני ממליץ על יציקות בטון , ועל חלונות משוריינים.

כמובן שתזדקק למשאית להוביל את הרכב מתחרות לתחרות.

אל תשכח להרכיב את הצמיגי BULLET PROOF בכדי שיוכלו לעמוד בעומס.

under construction..

פורסם

בתקציב הזה הייתי מביא רק 18 אחד. הסאב הכי חזק בעולם, 180db! לסאב בודד. DD Z 18. עולה בסביבות 3-4 אלף דולר. וגם מונו מתאים, משהו כמו סאנדאון 4500

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה שאתה מחפש זה כוח.

זה יפה. זה נחמד. אבל זה לא יגיע מסט אחד מקדימה. + סאב 15/ 18 מאחורה

אתה צריך דבל סט איכותי מקדימה.

הכולל התקנה ברמה גבוהה לקבלת ניצול של הסט.

סט מאחורה אם אתה רוצה להוסיף.

וסאב מוגבר כראוי.

אני בכוונה לא מתייחס כרגע לHU וכו.

לגבי מערכת חשמל.

תברר איזה אלטרנטור הכי גדול אתה יכול להתקין ברכב. ואחרי זה תוסיף מצברים. ( 1 / 2 / 3 אם צריך)

ובנוסף. איזה ציוד בדיוק יש לך כרגע בבית.

רשימת מכולת.

HU. דגם . חברה.

HU. דגם . חברה.

מגבר דגם. חברה.

מגבר. דגם. חברה.

וכו

ואיזה איטום יש על הרכב כבר?

איפה הותקן?

מה שיש לי כרגע זמין להתקנה הוא:

דאבל דין- Pioneer avhp6050DVD

קומפוננט-jbl 660 GTI

קומפוננט דלתות אחוריות(מאחרוה המידה יותר קטנה)-jbl 560 GTI

אחוריים-MB quart rfv269

מגבר לסט קדמי ואחורי-kicker kx650.4 .

סאב-kicker solo baric 18' SPL

מגבר לסאב- orion hcca 5000.1שמעתי המון המלצות

מצבר-פריקה עמוקה,עוד לא הוחלט סופית איזה.

חיזוק מערכת חשמל ישנו.ועוד דברים שהזכרתי כמה הודעות אחורה תוכל לראות.

האיטום ושידרוג החשמל בוצעה על ידינו.

ממה שיש לי זמין כרגע בניתי את הסאט אפ (חוץ מהמגבר של הסאב שה עיניין של כמה ימים להביא אותו.)

יש אפשרות לשים את שתי זוגות הGTI מקדימה במקום לבזבז אחד לאחור.

אם בניה טובה.

האמת שקרובי המישפחה שלי מביאים לי את הדברים בפחות מחצי מחיר כי הם מחשיבים אותי כרגע כסטיב מייד שכזה בשביל שאני יקבל אותם בחצי מחיר ואפילו פחות.

אז..

יש מצבר פריקה עמוקה אחד,אני בערב הולך להביא זוג נוסף.

איטום דינמייט,לכל הרכב (שברולט טאו ג'יפ)

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
בתקציב הזה הייתי מביא רק 18 אחד. הסאב הכי חזק בעולם(מה?! אז מה בנוגע לMTX 24' 6000RMS אתה בטוח?), 180db! לסאב בודד. DD Z 18. עולה בסביבות 3-4 אלף דולר. וגם מונו מתאים, משהו כמו סאנדאון 4500

מה השיקול שלך ? למה רק אחד? אם אחד מוציא 180DB מה יקרה עם שניים עם תיבה נצילה וטובה?

אבל עד כמה שידוע לי השיא בעולם הוא 181DB אז איך רק סאב אחד 18 נותן אותה תוצעה של אנשים שעבדו שנים להשיג תוצעה כזאת עם מי יודע כמה סאבים?

בכל מיקרא אשמח לקישור.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

למה עוד לא חסמו את הת'רד הזה ?? :shock:

לפותח השרשור - תהנה מהחופש הגדול ותחשוב על האפשרות לנצל חלק מהזמן וה 60K בשיפור העברית שלך.

יום טוב

...CASKA for life

פורסם

אחרי שתתקין הכל אם זה בכלל יקרה אז תגיד פה באיזה איזור אתה גר, כדי שנדע לא לסוע שם, עם כזאת עוצמה אני לא רוצה לדעת מה תיהיה רמת הריכוז שלך בכביש.

אחלה חופש גדול אגב! P:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אפשר לנעול את השרשור הדיון ימשך בפרום אחר או אצל מומחים בנושא שבוע טוב.

נימאס כבר מהמותעות מכל דבר,חוסר אמון דוחה.

בכל מיקרא..ישראל עוזר לי בייעוץ.

אגב אליקו-הסאב והמגבר והמיסביב יוכל להיכנס לתקציב בכלל? וגם שומאכר טען פעם אחת שפיוניר 5000W בודד עושה 180DB יכול להיות?

http://www.youtube.com/watch?v=1UNVFa28YpI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

181.1DB

פורסם

אם לא הבנת על מה התמיהה, 60K זה אומר 60,000 ש"ח (שישים אלף ש"ח). לטענתך זהו הסכום אותו אתה מתכנן להוציא רק על רכיבים :roll:

פנטזיה זה נחמד, לא אצלנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...