Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא - לא מחסרים שום מרחק.

מודדים את המרחקים מהראש, מזינים, שלום ולא להתראות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי סייג קטן על זה

זה היה נכון בעולם מושלם בו כל האלמנטים באון אקסיס מלא

ברכב זה קצת בעייתי

למרות שכמעט בטוח שזה יעשה 90 אחוז מהעבודה

פורסם

בשביל זה יש את הFINE TUNE

סה"כ זה עושה עבודה נהדרת עם סייגים או בלי סייגים.

כל אחד ומה שמאתים לו.

אני לא מתחבר לרעיון של "דפי זהב" עם הפרוססור של JBL אבל אני שמח שאופיר עשה החלטה שמביאה איתה חידושים לפורום ומפרגן על זה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואוו, מדהים כמה מלל במקום חצי שעה של השמעה.

מאתמול אני לא מפסיק לחשוב על המכשיר הזה, התוצאה שהוא מפיק ב- 10 דקות היא מדהימה ושוות ערך לשבועות רבים של כיוונים של אנשים שיודעים ממש טוב לכוון.

הייתי מוכן לשלם סכום יפה תמורת קיבוע של כיול אחד מהמכשיר הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שמחזיר אותי לשאלה הראשונה-

האם זה אפשרי לכוון עם הMS8 ולהעתיק את הנתונים לביט1?

האם הנתונים האלה נגישים אחרי שמסיימים לכייל?

פורסם

פרוססור נולד אבל סטארטאפ מת :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני כל היום הופך בראשי איזה גאוני המכשיר הזה שהוא מצליח לספק כזו הנאה מרכיבים פשוטים.

יש ברכב תמונה מעולה, במה ממורכזת ועמוקה, אין מה להגיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נשמע מדהים, בהחלט שווה שמיעה.

מה שאופיר מספר פה, 90-95% מהכיול יכול להיות אוטומטי,

כי רובנו מכוונים אותו הדבר עד שמגיע הקטע של הפיין טיון, ואז הכל מתחיל להשתנות.

בעיקרון המכשיר עושה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, אני אף פעם לא באמת חשבתי שרק תגיד למכשיר "אני אוהב את זה עמוק ורחב" (אני מדבר על הבמה כמובן!),

והוא אוטומטית יכוון לך הכל, ללא צורך לכיוונונים אישיים, שזה בעצם כל הכיף פה! לתת את החותמת הקטנה שלך על הסאונד שלך ברכב.

ובאמת תופעת העדר זה אולי מגעיל, אבל רווחי ומשתלם, כי אז במקום 2000 איש, פתאום המכירות מגיעות לכמה מאות אלפים.

ואז החברות הגדולות יכולות לדרוס חברות קטנות יותר ולקנות נתח שוק די מכובד, ועל ידי כך לשלוט גם ברוב המוצרים שמסתובבים שם בחופשי.

איזה תאוריית קונספירציה! :twisted:

שלומי.:lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כן - עדר של ערסים שקונים סאב פיוניר 306 שהם ללא ספק עשו עליו קופה יפה מאוד - זה דבר מאוד יפה... בעעעך :?

Pioneer TS-X150

פורסם

כל מילה זהב, אני משתתף בצערך הפולני בעניין :lol:

ד"א מתי מפגש הבא? שנוכל לשמוע קצת מהMS 8 אם אכן אופיר יגיע.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מפגשי האודיו של הפורום דרום ומרכז מוסדרים והם קבועים מראש - תביט בת'רדים שנמצאים בדביק.

Pioneer TS-X150

פורסם

סורי על העיכוב בתגובה נכנענו ושילמנו למלון פה ( בודפשט ) כסף על wifi אז אני מנצל

אני מקווה מאוד שלא יקרה משהו שיגרום לי להפסיד את המפגש הקרוב כי אני כן מתכנן להגיע

לגבי הבדיקה של מה הms-8 עושה , אנדי ציין שלבן אדם שיודע מה שהוא עושה יכול לנתח את זה

אבל זה מצריך מס' מכשירים וידע במדידות fft וכו' בקיצור סלט

ברמה העקרונית הם לא יתנו לך סתם גישה אל זה כי זה מוגן בפטנט.. 

מה שכן אפשר לעשות כמו שהצעתי זה לחבר את המכשיר לרכבים שלכם ולראות מה זה עושה

גם ככה אני עדיין לא סגור על כיול אצלי או משהו שזה משנה לי

אני כן אשמח אם מישהו יקנה או יביא מתאמי rca זכר נקבה זוויתיים כי אני לא רוצה לגרום נזק למכשיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...